- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Вижте нашите Софийски балерини
Въпроса не е дали са подсъдими или не, а че максимума, което ще им дадат дори и на 20 да са е някоя глоба и това е. А това за мен не е наказание. Нали целта на съда е да има справедливост и сега, когато отново няма да си свърши работата, тя трябва да се свърши от хората, а тогава от справедливост се превръща в отмъщение (особено, ако някой от пребитите пенсии има по-откачен внук или син).
в България носим наказателна отговорност когато станем на 13
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
13, запозната съм с това
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
По новините го казаха ясно, че е на 15 и НЕ носи наказателна отговорност. Най-тежкото наказание е ТВУ, а от там обикновено излизат по-озверели.
какво и да го мислите, преди 18 ако не убият някой, не им правят нищо съществено
n00bs
Да, убийството е същото като боя ... За едното се иска мотив или психичен проблем/травма, а другото може да е дори само с цел унижение.
n00bs
Мои познати имаха навика да се събират на групичка след даскало и да налитат на някви мангали. Докопа ги полицията след като бяха налетяли на едно хлапе от квартала, което в интерес на истината поне на мен ми се виждаше свястно и така и не разбрах к'ъв им е бил проблема (всъщност разбрах, де - никъв). Един само го отнесе в крайна сметка и 'наказанието' беше, че трябва в продължение на 18 месеца (може и да бъркам май толкова бяха) да посещава районното веднъж седмично ... или пък месечно. Както и да е ...Мисълта ми е, че и тея ще се разминат така.
//
а тоя колко ми беше смешен докато го риташе. Хем се опитва да го удари, хем се пази дядката да не го докопа за краката. Уникален путьо ...
А на човека вероятно нищо му няма, не му се тревожете толкова. От такива 'ритници' и болка ако изпиташ ще е учудващо.
Ако имаш някакъв здравословен проблем и с по-малко сила може да стане белята.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Auriss не е работата там дали ще изпита болка или не. Става въпрос за уважение към възрастните и най-вече начинът по който ги нападат. То остави, че са двама (на единия клип и 5-ма), остави, че нападат възрастни, ами на всичкото отгоре и в гръб, а и снимат смешнците. И мен ме дразнят пенсиите и мен ми пречат, ама не го показвам по тоя начин и винаги съм ги уважавал най-малкото, защото са видели и са преживяли много повече от мен.
Освен това, за да правят такова нещо, тези сигурно ги бият най-редовно връстниците им, че дори и по-малки.
Къде точно написах, че не ми се струва нередно ?А на човека вероятно нищо му няма, не му се тревожете толкова. От такива 'ритници' и болка ако изпиташ ще е учудващо.
Директно да ги депортират за Пакистан с все родата им мен ако питаш.
По БТВ дадоха някво момиче, което казваше, че и нея я е тормозил и биел в училище. Със сигурност не е единствена.
Ами добре де, имаш приятели, имаш по-големи роднини ... викаш и го пребиват. А като гледам това не е станало. Докато всеки си мълчи и се оставя на терора нищо няма да се оправи.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Ох, Боже, като те тъпчат тук - махай се, бе. Ей, аман от плиткоумни говеда. В случая ти, ако не си разбрал.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор