.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 103
    Въпроса не е дали са подсъдими или не, а че максимума, което ще им дадат дори и на 20 да са е някоя глоба и това е. А това за мен не е наказание. Нали целта на съда е да има справедливост и сега, когато отново няма да си свърши работата, тя трябва да се свърши от хората, а тогава от справедливост се превръща в отмъщение (особено, ако някой от пребитите пенсии има по-откачен внук или син).

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    в България носим наказателна отговорност когато станем на 13
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Справедливост? В България? Да, ще имат само някаква минимална глоба, обаче едва ли няма да ги набият като тръгнат на училище..

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Claymore Виж мнението
    в България носим наказателна отговорност когато станем на 13
    На 14..

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    13, запозната съм с това
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

По новините го казаха ясно, че е на 15 и НЕ носи наказателна отговорност. Най-тежкото наказание е ТВУ, а от там обикновено излизат по-озверели.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Питах леля ми, тя е съдя и цитирам "Дете става наказателно отговорно, когато навърши 14. Преди 14 ако извърши престъпление най-много да го настанят в интернат за известно време.. Най-много!"

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    какво и да го мислите, преди 18 ако не убият някой, не им правят нищо съществено
    n00bs

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    на 25 !

Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    едва ли няма да ги набият като тръгнат на училище..
    Щом се стигна до полиция никой няма да посмее, защото и той ще си има проблеми. То в нета всички са бахтичи. Единствено някой близък на битите, ако го направи.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Ох, миналата година един шибан турчин на 17 уби майка си и брат си в Кърджали.. не ми се мисли каква е била гледката.. както и да е, това е друг въпрос.. ако има кофти травми (като нещо счупено..) би трябвало да ги накажат. Но да, за съжаление в повечето случаи им се разминава..

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Да, убийството е същото като боя ... За едното се иска мотив или психичен проблем/травма, а другото може да е дори само с цел унижение.
    n00bs

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Не съм казала, че е същото..

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от 1.3.1.2 Виж мнението
    Искам и аз да ги сритам
    Кат ти гледам аватара ти си същия кат тях
    Creative Technologie

Супер фен Аватара на kosder
    Цитирай Първоначално написано от ohluv Виж мнението
    Не се шегувай с "истинските майни", че нЕма да ти се вЕрва.
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Мега фен
    Мои познати имаха навика да се събират на групичка след даскало и да налитат на някви мангали. Докопа ги полицията след като бяха налетяли на едно хлапе от квартала, което в интерес на истината поне на мен ми се виждаше свястно и така и не разбрах к'ъв им е бил проблема (всъщност разбрах, де - никъв). Един само го отнесе в крайна сметка и 'наказанието' беше, че трябва в продължение на 18 месеца (може и да бъркам май толкова бяха) да посещава районното веднъж седмично ... или пък месечно. Както и да е ... Мисълта ми е, че и тея ще се разминат така.

//

а тоя колко ми беше смешен докато го риташе. Хем се опитва да го удари, хем се пази дядката да не го докопа за краката. Уникален путьо ...
    А на човека вероятно нищо му няма, не му се тревожете толкова. От такива 'ритници' и болка ако изпиташ ще е учудващо.

Супер фен Аватара на kosder
    Ако имаш някакъв здравословен проблем и с по-малко сила може да стане белята.
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Щоо така мислиш ?

Auriss не е работата там дали ще изпита болка или не. Става въпрос за уважение към възрастните и най-вече начинът по който ги нападат. То остави, че са двама (на единия клип и 5-ма), остави, че нападат възрастни, ами на всичкото отгоре и в гръб, а и снимат смешнците. И мен ме дразнят пенсиите и мен ми пречат, ама не го показвам по тоя начин и винаги съм ги уважавал най-малкото, защото са видели и са преживяли много повече от мен.

Освен това, за да правят такова нещо, тези сигурно ги бият най-редовно връстниците им, че дори и по-малки.

Мега фен
    А на човека вероятно нищо му няма, не му се тревожете толкова. От такива 'ритници' и болка ако изпиташ ще е учудващо.
    Къде точно написах, че не ми се струва нередно ?

Директно да ги депортират за Пакистан с все родата им мен ако питаш.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    Auriss не е работата там дали ще изпита болка или не. Става въпрос за уважение към възрастните и най-вече начинът по който ги нападат. То остави, че са двама (на единия клип и 5-ма), остави, че нападат възрастни, ами на всичкото отгоре и в гръб, а и снимат смешнците. И мен ме дразнят пенсиите и мен ми пречат, ама не го показвам по тоя начин и винаги съм ги уважавал най-малкото, защото са видели и са преживяли много повече от мен.

Освен това, за да правят такова нещо, тези сигурно ги бият най-редовно връстниците им, че дори и по-малки.
    По БТВ дадоха някво момиче, което казваше, че и нея я е тормозил и биел в училище. Със сигурност не е единствена.
    Ами добре де, имаш приятели, имаш по-големи роднини ... викаш и го пребиват. А като гледам това не е станало. Докато всеки си мълчи и се оставя на терора нищо няма да се оправи.
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от 1.3.1.2 Виж мнението
    Щоо така мислиш ?
    С тоя татус на тва голо,пилешко краче и тея бели кецки кво друго да си помисли човек.
    Creative Technologie

С тоя татус на тва голо,пилешко краче и тея бели кецки кво друго да си помисли човек.

Banned
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    По БТВ дадоха някво момиче, което казваше, че и нея я е тормозил и биел в училище. Със сигурност не е единствена.
    Ами добре де, имаш приятели, имаш по-големи роднини ... викаш и го пребиват. А като гледам това не е станало. Докато всеки си мълчи и се оставя на терора нищо няма да се оправи.
    То така става - тука цял един форум не може да се организира да пребие мачока, хем ги тъпче от години, а ти...

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Ох, Боже, като те тъпчат тук - махай се, бе. Ей, аман от плиткоумни говеда. В случая ти, ако не си разбрал.
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си