- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- изневелява ли ли сте на половинката си
от колко време сте заедно изневерявали ли сте и бихте ли простили изневяра
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Търсачката не яде хора ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Година и 2 месеца. Не съм. Не бих. Не бих и простила.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Никога преди не съм. На сегашния му изневерявам редовно.
The blood that binds us ..till death unites us
^ Тогава защо сте заедно въобще? о.О
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не виждам смисъла на тази тема...Не би било редно никой да изневерява на половинката си.Доста хора го правят защото не обичат наистина човека с,който са,не държат на него и т.н или пък просто не са съвестни хора.![]()
Неграмотност
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
WHO DROPPED THE BOMB
• Заедно сме от 6 месеца и 10 дни. Не съм му изневерявала. Не бих и не бих простила, също. Няма смисъл връзката да продължи, след като се е стигнало до това действие. Не е вървяло нещо, не сме един за друг. Още повече, че дори и уважението липсва.
Не съм изневерявала и на предишните. •
От около 3 месеца. Не съм му изневерявала.
Първоначално написано от antifashionshit
Никога не съм изневерявал, няма и да го направя, независимо дали връзката е била 2+ години или месец. Иначе и прошка за такова нещо няма.
8 месеца , не съм изневерявала, не бих го направила никога, ако нещата не вървят просто ще се разделим и, няма смисъл от лъжи. И не това е нещо, което не бих простила.
на този в момента не съм му изневерявала
ама не ми се разправя пак за изневерите...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
2 години. Явно аз съм от малкото хора, които ще кажат, че са изневерявали - да. Съжалявам, за което, беше един път и съм си казала, че ще си остане така. Склонна съм да простя ако си заслужава една връзка, но не бих допуснала някой да ми се качи на главата, само защото прощавам. Малко или много този израз е подходящ за случая - прощавам, но не забравям.![]()
Никога не съм изневерявала. Не мисля и, че някога ще го направя.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не съм,а и никога не бих направила нещо зад гърба на половинката си.Дори и един ден да нямам чувства към него и да не искам да сме заедно,не бих му го причинила...Най-малкото от уважение към всичко,което сме имали.А дали бих простила...Не знам.Веднъж ми се е "налагало",но не беше точно изневяра,поне не и по моите критерии-бяхме малки и неопитни,не беше нищо сериозно,не беше и зад гърба ми,на всеки може да се случи да сгреши...Но за истинска изневяра.Не знам.Вероятно бих простила,стига да не е било цяла връзка зад гърба ми.Само секс може би ще простя,но трудно.Но връзка с чувства...едва ли.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Не съм изневерявала на нито един от партньорите си, не смятам, че съм способна да го направя. За мен това е една от най-долните постъпки и определено не бих я простила, не и на този етап от живота си.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."