.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 103
    Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от Claymore Виж мнението
    Аре моля ти се. Той Пловдив пък е прекрасен.
    Живяла ли си др освен София ?
    n00bs

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Не съм от Пловдив, до 6 години живях там.. Града обаче наистина е прекалено голям и най-често там се случват тея простотии.. лично мое мнение ^

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    якуза ,аз съм от Пловдив
    Същите червирани и оскубани пръдльовци са там
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Не, в Пловдив се бият заради Ботев и Локото.. поне са на еднакви възрасти.. не налитат на 60-65 годишни дядовци..

Град
    София
    Ха, добре
    И в София и в Пловдив съм виждала много по-възмущаващи неща. Просто на никой не му се лежи по няколко месеца в тву и затва не си правят клипчета
    Тва че в Софето са кухи лейки не значи, че не са с манталитет като навсякъде другаде
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Град
    Niggaland
    Тука един се беше снимал, как един психично болен му прави свирка за цигара и накрая не му я дават, после го осъдиха

В малките градове няма мн червисани
    n00bs

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Навсякъде има различни видове потресаващи неща.. въпроса е, че на мен Пловдив ми харесва 100 пъти повече от София и не съм виждала чак такива неща.. иначе съм от доста по-малък град и до сега не се е случвало нищо такова.. обаче това е под всякаква критика..

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Навсякъде има различни видове потресаващи неща.. въпроса е, че на мен Пловдив ми харесва 100 пъти повече от София и не съм виждала чак такива неща.. иначе съм от доста по-малък град и до сега не се е случвало нищо такова.. обаче това е под всякаква критика..
    Ти си дребно, къде искаш да ги видиш. Има ги навсякъде, че дори и в пъти по-гнусни. Тука с брадва влизаха в централно заведение.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Всяка вечер слушам за това какво се е случило по града.. баща ми е полицай и споделя всичко, което е разбрал през деня.. за това говорих Иначе да, има тепърва да разбирам за разни извергщини, къде-къде по-ужасни от това..

Град
    София
    Имаше един случай дето бяха омазали една стотинка в изпражнения и я лепнали на челото на няква си

иначе не се забърквайте с такива тънковежди господа https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...18302337_n.jpg
    -M.B.

Град
    Niggaland
    Не знам кое е по - плашещо, че баща ти е прасе - клюкар или че си османка.
    n00bs

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    ..защото ще ви наритат.
    Искам да подчертая, че веждите му са по-добре оправени от моите.. кофти..

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от Claymore Виж мнението
    Имаше един случай дето бяха омазали една стотинка в изпражнения и я лепнали на челото на няква си

иначе не се забърквайте с такива тънковежди господа https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...18302337_n.jpg
    тия ли са го били
    n00bs

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Не знам кое е по - плашещо, че баща ти е прасе - клюкар или че си османка.
    Айде да не говориш за баща ми само, ок? И аре кажи ми от къде го измисли това пък, че съм османка? Млъкни и не говори простотии, умолявам те.. вече дори не си ми интересен..

Град
    София
    тоя дето снима - да
    -M.B.

Град
    Niggaland
    true gang

много бой ще го чака след тая случка, ако бях на техните щях да го скрия докато му порасне 20 см коса, вежди и почне да се бръсне
    n00bs

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Бяха организирали събиране пред НДК, обаче се разбрало и щяло да има полиция там.. обаче едва ли няма да ги набият утре или вдругиден....

добре де тея двамата ги разбраха ок, ама онези от другия клип дето бяха 5-ма ще им се размине така ли..

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Другите 5 не знам дали някой ще разбере кои са.. иначе горко им и на тях..

как няма да се разбере, тоя бияч, като го гледам с два шамара и адресите ще им издаде

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Най-вероятно.. като го викнали в районното се оплакал, че ще се събират хора да го бият.

ще се събират те, и тук ще стане "всяко чудо за три дни" и след месец хората даже няма да си спомнят за това

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Наистина си заслужава боя, обаче според мен е както ти го каза.. само се правят на големи и те, така или иначе ще си получи заслуженото.. след време никой няма да си спомня, yup.

За мен ще са си получили заслуженото, ако ги осъдят и влязат на топло за малко, а не ако хората ги набият, защото бой се забравя ама ебане в панделата надали..

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Попринцип би трябвало да ги затворят, защото от 14 години ставаш подсъдим, ама тея олигофрени казват, че той бил на 15 (доколкото знам бил на 16?) и нищо нямало да му направят..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си