- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- аз го промених
Здравейте! Ще споделя проблемът си с вас! Преди 8 месеца точно отидох в най-добрият ми приятел, за да гледаме филм и да си говорим, но ни беше много скучно и извикахме един негов близък приятел. Познавах го много отдавна, но не се харесвахме особено много. Приятелят ми (А) пусна филмът и легнахме. А беше легнал далеч от нас. Незнам как се извъртяха така нещата, но бях легнала до момчето (Д). Бяхме на една възглавница. Бях сложила ръката си върху одеялото и изведнъж той хвана ръката ми! Аз го погледнах и така се гледахме 5 минути в очите. Той продължи да държи ръката ми! И т.н ..... след 2 седмици той ми предложи на 4 очи и 2 сърца. Беше много романтично. Настръхвам когато се сетя. Той беше прекрасен! Чудесен, НЕВЕРЯТЕН. МОМЧЕТО МЕЧТА! Но аз все още не бях забравила бившия си. Д се държеше просто невероятно с мен. Какво ли не правеше за мен. Плакал е много много пъти, а аз тъпанарката го наранявах. Държах се ужасно.А той, той просто се държеше прекрасно. Ходеше след мен все едно е кученце. А на мен ми беше кеф. Него го болеше. Така се обърнаха нещата, че на 5-тия месец го обикнах и си дадох сметка какво имам. Сега той е много по различен. Аз съм тази, която ходи след него. Той ме наранява постоянно. Все плача и му се моля. Извинявала съм му се милиони пъти за онова време. Той ми казва, че съм го превърнала в изрод. Точно в такъв какъвто никгоа не е искал да става. Било го страх сега да не го нараня пак! НИКОГА няма да позволя това да се случи. Живота дори си давам за него.Чувствам се ужасно. Имам чувството, че на него не му пука грам за мен! Излиза си с друга компания рядко се виждаме. Беше ме оставил за 4 дни. Аз не се отказах борех се за него. Мислех че всичко сега ще е различно но не е! Той е същият. Държи се ужасно крещи ми постоянно. Имам чувството, че ако тръгна няма да ме последва. Той беше ужасно ревнив, а сега май не му пука. Имам съмнения, че харесва едно момиче, но не мога да съм обедена. Незнам как да постъпя. Всеки ден му показвам че го обичам. Всичко правя за него. Но не мога винаги да съм усмихната. Толкова ми е тъжно... Много го обичам не искам да го изгубя, но как да го задържа като виждам ужаса в очите му! Преди ме гледаше толкова влюбено а сега .. все едно пак ли ти?! ;(( Ужасно е! Съжалявам за постъпките си! Всичко ще направя за да го задържа! ВСИЧКО!! Обичам го повече от всичко на тази планета, а той мен ... незнам дали вече е така ;(
Оххх...гадно :X:X ама така ти се пада = )
Като гледам е загубена кауза. Научи се да не си играеш нарочно с чувствата на хората, че като гледаш се връща тъпкано. И се чудя защо изобщо още сте заедно?
nigga stole my bike
Мила, "Всичко се връща!".Тая банална приказка важи в пълна сила за теб...Какво можеш да направиш ли?Нищо.Освен един последен опит,в който да му опишеш какво означава той за теб и всичко онова,което написа на нас.Но това не ти дава никаква гаранция.Била си гадна кучка,сега той е задник.Така става като пре*беш момче.Опитваш се да оправиш нещата,но шансовете ти са 50/50.Ако още има истински чувства към теб,ще го трогнеш.Ако са се превърнали в омраза или още по-лошо-безразличиче-не можеш да направиш нищо.Това ще е краят.Но помни,че всяко начало има своя край,а всеки край е ново начало.Това е кръговрата на живота.Бъди смела и разбери каква е истината.Дори и да е болезнена,по-добре истина с много болка,отколкото илюзия със съмнителна радост...![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Гадно .... освен шанса да говориш с него друго пиле не ти е останало!
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Каквото сами си го направим,никой друг не може да ни го стори.Вероятно тогава си била такава заради бившият си ,но след като е било така ,трябваше да му изясниш нещата.Може би трябваше да почакате,сега нещата нямаше да стоят така.
