.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Повече от фен

Захарна кола маска

Смятате ли, че е ефективна? Една фр дори казва, че не чувствала болка. http://youtube.com/index?desktop_uri...?v=WxjUXAMvFFQ
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    оправи си линка
    Hostis Honori Invidia

Повече от фен
    Е, хайде де никой ли не я е пробвал??

Оправи си линка!
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Пробвала съм захарна кола маска, но беше купена от магазин за натурална козметика, не си я бях направила вкъщи. Добра работа вършеше, аз бях доволна, но това колко боли мисля, че се влияе от съвсем различни неща, а не от вида на кола маската. Зависи от чувствителността на кожата, от това как си се обезкосмявала преди това, колко са дебели космите и естествено личния праг на болка.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Оправи си линка!
    Компа ми е на поправка и ся ползвам тела няма как да го оправя. Напиши "Sugaring" в ютюб и виж сама

Повече от фен
    Днес пробвах ама изгорих купата

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от SexyBitch
    Днес пробвах ама изгорих купата

Пробвала съм вече няколко пъти захарна кола маска, приготвена в домашни условия, и ми се получава перфектно. Освен това ако сте по-опитни в употребата на кола маска сами и резултатът е доста добър. Ползвам я за цялото тяло, включително за лице и тиъгълник. Една и съща консистенция може да се прилага като паста (само с ръце) или с помощта на лентички от плат. Кожата ми е страшно чувствителна, но не получавам никакви зачервявания или пъпки след това. Като цяло бих я препоръчала на всеки, а ако някои се интересува от рецептата и начина на приготвяне нека да ми пише, за да не обяснявам в този пост надълго и нашироко. Това е един доста евтин начин за обезкосмяване, само че отнема малко повече време, най-вече при труднодостъпните места.

Цитирай Първоначално написано от Lauren4e Виж мнението
    Пробвала съм вече няколко пъти захарна кола маска, приготвена в домашни условия, и ми се получава перфектно. Освен това ако сте по-опитни в употребата на кола маска сами и резултатът е доста добър. Ползвам я за цялото тяло, включително за лице и тиъгълник. Една и съща консистенция може да се прилага като паста (само с ръце) или с помощта на лентички от плат. Кожата ми е страшно чувствителна, но не получавам никакви зачервявания или пъпки след това. Като цяло бих я препоръчала на всеки, а ако някои се интересува от рецептата и начина на приготвяне нека да ми пише, за да не обяснявам в този пост надълго и нашироко. Това е един доста евтин начин за обезкосмяване, само че отнема малко повече време, най-вече при труднодостъпните места.
    Може ли да кажеш рецептата

Голям фен Аватара на Elli *
    Цитирай Първоначално написано от anggabby Виж мнението
    Може ли да кажеш рецептата
    +1

Аз използвам http://www.aptekadara.com/product/70...ha-h-12br.html (Вийт ленти) съм мнгого доволна. Ефекта е по-добър отколкото кола маските. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си