Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
chushkopek Ха-ха-ха ако исках да влагам някаква велика мисъл, за някакъв маловажен еднотипен проблем - щях да го направя. Просто не виждам смисъл да се пускат еднотипни теми и във всяка тема да се прави анализ на човека, който я е пуснал и това дали ще се получи или не. Плюс това бях в добро настроение. И ако трябва да сме честни за такива неща не може да се каже "давай" и "спирай", при положение, че не си изцяло запознат с нещата. Съдейки по това, че авторката е на 15 - как мислиш, какво ще излезне от цялата работа? Ще си пишат ше се зарибяват и по едно време ще им писне - тя ще си е начесала крастата и готово. Така че, скъпи ми друже, и ти недей да даваш мнение.
Плюс всичко останало - колко души мислиш, дават компетентно мнение в тоя сайт? Повечето са базици и гаври, ако някой е толкова малоумен и безхарактерен, че да приема всеки съвет, който му се дава - негов си проблем. След като очаквах повечето мнения да са отрицателни, предпочетох да дам положително, за да може въпросният индивид (пуснал темата) да не се отчайва и сам да си прецени.
Тва с позитивното мнение беше глупаво, иначе само не разбрах след като повечето мнения са тъпи, що не пуснеш умно?

П.С И аз съм на 15, не помня да ми е писнал човека отсреща....то не е много трудно да се разбере има ли смисъл да започнеш връзка с някого или няма....че повечето не го правят е друг въпрос.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Разбира се... ниската успеваемост на връзките няма нищо общо с факта, че някои от хората в тоя форум задника не могат да си обършат без да пуснат тема. Точно от това непрекъснато питане се поражда липсата на някои качества, които са доста необходими за успеха на една връзка.
Права си, но аз не говоря за потребителите на този форум, а за хората под 20 като цяло.