Ако вече му е кипнало и си е намерил нов обект,работата е обречена.Интересното ми е как все още сте заедно..
Седни и му обясни как стоят нещата,ако и тогава не стане ..здраве да е .
Успех.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Постъпила си гадно, да. Но явно наистина си осъзнала грешката си и си се опитала да се поправиш. Той явно е искал да ти го върне и определено е успял, но щом продължава по този начин, значи е загубена кауза. Ти си направила каквото си могла, време е да спреш да се нараняваш и да продължиш без него.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Като ходи след теб като кученце - не го искаш, ама като се държи гадно с теб го обичаш?! И каква е гаранцията, че ако той пак стане същия и ходи подир гъза ти, ти все още ще го искаш, а няма да ти е досадно вече? Никаква, колкото и да си обедена, че не е така, гаранция няма.
Остави го, много добре ти е ясно, че с тичкане след някой, този някой няма да те обича, защото правиш какво ли не за него. Знаеш го и то от личен опит.
Колелото се върти. Поздравления! Получила си това,което ти се пада!
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
+1 ^^ Имала си шанс да го имаш но уви всеки прави грешки .. но явно след 5-тия месец момчето се е отказало от теб а ти си се влюбила в него еми шанс остави го на мира и продължи по пътя си. И това да ти бъде за урок НИКОГА НЕ СИ ИГРАЙ С ЧУВСТВАТА НА ХОРАТА за да не не си играят и те с твоите .
Жалко за момчето.Ей такива ги съжалявам искрено ... Правят всичко за едно момиче,а то не го оценява![]()
Имаш глава на раменете - да я беше използвала навреме.Само се чудя за к'во още стои с теб,след като осъзнава,че си го превърнала в нещо отвратително?! о.О
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Има и такива типове хора.. Не обичат прекалено много да им се обръща внимание.. Любовта от твоя страна може да му идва в повече и да излиза с приятелите си, за да те поиска отново ?
Приятелят ти вместо мозък в главата има увредена амеба. Кво означава "ти ме промени", да го осъзнава това и нито да иска да се промени, нито да иска да сложи край между вас? Много е забавно да се изживяваш като трагичен герой, който съдбата постоянно тласка в грешна посока, а той е неспособен да й повлияе. Тва не е зряло отношение и няма място в сериозна връзка. Няма развитие, има само едно хленчене, превземане, сълзи, драми и цялата тая пародия ти е смисъла на живота, щото се чувстваш като възпят типаж, а всъщност се затриваш в безцелното съществуване. Да се оправя как си знае, за мен си губи времето тоя човек, а покрай тъпотията му - и ти.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Всичко се връща!
Постъпил си така с него, затова сега той постъпва така с теб. Разбирам го идеално и страха му , също. Мисля, че е време да се откажеш от него. Борил се е - никакъв резултат. Ти се бориш - никакъв резултат. Дори сама забелязваш, че нещата не са такива и никога няма да бъдат, както преди. Каквото и да направиш.
Остави го да е с друга, която ще бъде честна с него.
И ще го оцени навреме.
PS: Грешката ти е била там, че не си му казала за бившия си и за всичко останало. А трябваше. Него тогава щеше да го заболи, да. Но и го заболя още повече, от студеното ти и безразлично държание в миналото.
Просто му е писнало да ти ходи след гЪза и е осъзнал, че не си струва и е спряло да му пука.
Добре е направил.
Това да ти е за обеца на ухото.Другия път ще знаеш, кво да правиш и кво да НЕ правиш!
Хубаво е че осъзнаваш грешките си. Друг път мисли повече, иначе не знам какво друго освен да говориш с него на 4 очи. Но това как ще реагира само той си знае.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Колкото и трудно да ти звучи, ако той е решил че не може повече да сте заедно не можеш да го държиш насила, все едно да залъгваш дете с близалка...
А откъде си сигурна че не му харесва да му се молиш и да му се извиняваш постоянно... Голям кеф е да щракнеш и да имаш всичко! Стегни се, момиче, колкото и да го обичаш, не му позволявай да се възползва...
Или си разяснете всичко на 4 очи или се отдръпни за малко от него, а той ще те потърси щом почувства липсата ти)
Колелото се върти и всичко се връща на този живот. Другия път ще знаеш какво да не правиш![]()