.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Обичам го...

Здравейте ! Искам да ви помоля за съвет . Има едно момче от училище , което харесвам от половин година ... Всеки път , когато ми пише по фейсбук аз се вцепенявам и пиша по една дума или само хилеща се емотиконка и изглежда сякаш съм идиот :/ Пък , когато ме заговори в училище отново се вцепенявам и или мълча и го гледам тъпо или казвам някоя простотия Веднъж се прибирахме от училище със една моя приятелка и срещнахме него на половината път и той си сложи ръката около врата ми и тогава от вътре бях супер щастлива , но се опитвах да не го показвам и изглеждах сякаш не ми пука . Охх , моля ви се ! Дайте ми съвет !

Отвръщай със същото, усмихвай му се, говори му. Иначе, ако продължаваш така да се държиш (както каза), ще се откаже.

И съм сигурен, че не го обичаш, защото ако беше така, нямаше да пускаш тази тема.

Еми не знам дали го обичам или просто много харесвам ... Не знам какво е чувството да съм влюбена , защото по принцип никога не съм харесвала само 1 момче .. Винаги съм имала симпатии към няколко .. А сега харесвам само него .. Охх не мога да се обясня .. Надявам се да си разбрал какво имам предвид ...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AlwaysYoung Виж мнението
    тогава от вътре бях супер щастлива , но се опитвах да не го показвам и изглеждах сякаш не ми пука .
    Защо? Какви са тия пози?
    Ако нечие внимание ти харесва, покажи го ясно. Същото важи и за обратния вариант.
    Пиши му ти по фейсбук, покажи интерес. Говорете си в училище (макар че има доста време). Покани го на среща.

Това "обичам те" е като "здрасти". Авторке, има разлика между пристрастяване, интерес, и любов.
    Знаеш ли какво е да обичаш някого?

Не , не знам ... Просто го харесвам супер много .. Не знам дали го обичам . Не знам какво е чувството да обичам и може да се заблуждавам , че го обичам ... Но го харесвам наистина много ...

anonymous708973
    Guest
    А, да.
    Хлътнала си до уши, но това не е любов

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Отвръщай му. Усмихни му се. Не се притеснявай да говориш с него. Той момичетата не яде, нали? Бъди самоуверена, отпусна. Не си мисли от рода, че казваш някаква простотия. Можеш да започнеш диалога с "как си" и после да продължите разговора със съвсем различна тема.

Само с харесване не става.
    Трябва да се пробваш, за да не се чудиш след време, ако се бе пробвала, какво би било станало.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Чак пък да го обичаш - не
    Покажи, че имаш интерес към него
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Пиши му и ти, както казаха показвай симпатии. Не му се дърпай, излизайте.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Хайде всички дружно да четем лекции на детето, че нейното не е обич а харесване и дрън дрън ярини дори след като е обяснила, че не го обича и че до сега не е обичала и не знае к'во е т.е. е объркана. Както и да е... Преодолей си стеснението и се дръж като с нормален човек и му отвръщай със същото. Бас ловя, че нещата които ти помниш и смяташ за ебаси тъпата простотия - той даже няма да се сети за тях дори да му ги припомниш.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

'Защо? Какви са тия пози?
    Ако нечие внимание ти харесва, покажи го ясно. Същото важи и за обратния вариант.' Казаха ти го ...

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Прави разлика между "харесване" "любов" и "обич" ...
    по-скоро си първото -.-

Хлътнала си по него, опитай се да го впечатлиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си