- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- здраво сгазих лука helppp
Перфектна връзка.. с две думи това беше до преди няколко дена когато оплетох нещата много здраво...
Тя поиска да не се виждаме и чуваме известно време защото съм започнал много да напомням на баща и и това ме побърква..побърква ме !
Снощи чаках пред тях 6 часа преди да се прибере и тя ми каза че не и се говори..просто ей така..всичко което бях правил за нея леко започва да изчезва от стаята и..
снимки и поеми..
а преди това просто..всеки ден бяхме заедно и не спирахме да си говорим..22 часа да сме заедно пак ще има за какво да си говорим и пак няма да ни е достатъчно времето прекарано заедно... пасвахме си перфектно..сега
не иска да говори с мен, не може да ме погледне всичко се разпада..опитах някои неща но не дадоха резултат...дайте ми съвет какво да направя, не мога да позволя това момиче да си отиде далеч от мен : ((
каза че ще ми се обади скоро и наистина това е единственото нещо което ме поддържа![]()
Струва ми се, че края е дошъл. Явно си й омръзнал или просто се е случило нещо, което ти не ни казваш. Как така си оплел нещата, не ми става много ясно. И може би там е проблема, че не ни казваш, за да можем да ти помогнем както трябва.
Иначе се опитай да поговориш с нея.
Но щом нещата вече са стигнали до тук, щом тя иска време и пространство, се съмнявам да се оправят нещата, но все пак надежда си има. Казвам го това, за да го имаш в предвид, тъй като в доста от случаите завършва с раздяла. Ох, не знам.
"снимки и поеми.."
srsly?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
нарекох я шуш***ГА с чисти закачливи намерения..избощо не съм очаквал че ще я засегна с това..
оказа се че баща и така е наричал майка и а те пък са разведени и предполагам че съм събудил някакво чувство в нея...
на следващия ден просто..гробна тишина..глaс в пустиня и по късно смс в който иска да не се чуваме и виждаме известно време..твърд много започвам да напомням на баща и..
Заедно сме защото сме едни и същи и нищо не ни обягва..ние сме и приятели и гаджета
всеки ден да ме погледяда и казва че сбъдвам всичките и мечти.просто..истинско е !
отказвам да повярвам че това е края..не мога да допусна това да свърши защото това е момиче мечта..без нея няма светлина !
Ше повърна.
Така или иначе е някъв прекалено лигав каприз от нейна страна да се сърди за такова нещо. Стегни я малко.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ами няма как да знаем реално, мен честно казано ми звучи като че това шушумига е дълго търсено извинение от нейна страна, за да сложи край .... а това 6 часа си чакал пред тях... O_o не само задушаващо, налудничаво, ами и ... параноично.
а и самият начин по който пишеш... няма светлина а-у...
нз
аз не бих си хванала приятел с такъв вид светоглед .. да звъни постоянно, да настоява след като хиляда пъти съм отказала, да чака пред нас, да ме следи едва ли не.. може би това я отблъсква нз
п.п. не мисля, че ще ти се обадитова е просто извинение да я оставиш намира
![]()
Последно редактирано от ComeGetMe : 08-15-2012 на 13:31
Пичът се изживява като несрещан романитк, ама май нещата са такива, каквито ги казва, само в неговата глава.
Опитай се да я забравиш, видяло се е, че тя иска да те отблъсне.
А може би е прекалено голяма лигла. Човекът явно има чувства към нея и иска да си изясни ситуацията. Ние,жените, сме големи патки.Ревем ако не ни обичат и се държат лошо с нас, ама ни е тъпо да се държат добре с нас и да се борят за нас.
Пич, остави я мацката. Наистина може малко гадно до й е станало ако има лоши взаимоотношение с баща си, но това е върховно най- тъпото извинение да се разделиш с някого. Никаква логика не е вкарала даже.А си е обидно.поне нещо логично да беше измислила при целия труд дето си вложил да си я върнеш. Остави я,не я търси. Не е най-милото нещо,което можа сега да кажа, но е факт- не си заслужава. Ще намериш някоя, която ще те оцени.А след време може тя сама да те потърси като види че си щастлив с друга.Такива като нея не обичат да те виждат щастлив.
П.С.Off topic- bitchy mood on!
не знаеш какво е докато не ти се случи и не го видиш сам..
благодаря за всичко но тук може да се намери край.. не и продължение
Край на връзката?На смисъла? На живота? И малко баналност от моя страна-всеки край е ново начало
Според мен цялата тая история й идва в повече. Нормално е да се "задуши" от подобна връзка. Романтиката е хубаво нещо, но в ограничени количества. Не знам точно как стоят нещата, но ми се струва, че момичето просто иска да диша, иска време за себе си, лично пространство.
Факт е, че методът и причините за сегашното й отношение към теб са доста глупавички... да е само заради едно такова обръщение не ми се вярва.
Остави я, спри да я "преследваш".
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 08-15-2012 на 18:30
Нищо не си сгазил, просто овцата си намира извинения
Последно редактирано от draid : 08-15-2012 на 15:23
1. Влизаш в Zamunda.net
2. Сваляш Warcraft 3 reign of chaos, сваляш и expansion-a The Frozen Throne.
3. Маунтваш с даемон туулс, кракваш, пачваш.
4. profit?
5. Губиш си времето в най- зарибената игра, и забравяш за известно време (в моя случай 2-3 месеца) за лигавите КУРВИ! Спираш да мислиш що тъпата лигла те е заебала, а вместо това почваш да мъдриш как да трепеш орки хахаха
![]()
Стегни се малко.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ако не си обвързана, бих искал да те взема за жена.Първоначално написано от Cloud9;
Бий й шута по унизителен начин - така, че да се чувства потъпкана. Кажи й, че е лигаво лапе, което не заслужава повече това, което си направил. Че си дал всичко от себе си за нея, а за сметка на това си получил гол уй. Кажи й го директно, втренчи й се в очите и пускай светкавички от погледа - накрая кажи сухо "Мерси за всичко, чао!". Бъди сигурен, че си я пронизал право в центъра.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Тъпо оправдание,инетесното ми е как всички си намират все такива смешни и нелепи причини за краят на една връзка...
Явно така е трябвало да стане,не се тръшкай за човек ,който видно не те иска в живота си заради това ,че си му казал "шушумига"*к'во*?!
Или си започнал да я задушаваш и да се впримчваш в нея,или има и друга причина ,която ти премълчаваш?
Ако е само заради това,няма смисъл да се занимаваш.Ще намериш някой,който да те цени и да уважава това което си направил и правиш за него
Успех.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)