.
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 105

Какво се харесва на момчетата?

мм.. търсих тема, но не намерих такава в която пише това, което аз искам да попитам момчетата... ЗНАЧИ :Д искам да разбера... защо толкова много момчетата харесват по-скоро кифли със изправени топирани коси със вафлички в корените... да ходят на токчета като са на по 13-14-15 години... да се обличат само в черно и бяло и розаво.. да си слагат по 5 тона грим и т.н ... също бих искала да знам дали момчетата харесват повече ... отпуснати скелети, които не ядът изобщо за да бъдат слаби и не правят никакви упражнения, което просто им топи мускулите и след това приличат на желета или момиче, което не е чак толкова слабо но пък е стегнато и не се клати по 100 пъти като стъпне... повечето момчета казват "трябва да има къде да пипнеш и какво да хванеш" ама ;д само го говорят иначе все по клечовците се заглеждат. Защо момчетата обичат големи цици? разбирам, не е яко да са супер малки ама чак с някфи гигантини да ходиш.. не е яко.. нормални цици е ок... хем на момичето не и пречат хем можеш да си ги мачкаш. А за дупетата? големи сочни дупета или малки кокалести дупенца, да не можеш да стиснеш нито да хванеш? ;д Ох, стига съм се разпростирала в подробности, просто МОМЧЕТА, КАЖЕТЕ МИ КАКВО ХАРЕСВАТЕ.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Харесвам жени, които са себе си и не се опитват да влязат в някакъв шаблон. Приятелката ми дори и много грим не слага.

На първият ти въпрос ще отговоря с въпрос.
    Защо повечето момичета харесват/е лошо момчета, мускулести и т.н?

Относно дупетата, харесвам сочни.

аз лично не харесвам мноооооооого мускулести момчета... но да може да ме вдигне, да ;д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от blqqqh Виж мнението
    мм.. търсих тема, но не намерих такава в която пише това, което аз искам да попитам момчетата... ЗНАЧИ :Д искам да разбера... защо толкова много момчетата харесват по-скоро кифли със изправени топирани коси със вафлички в корените... да ходят на токчета като са на по 13-14-15 години... да се обличат само в черно и бяло и розаво.. да си слагат по 5 тона грим и т.н ... също бих искала да знам дали момчетата харесват повече ... отпуснати скелети, които не ядът изобщо за да бъдат слаби и не правят никакви упражнения, което просто им топи мускулите и след това приличат на желета или момиче, което не е чак толкова слабо но пък е стегнато и не се клати по 100 пъти като стъпне... повечето момчета казват "трябва да има къде да пипнеш и какво да хванеш" ама ;д само го говорят иначе все по клечовците се заглеждат. Защо момчетата обичат големи цици? разбирам, не е яко да са супер малки ама чак с някфи гигантини да ходиш.. не е яко.. нормални цици е ок... хем на момичето не и пречат хем можеш да си ги мачкаш. А за дупетата? големи сочни дупета или малки кокалести дупенца, да не можеш да стиснеш нито да хванеш? ;д Ох, стига съм се разпростирала в подробности, просто МОМЧЕТА, КАЖЕТЕ МИ КАКВО ХАРЕСВАТЕ.
    Прилича ми на историята с киселото грозде, но съчетано със страшно грешно тълкуване на дадени неща от твоя страна.

Първо, свестните момчета не харесват кифли, запомни го. Естествено, зависи какво разбираш под "свестен", но това е прекалено обширна тема, за да се впускам в нея сега.

Второ, има момчета, които харесват кльощави момичета, да. Повечето обаче са именно на мнението "трябва да има къде да се хванеш". Ти казваш, че тези, които твърдели това, се заглеждали по клечовци. Какво разбираш под клечовци? Щото ако за теб клечка е момиче 50-55 кг, да речем, мога да предположа колко тежиш.

Трето, има цицомани и винаги ще има. Да, момчетата няма да спрат да се заглеждат по мадамите с чашка Ц/Д по улицата - факт. Вродено им е. Това обаче съвсем не значи, че не харесват други цици (в частност - твоите).

Извод: Момчета всякакви, следователно темата няма особен смисъл.

предположи колко тежа. и не, клечовци за мен не са 50-55 кг... всъщност зависи и то височината ииии не винаги това как изглеждаш показва колко тежиш...
    Последно редактирано от blqqqh : 08-15-2012 на 09:31

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    ш'та скъсам.

'Извод: Момчета всякакви, следователно темата няма особен смисъл. ' ...

Голям фен Аватара на adoreher
    няма никво значение дали си тупираш косата
    или си я мачкаш с пяна примерно
    въпроса е да си самоуверена /не надута, а самоуверена/ да го излъчваш тва нещо
    и да имаш чувство за хумор

не мога да си представя как живеят хората без чувства за хумор ;x

Ей такива като тебе харесваме(поне аз), но е важно и да не са някви глупави и дразнещи естествено.

Голям фен
    щото са яки и през повечето време не се оплакват , а знаят как да се държат

Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    кои са яки?

Да, да се лигавят, да мрънкат и да киселеят непрекъснато определено значи че знаят как да се държат...както и да е, всеки си има свое мнение

Естествено хубави момичета със слабо стегнато атлетично тяло и горе-долу нормални цици за размера на тялото.

мм .. какво разбирате по "лигавят се" .. катоо правят се на малки деца за да им е забавно или.. мрънкат за всичко и само се оплакват?

