California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
Вие как бихте постъпили?
Най-добрият/та ви приятел/ка има дълга връзка и много хора ги харесват заедно,включително и вие.Бест френда постоянно ви споделя лични неща относно гаджето си така,че до някаква степен вие опознавате човека .После те късат и раздялата е гадна и тежка. Вие виждате ,че вече бившият/та на бест френда постоянно си споделя и пише някакви тъжни неща в нета и следователно страда ужасно много с месеци. След около година те двамата пак се събират,но вие предупреждавате френда си да не прави тази грешка отново,а той не ви послушва. Скоро френда ви скъсва с гаджето си по много гаден начин и вие пак виждате в нета ,че същият този човек от преди , страда още повече.
Вие никога не сте били близки с бившия/та на бест френда си ,но знаете,че е добър човек.
Бихте ли чатили поне веднъж с него ,за да успокоите този човек ? Въпреки ,че не сте длъжни да го правите ,но и при положение ,че бест френда ви се е изгаврил и вие сами виждате,че въпросният човек го боли много и вие също познавате тази болка.
Или бихте подминали тези неща с лека ръка?
Правилно ли е да се постъпва така? Аз бих го направила и според мен това не означава да се бъркаш в техните отношения, пък и да не говорим,че и без това отношенията им са приключили вече... Някак си чувствам отговорност в себе си поне веднъж да утеша този човек и...донякъде бих го направила от името на бест френда ми.
Последно редактирано от SuNsEt : 08-16-2012 на 20:05