.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Unhappy Дали съм била просто поредната бройка ?

В началото на лятото се сприятелих с една компания,които са малко по-големи от мен.С едно от момчетата започнахме да се зарибяваме и на всички им стана ясно,че има нещо между нас .. започнахме да се виждаме тайно,а пред компанията се държахме просто като приятели,но след време започнахме да се държим като двойка и пред тях.Така де,всичко си беше ОК.. целувки,прегръдки..закачки! Е,да но преди около 15 дена,а може и повече вече не ги броя той просто спря да ми говори..Ей така от нищото започна да ме подминава като непозната.Първите дни ми казваше,че "не е на кеф".. а после изобщо спря да ми говори и като го попитам какво му е отговорът е НИЩО!
    Мой приятелки се опитваха да говорят с него,но без успех.Много хора ми казваха,че явно си е намерил друга и затова ме е заебал ако мога да кажа така или че някой му е напълнил главата с простотии на,които той вярва.И съветите,които получих бяха да спра да го питам и да бягам след него,че той след време щял да осъзнае грешката си.
    Затова реших да искам съвет и от вас! И моля ако ще ме плюете,просто си задръжте коментарите

Аз съм на 14,а той на 17 ако е от значение

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Най-вероятно просто си му омръзнала. Не се занимавай с него ако питаш мен, а пък и не е болка за умиране да нямаш гадже на 14. Гледай си училището и не се занимавай толкова с отракани батковци.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Омръзнала си му, била си просто поредната, с която да си губи времето.
    Послушай съветите на твои познати и приятели , и спри да се занимаваш с него. Прекъсни всякакви контакти и това е.

Остави го. Каквото и да е станало, щом не иска да общува с теб, значи има причина.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Не се занимавай!
    Според мен ,просто си е намерил някоя друга или просто си му втръснала.Спри да му ходиш подир гъза,имай достойнство.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
    Не се занимавай!
    Спри да му ходиш подир гъза,имай достойнство.
    Съгласна съм!!
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    започнахме да се зарибяваме“ — стига с т’ва зарибяване, да не сте риби…

Иначе го остави и не се занимавай с него повече. И аз съм имал такива случаи, но колкото и да го търсиш, щом той няма желание да те види, няма да го намериш.

П.С.: В моя случай не бях като непознат точно, но работата и при мен бе почти еднаква.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ориентирал се е към кака вероятно.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ама така го казвате това "вероятно си му омръзнала", сякаш това е нещо нормално за връзка с продължителност 2-3 месеца...
    Не знам дали си е намерил друга или не, или дали за него си била просто поредната малка свалка, но явно НЕ проявява желание да е с теб! Не ти трябва да знаеш причината, а да го забравиш и да продължиш напред!

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Летни свалки. Не го мисли. Послушай приятелите си и се усмихвай. Не бива да търчиш след задника му, вдигаш му самочувствието.
    ^^^
    Бургас <3

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Малка си за него на години,а на акъл явно сте си лика-прилика(това е обида към него,не към теб).И "няма да си разбере грешката",защото чисто и просто не е допускал такава.Колкото и да не ти се иска,не си единствената и неповторимата за него,че да очакваш такива сърцераздирателни драми като по филмите от него.Да,била си поредната бройка,с която си е запълвал и без това лишения от смисъл живот.И дори няма смелостта да ти го каже.Такъв мухльо ли искаш за себе си?
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Остави го
    Просто си му била поредната бройка
    Искал е да се позабавлява малко - лято е
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Я да върви да рони мамули в Алжир.
    След мъж и след влак не се тича, защото след 5 минути идва следващия.
    Направил се е на готин батко, давай напред , главата горе, щом не ти говори, а не ти казва и защо.. Няма смисъл.

Знам,че сигурно не ти е толкова лесно "да го оставиш и да си гледаш училището" както казват,защото предполагам си имала някакви чувства към него,но понякога се получава така и аз съм изпадала в подобни ситуации и повярвай ми,ще ти бъде най-лесно още от сега да се опиташ да го забравиш.Излизай с приятелки,забавлявай се и стой надалеч от него,за да не му мислиш много... скоро ще дойде поредната любов за теб и дори няма да се сетиш отново за него успех ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си