мм .. какво разбирате по "лигавят се" .. катоо правят се на малки деца за да им е забавно или.. мрънкат за всичко и само се оплакват?
    По-скоро второто. Под лигла разбирам такава, която непрекъснато е недоволна от всичко, хленчи и прави проблеми за някакви пълни глупости. Другото което аз лично включвам е да не знае какво иска-един ден едно, а на следващия-точно обратното.
    Иначе без майтап и смях не може, както и без да "изпростееш" от скука и да почнеш да се държиш както ти казваш в един момент. Всичко обаче трябва да е с някаква мярка, която е различна при различните хора

Голям фен
    Вие не знаете как да се държите с тях може би.Има и що-годе умни момичета , които бихте причислили към групата "кифли".Признавам си , че има много лоши попадения , обаче външният им вид ми харесва.Спомням си , че бях на ресторант с една на ресторант и се опита да ми се оплаче нещо , при което казах нещо от сорта на "Стига ме занимава с глупостите си вече.Порастни най-сетне" и тя ми се извиняваше почти цялата вечер преди да я ф-клозна.Всичко зависи от настройката и човека

Вие не знаете как да се държите с тях може би.Има и що-годе умни момичета , които бихте причислили към групата "кифли".Признавам си , че има много лоши попадения , обаче външният им вид ми харесва.Спомням си , че бях на ресторант с една на ресторант и се опита да ми се оплаче нещо , при което казах нещо от сорта на "Стига ме занимава с глупостите си вече.Порастни най-сетне" и тя ми се извиняваше почти цялата вечер преди да я ф-клозна.Всичко зависи от настройката и човека
    Mоже, нали тва ти казвам, всеки си има мнение. Може би аз наистина не знам как да се държа така, просто не ми е в стила

Мега фен Аватара на Chacho
    Авторке, ако спреш да мрънкаш, може и да се прежали некой с тебе. Не ти е проблема във визията. Проблемът ти е, че имаш кифленски манталитет.

Колкото до въпроса, харесвам момичета с цици, яки задници, плоски коремчета, хубави в лицето и т.н., щото съм момче. Последното нещо, което ще седна да правя е, да се чудя честно ли е спрямо по-пълничките, безцицести дами. Ако много те депресира това, пореви малко, че природата ти е крива.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Мен ми става смешно как кифла казва на полукифла, че няма лошо да си кифла....

пропуснах караницата за кифлите в последните постове...

ама имам един въпрос...

както казахте, момчета всякакви, но ми се случи нещо, върху което наистина се зачудих

по принцип аз си се обличам съвсем нормално като повечето момичета, дрехи тип като тези в теранова, калиопи и т.н. мейнстрийм дрехи така да се каже само че веднъж бях на село и по някаква случайност и приятеля ми беше в същото село и аз бях с обикновен потник, екип на адидас, маратонки и вързана на конска опашка без никакъв грим и той като ме видя вика "уоу, не можах да те позная, супер си яка с вързана коса и искам по-често да се обличаш така"... той верно си пада по спортното обличане адидас, пума и т.н. за момче - да , но за момиче имам чувството, че все едно се връщам 8 клас в даскало час по спорт... и ми се стори много странно как момче предпочита спортно с екип и маратонки пред по-женствени дрехи. Та има ли и други момчета, които ги кефи спортното? и все повече и повече дори не момчета, а мъже ми казват, че много харесват опъната конска опашка... коментар и за това? O_o аз предпочитам точно пусната грива, по-женствено ми изглежда, а според мнението на момчетата май точно обратното излиза.

ето какъв тип спортно имам предвид:
    http://www.topobiavi.com/data/adv_im...0/p_470776.jpg
    с такъв тип екип бях облечена

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от ComeGetMe Виж мнението
    пропуснах караницата за кифлите в последните постове...

ама имам един въпрос...

както казахте, момчета всякакви, но ми се случи нещо, върху което наистина се зачудих

по принцип аз си се обличам съвсем нормално като повечето момичета, дрехи тип като тези в теранова, калиопи и т.н. мейнстрийм дрехи така да се каже само че веднъж бях на село и по някаква случайност и приятеля ми беше в същото село и аз бях с обикновен потник, екип на адидас, маратонки и вързана на конска опашка без никакъв грим и той като ме видя вика "уоу, не можах да те позная, супер си яка с вързана коса и искам по-често да се обличаш така"... той верно си пада по спортното обличане адидас, пума и т.н. за момче - да , но за момиче имам чувството, че все едно се връщам 8 клас в даскало час по спорт... и ми се стори много странно как момче предпочита спортно с екип и маратонки пред по-женствени дрехи. Та има ли и други момчета, които ги кефи спортното? и все повече и повече дори не момчета, а мъже ми казват, че много харесват опъната конска опашка... коментар и за това? O_o аз предпочитам точно пусната грива, по-женствено ми изглежда, а според мнението на момчетата май точно обратното излиза.

ето какъв тип спортно имам предвид:
    http://www.topobiavi.com/data/adv_im...0/p_470776.jpg
    с такъв тип екип бях облечена
    Много ясно. Веднъж - спортна визия, аналогия за добро тяло. Втори път - вързана коса, аналогия за фелацио.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

честно казано ми е много постно това спортното обличане. по тая логика всички поли, рокли, токчета, сатенени материи, кройки, преси, маши и т.н. около които целият женски свят се върти стават ненужни.. O_o
    някак си не си представям посред бял ден да тръгна с екипа в центъра или на заведение, малко селско ми изглежда ;D
    очудена съм! е, все пак само едно момче се изказа... и другите ли мислят така?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Авторке, защо на всички снимки си с тези панталонки и това горнище? Друго нямаш ли си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си