.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Вие как бихте постъпили?

Най-добрият/та ви приятел/ка има дълга връзка и много хора ги харесват заедно,включително и вие.Бест френда постоянно ви споделя лични неща относно гаджето си така,че до някаква степен вие опознавате човека .После те късат и раздялата е гадна и тежка. Вие виждате ,че вече бившият/та на бест френда постоянно си споделя и пише някакви тъжни неща в нета и следователно страда ужасно много с месеци. След около година те двамата пак се събират,но вие предупреждавате френда си да не прави тази грешка отново,а той не ви послушва. Скоро френда ви скъсва с гаджето си по много гаден начин и вие пак виждате в нета ,че същият този човек от преди , страда още повече.
    Вие никога не сте били близки с бившия/та на бест френда си ,но знаете,че е добър човек.

Бихте ли чатили поне веднъж с него ,за да успокоите този човек ? Въпреки ,че не сте длъжни да го правите ,но и при положение ,че бест френда ви се е изгаврил и вие сами виждате,че въпросният човек го боли много и вие също познавате тази болка.
    Или бихте подминали тези неща с лека ръка?

Правилно ли е да се постъпва така? Аз бих го направила и според мен това не означава да се бъркаш в техните отношения, пък и да не говорим,че и без това отношенията им са приключили вече... Някак си чувствам отговорност в себе си поне веднъж да утеша този човек и...донякъде бих го направила от името на бест френда ми.
    Последно редактирано от SuNsEt : 08-16-2012 на 20:05

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Ако вината не е в човека а във френда, да защо не ? Въпреки че не бих му говорила, колко лошо е постъпил френда и т.н., защото в крайна сметка, когато човека ти е бест френд си до него, и когато не е прав. Важното е да му/и покажеш къде греши.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Голям фен Аватара на notlike
    Извод: не ставай кош за душевни отпадъци
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Град
    Е чак кош за душевни отпадъци определено не бих казала...

Мега фен
    Явно изпитваш симпатии към въпросното момче. Ходи да те опъне и да се свършва.

+т'ва няма какво да му кажеш, което ще го успокои.
    и + т'ва ще предадеш доверието на приятелката си. Ако разбере че симпатизираш на въпросния тип ще й стане адски неприятно. Дали е редно или не - се тая - нали затова ти е 'бест френд'.

Ако 'бест френда' ти обаче е от мъжки пол, а въпросният 'страдащ с месеци' е момиче - действай щом толкова ти е зор. Едва ли ще му пука особено.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Според мен, няма смисъл да поддържаш връзка с 'гаджето на бест френда ти'
    Така още повече ще/ го боли
    Все едно, че това момче/момиче е единственото, но както искаш
    Ти си решаваш, но помисли.. (;
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не бих се бъркала във взаимоотношенията им, дори да са приключили. Освен ако не ме помолят те. Каквото е било - било, всичко си е помежду им. Не е нужно да тръгвам и да успокоявам даден човек. Всеки , поне веднъж през живота , си е изживявал такова нещо. А именно в такива случаи най - добре се вижда дали човека е силен и способен да се справи с това, или ще се откаже.

Супер фен Аватара на nymphadora
    По-скоро бих наляла малко акъл на моята приятелка,за да не се гаври и занапред така с хората.

ами според мен няма нищо лошо да си пишеш с него, все пак се познавате над 1 година до колкото разбирам? аз имам подобни ситуации и си пишем от дъжд на вятър. не е нужно да му симпатизираш, за да излиза така, че предаваш доверието на бест френда и че се бъркаш в отношенията, можеш просто да си неутрална. да му кажеш "така си е, но живота продължава. дано да срещнеш някой подходящ" и така. не е нуждо да заемаш страна, бъди мила в начина, по който му говориш и така.

Banned Мега фен
    защо не ? не виждам какво ще се промени ако пишеш на човека...

Град
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Явно изпитваш симпатии към въпросното момче. Ходи да те опъне и да се свършва.

+т'ва няма какво да му кажеш, което ще го успокои.
    и + т'ва ще предадеш доверието на приятелката си. Ако разбере че симпатизираш на въпросния тип ще й стане адски неприятно. Дали е редно или не - се тая - нали затова ти е 'бест френд'.

Ако 'бест френда' ти обаче е от мъжки пол, а въпросният 'страдащ с месеци' е момиче - действай щом толкова ти е зор. Едва ли ще му пука особено.
    Няма нищо общо с мене , ходи тебе да те опънат ,че имаш нужда.

Иии...хора питам от странична гледна точка. Беше ми много интересно ,какво ще кажете ,защото наблюдавам разни ситуации .
    Последно редактирано от SuNsEt : 08-17-2012 на 09:38

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Аз не бих го потърсила първа. Бих чувствала, че не ми е работа да се бъркам. Иначе има подобен случай най-добрата ми приятелка скъса с гаджето си, той много страдаше и ме потърси, за да си излее душата. И аз не мога да откажа все пак.. изслушах го сиг 3 часа ми обясняваше някакви неща ама после приятелката ми като разбра много се ядоса, защото съм наивна и съм му се връзвала и му се ядоса супер много, че ми е писал. ;d въпреки, че в случая и двамата бяха виновни, най-вече той ама тва е друга тема. Според мен няма какво да му се бъркаш, освен ако не сте някакви.. ддз. поне да сте в приятелски отношения уж.
    nigga stole my bike

^според мен никой от двамата не е виновен за нищо, а приятелката ти е реагирала ненужно остро най-вероятно под афекта на емоциите

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    По-скоро бих наляла малко акъл на моята приятелка,за да не се гаври и занапред така с хората.
    И аз.

Впрочем защо мислите, че приятелката ще се разсърди? Ако моят най-добър приятел зареже гаджето си по жесток начин, няма да се разсърди, ако разменя някоя и друга успокоителна дума с него. Дори мисля, че би ми бил благодарен.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Честно казано,не веднъж съм се запознавала така и съм завързвала приятелства....така че не виждам нищо странно или нередно

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не бих се занимавала. С успокоения може човека да се залъже, че имам някакъв по-сериозен интерес към него и накрая да стане много кофти.
    Той човека си има свой приятели, с които да обсъжда проблемите си, да си пийива с тях биричка, да псуват БФФ-то ти, да говорят колко е долна или нещо подобно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си