.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Unhappy Любов от километри

Здравейте, Аз съм момиче на 15 години от Перник
    Запознах се с едно момче на 17 от Ловеч харесахме се,но той се дърпа защото сме били далече,а ми казва,че ме харесва,че иска да е с мен какво да правя и има ли шанс да просъществува любов от толкова разстояние ?? : )

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Рядко срещано явление.

Особено във вашия е изключително безсмислено. Доколкото разбирам, не сте се виждали, а само сте си писали? Точно заради това не си губи времето. Намери си някой от твоя град и това е. Връзките от разстояние не са връзки, според мен. Макар да е възможно да просъществува такава, освен ако преди това сте имали сериозна връзка и се е налагало за определено време да се разделите, заради разстоянието. Според мен няма шанс, а и смисъл.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Каква любов бе момиче - как ще те гушка, как ще те цунка, как ще те гали? Ако смятате писането в някой чат за "любов", по-добре се замислете малко! Няма шанс, няма и смисъл както ти казаха вече

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Имала съм подобна връзка, но първо се бяхме видели на живо. Ако ти не си го виждала на живо за каква любов говорим? А камо ли връзка. Е ще ме прощаваш, но ти тоя човек дори не си го виждала на живо! Ами я си представи, че в живота извън виртуалният свят е доста по различен от снимките, и характера и модела му на поведение са съвсем други, от тези, които ти си мислиш. Тогава какво правим? Само изгубено време.

Според мен НЕ няма смисъл.. : )

Преди години имах връзка от разстояние. Разликата ни беше една година и се запознахме от обща приятелка. Той си идваше през уикендите и всяка ваканция и така 9 месеца. Беше хубава връзка, но не вих повторила.

според мен няма как сега може би ще успеете да се виждате , но като почнеш училище не мисля

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Първо излесте,щом намерите такава възможност и време.Няма смисъл да се говори ,преди да се действа.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на tori
    Няма да се повтарям със другите, че е трудно, че е почти невъзможно и така нататък. Просто ще кажа, че няма никакъв смисъл да се тормозите. Мисля, че това не е твоя човек.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Голяма мъка е това. Помисли си хубаво дали си струва, защото е много трудно. И наистина първо трябва да се видите на живо.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

anonymous708973
    Guest
    Откажи се, все още имаш време, щом не си хлътнала. Не се втурвай в нещо подобно, той няма да е последното момче, което ще те хареса.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Няма смисъл ..
    Само сте си писали, виждал те е само на снимки, предполагам
    Не може от едното писане много да се харесвате, да се влюбите..
    По-добре недей да поддържаш тази връзка, няма да е последният, който те харесва
    Хвани си приятел от твоя град, много по-добре ще ти е (:
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Ако и на живо не сте се виждали...не виждам как!

Честно казано не ти препоръчвам такъв вид връзка. Аз съм от доста време със моята приятелка и се наложи да се разделим за лятото за около 4 месеца. Еми да ти кажа всичко си беше наред преди да замине, а сега е истински ад. Връзка от разтояние е изключително трудно да се води, така че добре си помисли дали изобщо го искаш и дали си заслужава.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Кратко и ясно. НЕ.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си