Мерси за помощта, макар малко буквално май да е приет поста ми.
По темата,след като препинателните знаци ми позволиха да схвана смисъла, бих кацала,че не е вярно. Предполагам си го чувала от някакви псевдо лоши момичета, които се правят на много готини и разбиращи мъжката психика. Това изречение може да е валидно за мъже с ниско самочувствие, които са готови да търпят лиготиите на някоя глезла. Ако искаш да те уважават ,дръж се като човек.Обичаш ли някого-покажи му го.Ако искаш и теб да те глезят и обичат- глези и обичай и ти. Винаги съм била вярна на поговорката каквото повикало-такова обадило. Разбира се не бива от втората среща да му кажеш че го обичаш и да го задушаваш. Един мъж би се отдалечил от теб само ако постоянно си му на врата като воденичен камък и изискваш да е роб на любовта ти, а не верен спътник и приятел. Звуча все повече като мъдра баба обаче. както и да е.
Извода ми е: ако обичаш някого- покажи го,но не прекалявай,не задушавай.Тогава той няма да избяга.А за да те уважава глези,но в граници. Не потъпквай достойнството си и уважавай себе си.
Айде лека нощ!