- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За аналния секс и момчетата
Еми айде идвай да удряш ПЕСНИЦА чакам те, да ми покажеш и докажеш за мъжеството си да удариш момиче. Да заплашваш и да казваш кво заслужавам още повече... ама така като гледам кво ти е живота нормално да си малко долно келеме, което не знае къде му е мястото в света, изчезвай смешка... (:
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
No driving, no sleeping
Say you wanna party
Let's party alright
Футболистите взимат повече пари от заплатата на твоята рода до 10 то поколение осъзнаваш ли тва или още си мислиш че като продаваш билетчета и учиш в пропаднал университет е ще взимаш повече от 200 лв ? едва ли : ) на тебе майкати сутрин яде курове а баща ти си продаа кръвта за да ти плащат интернета да ти еба майката смешна .. стани ти футболист как ще стане като си долна свиня която немое да изтича 10 метра без да си вземе от инхалатора .. аре щи еба майката смешник..
магита кво момиче си ти ти нито говориш като момиче нито се държиш като такоа.. и мога да ти кажа че ти си долното келеме което почна да храни и да говори кой кво заслужава е аз ти казах ти кво заслужаваш : )
Последно редактирано от footballitsmylife : 04-07-2013 на 15:30
Като ми покажеш къде съм написала преди твойте реплики за шамари и правосъдие една обида тогава ми говори, че храна... окей и т'ва, че съм написала братле изобщо не влиза в графа държание ОКЕЕЕЕЙ ?!?!? Пък и не мисля, че си ме чувал как говоря, нито да си ме виждал как се държа ... аре ходи да гониш топката (:
No driving, no sleeping
Say you wanna party
Let's party alright