.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: Разлика?

Hybrid View

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ох,поредната тема ... Наскоро старата замря и айде пак нова.Както и да е.

Десет години не са много,но не са и малко.Всичко зависи от това в к'ъв етап от живота си са хората.
    Все пак 17-27 звучи абсурдно 25-35 е по-добре,35-45 звучи още по-нормално.За сметка на това пък 40-50/45-55 звучи кофти,защото мъжа вече е навлязъл в критическата,а жената все още си има нужди и желания.

Като цяло всичко е доста относително.Била съм с момче,8 години по-голямо от мен и нещата бяха отлични.Разликата ни не личеше нито във външния вид (не изглеждаше толкова по-голям),нито в начина на мислене,но аз по принцип от години се събирам с хора,по-големи от мен с по 5-6 години и това е повлияло на държанието ми и възприемането на нещата.

И все пак си мисля,че човек на 27 не търси "сериозна връзка" от 17 годишно дете
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Ох,поредната тема ... Наскоро старата замря и айде пак нова.Както и да е.

Десет години не са много,но не са и малко.Всичко зависи от това в к'ъв етап от живота си са хората.
    Все пак 17-27 звучи абсурдно 25-35 е по-добре,35-45 звучи още по-нормално.За сметка на това пък 40-50/45-55 звучи кофти,защото мъжа вече е навлязъл в критическата,а жената все още си има нужди и желания.

И все пак си мисля,че човек на 27 не търси "сериозна връзка" от 17 годишно дете
    +1
    И моят мъж е на 27, ама аз съм на 20.
    Тоест това, което иска да кажа, е че когато си тиин преоритетите са ти едни, като излезеш от тиин възрастта, започваш да мислиш за други работи като например стабилна работа, висше образование ( не винаги ), създаване на семейство, деца и тн. житейски въпроси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си