.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Проблем с МЦ, дицинон

Хей ) Искам да се обърна към вас, защото вече тотално полудявам. Значи, миналата година ходих на гинеколог за противозачатъчни и накрая ми изписа Джаз. От септември досега не съм имала никакви проблеми и на предпоследната лента се олях-пропусках да го взимам по 2, 3 дена и после ги вземах наведнъж-да, тотална грешка... дойде ми , почнах нова лента, лошото е , че ми дойде преди около 2 седмици и продължава, вчера ми изписаха Дицинон, но още не виждам някакво подобрение, а срокът от лекарката ми е 3 дена и ако продължи, ще ходя на гинеколог, обаче в петък няма как да отида за направление евентуално и вечее ми писна и нямам идея какво ми-дали нещо съм си объркала хормоните... спрях иначе Джаз, а и това кръвоспиращо уж винаги има ефект, а при мен засега не виждам... На лекар ще отида то е ясно, но ако може някойс нещо подобно да ми обясни долу-горе какво се случва или причини...досега никога не ми се е случвало и подозирам , че е от Джаз , но пък ме обзема паника да не е някоя спукана киста и издивявам . На 20 съм, МЦ винаги ми е бил редовен по 3,4 дена , от 13 годишна го имам и такъв кошмар не съм преживявала...течението иначе не е силно-изчезва за няколко часа, появява се, нямам болки .
    Съжалявам, че ви занимавам, но просто не мога да си намеря място

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    МЦ ти е 3-4 дни или менстуацията?

По каква причина пиеш Джаз?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Моя грешка- кръвотечението е 3, 4 дена. Противозачатъчните ги почнах като метод за предпазване-най-вредният,знам, но вече май малко късно се сещам...

Град
    пространството на Дисе
    Все пак важното е, че си се сетила Моето /пристрастно все пак/ мнение е да ги спреш и да попрочетеш малко за другите фармацевтични благинки за предпазване от забременяване

Между другото- на 21 трябва да започнеш прегледи при мамолог

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Ясничко, мерси за отделеното време ) Вече ги спрях, личната ми също беше много против и виждам защо, яд ме е на себе си и сега ще си чупя главата
    Още веднъж-мерси

Град
    пространството на Дисе
    За нищо.
    Да локвам ли?

Ами добре, засега... ако има нещо може да ти пиша

Град
    пространството на Дисе
    Заключвам я. Винаги можеш да ме намериш на лични.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си