.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Проблем , не мога да си хвана приятелка..

Здравейте , не мога да го нарека проблем точно , но нека така да е.. значи общувам с много момичета , но не мога да си хвана приятелка.. търся си сериозна връзка не съм някой задръстеняк имам стегнато оформено тяло и добър външен вид не знам какъв е проблема , че не мога да си намеря някое момиче.. на 16 години съм..

Мега фен
    Възможно ли е да ги оставяш с впечатлението, че се сприятеляваш с тях, вместо с такова, че ги сваляш.
    Така, де. По принцип ми се струва адски малоумна цялата процедура по свалките, но момичетата като цяло са изключително глуповатички и е възможно да не им хващаш окото с нещо.
    Малко оригиналност , характер , проява на мъжество , нахаканост ... нещо в този ред на мисли трябва да демонстрираш. Абе да си заявиш, че искаш нещо, а не да си гукате и да си коментирате чорапите.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Тва да не ти е риба да я хващаш? За да спечелиш едно момиче, трябва да я впечатлиш с нещо, if you know what I mean.

Сиво вещество си трябва.

Цитирай Първоначално написано от euphoria' Виж мнението
    не съм някой задръстеняк имам стегнато оформено тяло и добър външен вид
    Ами явно просто не си им интересен, това че имаш добър външен вид нищо не означава. И само понеже някой не е със стегнато тяло, не означава, че е загубеняк.Много са ти лапешки изказванията, за това не можеш да си "хванеш" приятелка

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Ами явно просто не си им интересен, това че имаш добър външен вид нищо не означава. И само понеже някой не е със стегнато тяло, не означава, че е загубеняк.Много са ти лапешки изказванията, за това не можеш да си "хванеш" приятелка
    Добре към момичетата вие какво искате да има в едно момче за да ви хване окото и да ви забавлява какво точно търсите.. то всички не сме еднакви , но повечето.. ?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Като влезеш в университета, ще ти дадат специален учебник по дисциплината "Как да бъдем привлекателни за жените".

Но понеже си още на 16 и едва ли си проумял, че универсална формула няма, а пък и на всичкото отгоре пубертетът ти бушува с пълна сила и всичко наоколо е жени... може да прочетеш важната тема най-отгоре в раздела "Как да се харесаме на момиче".
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

anonymous708973
    Guest
    Защото подходът ти е неподходящ.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Само със стегнато тяло и добър външен вид не става. Вярно е, че това привлича вниманието в началото, но е важно също това какъв си отвътре. Може би просто не си срещнал тая, която е точно за теб. Не превръщай това да си хванеш приятелка за фикс-идея, че тогава става лошо. Всичко с времето си.

Мега фен Аватара на Chacho
    Стегни се и се оформи още малко.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Тва да не ти е риба да я хващаш?

иначе съм съгласна с PinkPan7her
    http://ask.fm/iwwkaa

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Братле пробвай, се некъде ще върже Те момичетата и те не знят какво искат, повечето от тях са некви на студени и топли вълни, днеска искат едно, утре друго... Както в тебе бушуват хормони, така и в тях, така че...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    И само понеже някой не е със стегнато тяло, не означава, че е загубеняк.
    Напротив
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на tori
    :дд Защо си мислиш, че трябва да си хващаш приятелка? Тя приятелката не се търси и не се хваща. Живееш си живота с приятелите, родителите, проблемите, купоните, яките хора... Правиш каквото трябва, не седиш само да се самосъжаляваш и да пишеш теми във форумите дето ги има. Съдбата/живота/късмета/каквото-и-да-е-друго ще ви събере. Кво сте седнали да се отчайвате?!

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Характера също е важен.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Ти отбеляза положителни неща само за външния си вид, може би проблема е в начина ти на мислене и в това, че момичетата на твоята възраст са доста по-развити интелектуално от вас

Мега фен
    момичетата на твоята възраст са доста по-развити интелектуално от вас
    Да, бе, и мармота с шоколадите.

Фен
    Град
    Vidin

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Стегни се и се оформи още малко.

http://progresiray.me/
    този сайт може да ти помогне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми