с абсолютно нищичко не съм съгласна, което е написано в мнението на myHeartIsOnlyForYou...
няма АБСОЛЮТНО НИЩО ГРЕШНО в това, което мислиш...
как да ти го обясня... момичетата се опитаха в общи линии да кажат защо не е грешно, но...
да има, го това, че по-големите си хващат по-малка, защото е глупава и да я използват, но това са само мухльовците, които тръгват с някой с идеята, че е малък и глупав, за да го ползват за секс... второто нещо към това мнение, което споделям е точно разликата в мирогледите - мнението на TheBeliever. монетата винаги си има две страни.
не се вкарвай в излишни филми, напълно нормално си е и направо не ми побира ума какви са реалните доводи на хората, които казаха, че не е нормално, като част от тях въобще не се обосноваха защо не е. кой определя нормата? кой казва кое е нормално и кое не е? едно ненормално за един е напълно нормално за друг и никой от тях не греши за себе си и собствените си потребности.
мога да ти дам гаранция, че с такава разлика 16-24/25, ако си хванеш някой свестен "батко" можеш да почерпиш само положителни неща за живота. на тая възраст вече им идва акъла в главата. може да ти предложи по-зряло мислене. на 16 години, повярвай ми, колкото и да се мислят всички са хипер порастнали, след време ще си казват "боже, наистина ли съм си мислела, че съм толкова умна". годините реално си казват думата, гарантирам ти, а и сама ще се убедиш, защото опита, който черпиш с времето УЧИ. На едно нещо сега ще гледаш по един начин, след 10 години като си на 25 по съвсем различен - няма нужда да ти го казвам. Но един такъв да кажем полу улегнал човек, който знае какво иска може да ти предложи други гледни точки и тълкувания за нещата - по-уравновесени решения и т.н. Представи си тръгнеш с някое магаре на твоите години, та и на 20 да е - пак са твърдоглави магарета част от тях и им се живее, скарате се, вярвала си му, зареже те от инат, ред сополи, ред сълзи. а един 25 годишен никога няма да постъпи така. просто като порастнеш си променяш нагласата към нещата. той ще ти даде 2-3 дни да ти мине, ще ти се обади, ще поговорите, спокойно и ще вземете решение.
надявам се да си разбрала какво искам да ти кажа. не го мисли. не си извратена, не е заради липсата на баща, а просто... природа. след като това е, което търсиш, защо да е "грешно"?