.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 194

Hybrid View

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението

Мм ако момичето си заслужава , като сегашното не бих казал , нищо , човещинка си е!
    Какво значи това изречение,защото често го срещам? Значи има момичета, на които им е позволено да ви цапат чаршафите и такива, на които не им е?

Не се заяждам,само питам. И дали момичето ще се изпусне не зависи само от нея. Стига сте говорили като че при секса отговорността е само за жената. Внимавайте как го вкарвате и изкарвате и без клизма дори проблеми няма да има.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Какво значи това изречение,защото често го срещам? Значи има момичета, на които им е позволено да ви цапат чаршафите и такива, на които не им е?

Не се заяждам,само питам. И дали момичето ще се изпусне не зависи само от нея. Стига сте говорили като че при секса отговорността е само за жената. Внимавайте как го вкарвате и изкарвате и без клизма дори проблеми няма да има.
    аз анален не правя , нито имам желание нито моята приятелка има
    Но извинявай ако ще забивам някаква в дискотеката (не бих го направил страх ме е от болести )
    и, и го сложа в задника след което се насере , ще и кажа да си ходи !!
    ако обаче съм в връзка и го направя.. и момичето се изпусне не бих я изгонил няма да кажа нищо ...
    е бих подхвърлил някой не-прекалено арогантен или високомерен майтап

И всъщност доста си зависи от момичето
    Тя трябва да е готова , да се е отпуснала , да си е направила клизма
    момчето ТРЯБВА просто да ВНИМАВА.
    А и според теб ако не искам да ми Усерът чаршафите бих ли я чукал както загорял затворник ?

В момичето е вината ако се изпусне, и не можете да ме разубедите!
    поне ако аз някога правя и стане нещо , ще бъде по нейна вина (ужасно предпазлив съм )
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 08-17-2012 на 16:48
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си