.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Нормално ли е????????????????????????

Аз съм момиче на 16 години. Въпросът ми е следния.. Нормално ли е да харесвам много по големи момчета от мен.. смея да ги нарека даже мъже около на 24-25 години. Някак те ме привличат повече отколкото момчетата на моята възраст. Дали това се дължи на основата,че не съм отраснала с баща ? ..Плаша се от себе си, не искам да ставам поредното пропаднало момиче, да се влюбя в някой като тях.. и накрая да бъда използвана като играчка...

anonymous708973
    Guest
    Абе, не знам защо все говорите за клишето с батковците, които използват малките момиченца като играчки.
    Познавам доста хора на 24-5, до един са свестни момчета. Един от тях даже излиза с момиче, което е на 17.

Нормално е да гледаш батковци, да. Просто преценяй с кого си струва да се занимаваш. Вашите най-вероятно няма да са особено щастливи, но от теб зависи дали ще им позволиш да ти се бъркат.

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Не е нормално, мисля че и сама трябва да го знаеш. Никой не казва, че трябва да излизаш само с момчета на твоята възраст т.е. на по 16, може и с по-големи докъм 20-годишни да речем. Проблема е, че ти вероятно нямаш голям опит в любовта, връзките и живота изобщо, а един човек на 24-25г. малко или много е преживял повече от теб и е по-опитен. В много случаи такива хора на по 24-25г. успяват лесно да залъжат неопитни момичета и да ги използват. По тази причина е добре да се предпазваш от връзки с такива хора за сега. Моят личен съвет е: не се влюбвай в такъв!!! А за да не стане това и ти да бъдеш използвана и наранена, просто не се занимавай с такива. Това е най-доброто решение, защото ако се опитваш хем да ходиш с такъв, хем да не "изгориш" - няма да стане. Като гледам ти и сама знаеш, че не е правилно, но аз да си кажа
    Според мен си абсолютно права да смяташ, че харесваш толкова по-големи момчета, поради отношенията с баща ти (в случая липсата на такива). Проблема не е, че ги искаш за бащи :Д, а че търсиш мъжката закрила, която не си имала. Моето мнение е, че би могла да я получиш и от момче на твоята възраст или малко по-голямо. Мисля, че това зависи от характера на мъжа, а не толкова от годините. Успех и УМНАТА!

anonymous708973
    Guest
    Абе, не било нормално да се ЗАГЛЕЖДА по батковци, чуваш ли се?!
    24-5-годишните са в пъти по-готини от 16-годишните лапета, я имащи брада, я не.

Моят личен съвет е: не се влюбвай в такъв!!! А за да не стане това и ти да бъдеш използвана и наранена, просто не се занимавай с такива. Това е най-доброто решение, защото ако се опитваш хем да ходиш с такъв, хем да не "изгориш" - няма да стане.
    Глупости на търкалета.
    Не всички "батковци" искат да използват и захвърлят малките "момиченца." Следователно, има как да е с какъв И да не изгори.
    В момента й насаждаш някакъв страх от непознатото, а човек не трябва да се страхува от непознатото. Пък и да я нарани, какво от това? Ще падне, ще стане и ще продължи. Така се прави. Ако непрекъснато се ограничаваш в зоната на комфорт (сиреч, безопасност), няма да има градация/прогрес/развитие, както искаш го наричай.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-16-2012 на 11:16

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Единственият (но не за подценяване) проблем при такава разлика в този възрастов диапазон е разликата в мирогледа, възприятията за и очакванията от евентуална връзка. Ако двамата са на един акъл, образно казано, няма лошо. Но реално рядко се случва 16-17 годишна да е дорасла до нивото на зрял 24-5 годишен (изключвам недорасляците на същата възраст, имащи развитието на 13 годишни). От там идват и драмите, и гореописаното клише. Защото когато един 24 годишен търси неангажиращи отношения от 16 годишна, а тя се е вкарала във филма за вечната любов с принца на бял кон (различни очаквания), при неизбежния край девойчето, все още във филма, се явява "използвано и захвърлено".

