.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Помощ!!!

Помощ!!!

Как мога да оправя иконките на Кошкето.Моят компютър.и моите документи!МОЛЯ ви сееееее!Те изглеждат така:

http://prikachi.com/images/261/5145261F.jpg

http://prikachi.com/images/255/5145255C.jpg

http://prikachi.com/images/250/5145250a.jpg

сигурно е някъв вирус и тя папка файлоовете сигурно е за преинстал

как мога да преинсталирам или да махна вируса?

сигурно антивирусната ти е теглена от нета? и по добре я деинстал и изтегли някоя лицензирана и с нея си сканирай компа и ги изтрий а преинсталиране е да си преинсталираш виндолса

антивирусната ми е avast.тя си беше в компютъра като го купихме.сканира от 20 мин.още не е намерила заразени файлове но продължава да търси

Повече от фен Аватара на Kamikazeto
    Вече малко хора ползват лицензирани антивирусни..тези които имат пари..аз бих препоръчал нод32 но след това всички бихте ме оплюли, така че ако намериш лесен начин да си кракнеш Kaspersky- давай...може просто един рестарт да оправи работите, пробва ли?
    П.П. Аваст е пълна боза, не разчитай и да ти намери нещо..

рестартирах го поне 10 пъти...ще се пробвам с нод32 да видим какво ще стане

Повече от фен Аватара на Kamikazeto
    Абе давай един бекъп и преинсталирай..ако не стане с нод32 аз не бих се мъчил..нещо друго проблемно има ли щото тва не е попринцип болка за умиране..

няма друг проблем!!!знам че ще прозвучи малко тъпо но не знам как се преинсталира.четох в нета за преинсталирането но нищо не успях да схвана.какво точно трябва да направя за да го преинсталирам???

Има и безлплатни лицензни антивирусни демек АВГ-то и друуги проблема при кракнати те антивирусни е че никой от добра воля няма да пусне в нета такава която да не е програмирана да не пропуска някакъв тип зловреден код а и с оправянето на анти вирусната няма да си върнеш изядените файлове демек иконките по добре дай да ти го преинсталнеш ако не можеш сам/а (не знам мъжко ли си женсло ли си) го дай в сервиз за 20 лева е готов и за антивирусната има кажи да ти инсталнат някоя по добра с безплатен лиценз ако не ти се дават пари.. а скоро видях в мултирама нод32 за 20 лева което е оферта щото можеш да я ъпдейт и да я слагаш на бъдещите си компютри да 40-50 лева излиза всичко но поне няма да се страхуваш толкова а и преди ми ядяха някви червеи драйверите за саунда та тряяше постоянно да преинсталирам драйвери кодеци и глупости

ИЗВОД: Дай някой лев отгоре за да ти е спокойно

ще го дам на някой да го преинсталира!благодаря за съветите и че ми обърнахте внимание!темата е приключена

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Това не е вирус и не е за преинсталация. Ще изчакам още малко многознайковците да коментират и ако ми е кеф, ще ти обясня как се оправя този проблем.

П.П. Безплатен лиценз

Цитирай Първоначално написано от sokol02 Виж мнението
    ИЗВОД: Дай някой лев отгоре за да ти е спокойно
    Не давам и стотинка, за да съм спокоен. Просто знам, че всичко зависи от задклавиатурното устройство и не се страхувам. Ако искаш нещо, има начин и да го направиш.
    пр.: Преинсталацията е много лесна.

Знаете ли какво е преинсталацията ? Един delete на файлове и инсталиране на други. Просто записвате ОС на диск, вкарвате го и четете какво пише. То не е направено за неграмотници.
    Последно редактирано от MaGuSs : 08-16-2012 на 15:50
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Провяй със system restore. Как се прави това ли?
    1.Кликаш Старт (най-доло в ляво)
    2.Кликаш Програми и след това Аксесоари
    3.Кликаш System tools и след това System restore

Мега фен Аватара на draid
    Това не е вирус .... И ако знаеш какво правиш определено може да караш преспоконо без антивирусна.

Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
    Това не е вирус и не е за преинсталация. Ще изчакам още малко многознайковците да коментират и ако ми е кеф, ще ти обясня как се оправя този проблем.

П.П. Безплатен лиценз

Не давам и стотинка, за да съм спокоен. Просто знам, че всичко зависи от задклавиатурното устройство и не се страхувам. Ако искаш нещо, има начин и да го направиш.
    пр.: Преинсталацията е много лесна.

Знаете ли какво е преинсталацията ? Един delete на файлове и инсталиране на други. Просто записвате ОС на диск, вкарвате го и четете какво пише. То не е направено за неграмотници.

Моля ти се!Не знам как да се справя с този проблем!Кажи ми как да го оправя!

EЙ тъпациии maguss оправи pc то

Супер фен Аватара на Incadeptus
    НИКОГА НЕ АИНСТАЛИРАЙ НОД32,ТОВа е УЖАСНА програма в истинския смисъл на думата.Преинсталирай си компютъра,защото така и така ще трябва да го направиш.Хем ще ти се оправи проблема,хем вирусите ще махне

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Извинявай,но да не каза тъпаци на всички,които се бяха опитали да ти помогнат,защото ако е така,то ти си тъпата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си