.
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Threaded View

Какво мога да направя?

Имам един проблем..С гаджето ми сме вече 7 месеца заедно.В началото беше супер голяма любов,не се отделяхме един от друг,навсякъде заедно,като цяло супер щастливи..Но дойдоха изпитите и аз бях много стресирана,в началото той го разбираше,но след това аз изкарах доста по-добри резултати от него,кандидатствах в различни градове и накрая ме приеха в училището,за което цяла година се подготвях,а него не приеха никъде (или по-скоро той се направи на интересен и кандидатства само на 1 място).Щяхме да се разделим,защото братовчедка му ни направи интрига,а след това пак бяхме чудесно заедно,но след време той беше казал,че няколко дни след лагера ще ме зареже..Отидохме на лагера в началото всичко перфектно,но аз мн ревнива и го предупредих за едно момиче,след което той започна да се държи супер гадно..плачех почти всеки ден,а накрая ми каза,че няма шанс да се разделяме.И аз лудата пак супер щастлива всичко ОК,но заминах за морето за около 1 месец..Първите няколко дни супер,но после той спря да ми звъни,започна да ме забравя,..Е,прибрах се,но най-лошото е че той не беше особено развълнуван или нещо подобно,никога не се е сетил да ме прегърне той,да ми хване ръката или каквото и да било.Но има и друг проблем той се държи супер гадно,а аз правя всичко за него и макар всички да ми казват,че трябва да се разделя с него аз не мога, аз имам някакви останали чувства,а той не показва никакви,но не иска да се разделяме.Уж му дадох 1 седмица стотен шанс,провали се и пак не мога да се разделя с него...За бога! НЕ знам какво да правя..Някой ако може да даде съвет ще съм много благодарна
    Последно редактирано от mariikatta : 08-14-2012 на 20:38

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си