Та, авторке, няма лошо да се заглеждаш по батковците, но преди да се впуснеш в действие се увери, че предлаганото от баткото отговаря на търсеното от теб. За да няма после сълзи и сополи и безпочвени обвинения.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Еми не е много нормално

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    "Пропаднало момиче" може да станеш дори да си падаш само по момчета на твоите години
    И да,нормално е да си падаш по момчета на 23-24,защото са мъжествени,интересни и знаят (повечето де) как да се държат с едно момиче.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    ◊ Всичко си е в реда на нещата. Нормално е, според мен. Но дали ще пропаднеш и ще станеш курва, си зависи от теб. Да, не всички са такива, но трябва да ги прецениш до едно дали са свестни или не. И тогава да мислиш дали да се пробваш или не.

Принципно тая разлика в годините за мен е голяма, но ако на вас не ви пречи - няма пречки. Стига да си допадате по характер и да си имате взаимни чувства. И всичко ще е 6.

Не си мисли, че не е нормално. Няма нищо лошо,даже! Мога да кажа, че даже 24-25 годишните "батковци" знаят много по-добре как да се държат с теб! Аз лично познавам много на тази възраст..даже в компанията ми са само такива и всички много държат на приятелките си, които са с 5-6 години по-малки от тях, и са казвали, че много рядко може да са с момиче само, за да го използват. Така че дали ще е на 25 или 17 няма значение! Те в днешно време 17 годишните гледат повече да използват момичетата!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ами нормално е да харесваш батковци и не мисля, че ги харесваеш заради годините им. В смисъл едва ли харесваш някой, защото е на 24/25 години, а защото намираш в него неща, които не можеш да откриеш в повечето момчета на под тези години. Не им харесваш възрастта все пак, а мирогледа, стила, амбициите, положението....предполагам де.

Нормално е ... за курва

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Защо да си пропаднала? Кое те прави пропаднала, че си падаш по по-големи от теб ли? Първо, че не виждам как един 25 годишен може да ти е баща и причината да се корени в това, че си отраснала без баща. Второ, явно търсиш нещо в мъжете, което го няма у връстниците ти, от там и "харесването" на по-големи. Ще си пропаднала ако си падаш по тях, заради парите и материалните облаги. Т.е. си е много нормално, ако си по-умна и развита от останалите, да си падаш по по-големи. Аз лично не виждам нищо нередно в това.
    А тоя над мен дето разправя за курви... просто ходи се скрий някъде. Кое по-точно я прави курва? Ако иска некой "батко" само за чукането и материалните облаги - да можеш да я наречеш курва. Но както виждаш тя пита, защото е притеснена от това си "влечение" и е много тъпо и глупаво да и говориш така. Т'ва че ти си попадал на "курви" не означава, че всики жени са такива. Аре престанете с тия общи знаменатели - детската градина.
    Последно редактирано от Luidgie : 08-16-2012 на 14:29
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Абе няма значение момчето колко ще е по-голямо или по-малко(примерно) от тебе.Няма ли да е по-добре да се хванеш с добро и свестно момче,макар и на 24/25 (е в тази възраст) отколкото с най-големия глупак (и какъв ли не още) само защото е на около твоята възраст?

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от aks13v Виж мнението
    Нормално е ... за курва
    Ето го и коментарът на темата!!!! хахахаха ...Това предполагам беше някакъв вид хумор?

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Еми тея педофилчета доста ще ти се зарадват щом им пускаш доброволно,а не да те причакват в някоя тъмна уличка.Продължавай само така! Спестяваш им доста усилия.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от aks13v Виж мнението
    Нормално е ... за курва
    Разбира се.
    Застреляй се.

боже боже божееее О_________о

честно ли говорите, бе

с абсолютно нищичко не съм съгласна, което е написано в мнението на myHeartIsOnlyForYou...

няма АБСОЛЮТНО НИЩО ГРЕШНО в това, което мислиш...

как да ти го обясня... момичетата се опитаха в общи линии да кажат защо не е грешно, но...

да има, го това, че по-големите си хващат по-малка, защото е глупава и да я използват, но това са само мухльовците, които тръгват с някой с идеята, че е малък и глупав, за да го ползват за секс... второто нещо към това мнение, което споделям е точно разликата в мирогледите - мнението на TheBeliever. монетата винаги си има две страни.

