- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е????????????????????????
На 24-25 мъжете вече знаят какво искат и как да го постигнат. Това им дава увереност и самочувствие. Освен това вече имат опит с жените и не са хленчовци, които разчитат на мама и тате за всичко. Дали сега една подобна връзка ще ти бъде от полза - едва ли. Сега ти е времето за живот, а не за сериозни неща![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
+1
Не може да си седим в къщи, защото навън видиш ли, може да ни блъсне кола. И в любовта е така, хората са казали, че любовта не пита. То повечето момичета залитат към по-големи момчето и това е разбираемо и НОРМАЛНО. Момичетата до една възраст съзряват по-бързо и е нормално да харесват по-развити и зрели мъже, и като външен вид, и като държание.
Аз ще ти кажа, че не си сама ! Не се притеснявай от това, напълно нормално е. Преди месец и мен ме гризеше това, че си падам по по-възрастни, но сега всичко е наред. Това се случва, защото ние,момичетата,се развиваме по-бързо и искаме приятел, който също да ни разбира. По-големите момчета имат повече акъл, затова някои от нас си падат по такива. Може някой тук да кажат, че съм луда или ненормална, но аз не мога да спра това, и по тази причина, ще споделя, че аз имам сериозна връзка с 30 годишен мъж. И си ми е много добре ! Пожелавам ти успех
Откога пък влюбването стана избирателно? Пропуснала съм го този момент.
Не обичам личните примери, защото за всеки неговото си е правилното, но на 17 имах връзка с мъж на 24, беше първата ми истинска и сериозна връзка и бяхме 2 години заедно, после аз се разделих с него. Явно има вариант да не "изгориш".
Авторке, разбира се, че е нормално. Но трябва ти самата да го чувстваш като нещо правилно.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Напълно нормално е.
Обаче, трябва да знаеш, че това, че те знаят повече, имат повече опит и пр., не прави всички от тях цветя за мирисане.
Прекалено голяма разлика в начините на мислите, целите, желанията и т.н., е проблем, който рано или късно ще се появи,няма значение дали си с момче на 25 или на 16.
Не се притеснявай от това дали ще станеш "пропаднало момиче". Това можеш да го осъществиш и като ходиш с момчета на твоята възраст.
Не съм чела мненията защото много ме мързи...Според мен ти изобщо не си курва ти си си нормално момиче.Че то почти всички момичета на тази възраст харесват по-големи.Някои с 2 3 години други с повече.. И аз съм харесвала МЪЖЕ . И в това няма нищо лошо нередно или противозаконно![]()
Всички момиченца харесват по-големи батковци и си е напълно нормално ,но не ти препоръчвам на 16 да се влюбваш в 25 годишен,защото неговия акъл е къде по-узрял от твоя и няма да се получи
Хубаво, айде, да кажем, че не всички на 24-25 искат само да използват и захвърлят някоя на 16-17, обаче ти се замисли какво ТЪРСЯТ тези на 24-25 години. Няколко варианта има според мен :
Дали е само за едното чукане, един-два-пет-двайсет пъти ? Защото ако е така, със сигурност ще стане точно това, което казваш че няма.
Дали пък сериозна връзка ? Ако е така, ще търсят доста по-зрели жени, не момиченца на 16 години. Каквото и да ми говорите, сигурно 90% от момичетата на 16 си нямат и представа за света, а "батковците" искат вече улегнала жена, която знае за какво става въпрос => няма изобщо да се занимават с някоя малка.
Дали пък просто партньор за секс ? Дори и да го кажат на момиченцето, тя пак ще вземе да се "влюби" и виж ти - пак достигаме до същия проблем. Пък и на 16 години със сигурност ще е трудно да е толкова опитна като някоя на 25...
Така че, през моите очи, шансовете да стане точно това, от което се опасява авторката, са доста, доста големи...
Ок,аз съм на 25, да си призная ,на мен пък освен момичетата на моите (или около моите) години,ми харесват и зрели жени към 35.
За мен те са Жени в истинския смисъл-зрялост,опит,приятно оформените женски форми.
И не виждам как 15 годишна мен лично ще ме привлече !
Дори не е около моята възраст,а е още дете.Не всичко е чешене на сърбежи,ако ме разбирате
Наречете ме както искате,но няма начин.Аз лично не го намирам за нормално на тази крехка възраст да си с 10 години по-голям от теб.
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !