Чувствам се кофти на тея години да пиша по форуми но вече се изчерпах и реших да пиша. На 19 години съм и преди около 3 месеца се запознах с едно момиче с една година по малка от мен тя ме харесваше много и искаше да е с мен но аз тогава си имах приятелка с която бяхме скъсали макар че знаех че ще се върна при нея аз започнах да излизам с момичето което ме хареса. Не беше просто излизане а може да се каже че направо ходехме тя така си мислеше но аз не бях сигурен дали искам да съм с нея така продължихме една седмица и реших да се върна при приятелката си и го направих .. седмица по-късно реших да се обадя на момичето и тя ми каза че има приятел и наистина беше така и след като разбрах че не мога да я имам започнах да я търся .. отново започнахме да излизаме макар че и двамата бяхме обвързани и беше хубаво но и това не беше за дълго и тя реши да спрем да се виждаме скарахме се и от тогава бях прекъснал всякакви контакти с нея .. но не можах да я забравя и постоянно се сещах за нея и реших по най лесния начин да поговоря с нея и и писах във феисбук поканих я на кафе отказа не иска да излизаме поне така казва но аз съм сигурен че иска но е инат и се чудя какво да направя по интернет колкото и да я навивам няма да излезе с мене по телефона също но ако излезе един път с мене съм убеден че ще излезе и втори път .. нз аз вече отвикнах от такива излизания последно време се занимавам само за по 1 вечер.. и вече ми омръзна от ку*ви а това момиче не мога да спра да мисля за него..