не се вкарвай в излишни филми, напълно нормално си е и направо не ми побира ума какви са реалните доводи на хората, които казаха, че не е нормално, като част от тях въобще не се обосноваха защо не е. кой определя нормата? кой казва кое е нормално и кое не е? едно ненормално за един е напълно нормално за друг и никой от тях не греши за себе си и собствените си потребности.

мога да ти дам гаранция, че с такава разлика 16-24/25, ако си хванеш някой свестен "батко" можеш да почерпиш само положителни неща за живота. на тая възраст вече им идва акъла в главата. може да ти предложи по-зряло мислене. на 16 години, повярвай ми, колкото и да се мислят всички са хипер порастнали, след време ще си казват "боже, наистина ли съм си мислела, че съм толкова умна". годините реално си казват думата, гарантирам ти, а и сама ще се убедиш, защото опита, който черпиш с времето УЧИ. На едно нещо сега ще гледаш по един начин, след 10 години като си на 25 по съвсем различен - няма нужда да ти го казвам. Но един такъв да кажем полу улегнал човек, който знае какво иска може да ти предложи други гледни точки и тълкувания за нещата - по-уравновесени решения и т.н. Представи си тръгнеш с някое магаре на твоите години, та и на 20 да е - пак са твърдоглави магарета част от тях и им се живее, скарате се, вярвала си му, зареже те от инат, ред сополи, ред сълзи. а един 25 годишен никога няма да постъпи така. просто като порастнеш си променяш нагласата към нещата. той ще ти даде 2-3 дни да ти мине, ще ти се обади, ще поговорите, спокойно и ще вземете решение.

надявам се да си разбрала какво искам да ти кажа. не го мисли. не си извратена, не е заради липсата на баща, а просто... природа. след като това е, което търсиш, защо да е "грешно"?

Мерси много Gwendoline .. относно тази тема доста бях нападната и в мислите на повече се виждам като к*рва и каква ли не още..

Не,че нещо,но каква работа имаш при 26 годишен ? Какво можеш да му дадеш освен тялото си ? Защо да не е с някое зряло момиче,а не с тийнейдърка,която още смучи близалки,сърди се за глупости и не знае още какво иска ? Какво ще правите заедно ще ходите на Мак Доналдс и ще се разхождате в парка докато ядете бонбончета и сладолед ?

Град
    Цитирай Първоначално написано от Teenhelp1 Виж мнението
    Не,че нещо,но каква работа имаш при 26 годишен ? Какво можеш да му дадеш освен тялото си ? Защо да не е с някое зряло момиче,а не с тийнейдърка,която още смучи близалки,сърди се за глупости и не знае още какво иска ? Какво ще правите заедно ще ходите на Мак Доналдс и ще се разхождате в парка докато ядете бонбончета и сладолед ?
    Общ знаменател, а?
    Пръски мозък се сивеят

Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Общ знаменател, а?
    Perhaps...

Град
    Ти женско или мъжко си?
    Пръски мозък се сивеят

Град
    Цитирай Първоначално написано от Teenhelp1 Виж мнението
    Ясно значи...
    Пръски мозък се сивеят

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Оф, не било нормално....било нормално...булшитс.

Масата мъже просто ще те минат, ако си го забърсала в някоя дискотека. Има и хиляди изключения. Та... ти си момиче в пубертета. Любимият ти актьор, певец и т.н. е между 20 и 30 години. Това, че го харесваш физически, не означава, че си ненормална. Същото важи и за останалите момчета. Физически ли те привличат САМО? Думата с големите букви е важна. Девствена ли си? Нямаш си приятел и нямаш никакъв опит във връзките? Хубаво си помисли по тези въпроси. Това дали харесваш някого и дали ще осъществиш контакт с него са две различни неща. Ако на половината момчета, които ти допадат в момента, трябваше да се пускаш...

На твоите години не бих тръгнала с толкова по-голям от мен мъж. Дори сега, на 20 години, не бих тръгнала с мъж по-голям от мен с повече от 5 години .
    Последно редактирано от ledenakrasota : 08-17-2012 на 17:45
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си