Така...историята е доста дългичка . С бившата ми най-добра приятелка бяхме в едно училище но миналата година нашите пожелаха да се преместя в друго. Въпреки това ние подържахме отношения и успяхме да си запазим приятелството но постепенно нещата започнаха да се влошават! По принцип на нея много хора и имат странно голямо доверие и всички се блъскат да са и приятели.Преди тя ги игнорираше и двете разчитахме най-много една на друга.Постепенно тя започва да се отдалечава..да ме отблъсква от себе си. Да не и се нравя. И така от най-добри приятелки станахме по скоро приятелки...Тя ми имаше доверие но аз по невнимание няколко пъти съм я предавала.Да за това съм виновна но не мога да върна времето назад и да поправя грешките си ! Да съжалявам,но това няма да оправи нищо ! Но другото за което аз се натъжих е ,че тя и едно друго момиче постоянно се базикат с мен..И уш това трябва да е смешно,но на мен не ми е ! В смисъл тя беше спала у това момиче в действителност само веднъж, но те ме излъгаха за още 3-4 пъти! Не съм ядосана заради някакво си спане ами заради самата лъжа! Те ще кажат ,че нямам чувство за хумор ,но на мен не ми е забавно да ме правят на маймуна ! Друг случай... Казаха ми че са си изгубили парите но не беше така ! Сега повечето от вас ще кажат ,че съм наивна ,но тя не беше такава ! Тя се промени ... В момента тя си има гадже..и съм и помагала много ! Понеже тя не може много да се отпусне пред него като са само двамата съм отивала само за да и помогна да я види каквато и.. и какво ли още не ! Когато някой я е обиждал винаги съм я защитавала,ако ще да се скарам със всеки ! Но след нещата които не трябваше да казвам , тя каза ,че повече нищо няма да ми сподели ! И не знам какво да правя..да се откажа ли ..или какво!?