- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За аналния секс и момчетата
Ти нормална ли си? Кое ми е наивното на мнението, бе? Айде обясни ми го като хората.
С кое спориш изобщо?
С кое споря не знам ама май споря с тебе.Ти от среден род ли си!?Абе кво ти пука карай да върви!
Авторката се стресира и изчезнаНаправо съм разбита. Колко мъка има по тоя свят боже. Хора разширете си мирогледа.
Не знам на какво си, ама смени дилъра.
В крайна сметка всяко нещо което правим в този живот, крие своя риск. Един мъж когато иска да практикува анален секс с приятелката си да речем, то той трябва да е запознат с рисковете, които крие аналния секс. Един от тях е и както ти се изрази - наакването. Тук идва момента колко са си близки двамата и дали мъжа е разбран човек. Ако е някой лигльо, който иска просто да преспи с девойката и да я удари отзад, то има и риск да се присмее или пък да го е гнус. Да, сигурно е гнусно, но определено когато се случи такова нещо, жената има повече от нужда от това човека до нея да я разбере и да я успокой. Нали след това може да отидете в банята, да се изкъпете заедно и пак да пробвате.
И все пак да не забравяме. И ние и вие ходим по-голяма нужда![]()
DELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEl
Последно редактирано от cartoonnetwork : 09-28-2012 на 21:43
Ти си най-добрето пък!
За нищо на света не бих се засмял или пък да тръгна да споделям на приятели как се е наакало момичето...смисъл подло е не знам.
Това си е нормално да се случва при аналния секс.На голям % от момичета , които го практикуват им се е случвало, но много малко биха споделили.
Прочетох мненията на възможно най-неподготвените хора (всички)...... При анален секс сфинктера се отпуска и дори момичето да иска да задържи няма начин....... Най-важното за аналния секс е клизмата преди това,за да не стават гафове.....Ако се поинтересуват повечето момичета ще разберат че има начин да се направи клизма без да е неприятно....... Практикувам анален секс от няколко години и проблеми не съм имала нито с клизмата нито с изпускане......Но на приятля ми му се е случвало с бившата,и както ми еказвал не е приятно не е болка за умиране и не е причина да се заклеймява момичето.... Все пак секса се први от двама и колкото е виновно момичето толкова е виновно и момчето....
Нормално било? С гъза с ли мислиш?
Сфинктерът се отпускал. Това не е оправдание да се насереш и да поставиш и себе си, и партньора си в адски сконфузна ситуация. С подобни мнения само стресирате хората. Хубаво, че не обръщах внимание на подобни шитни преди да пробвам.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.