- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- CupcakeKitty с бан
Идиота ся черпи директно от извора на метАлски клишета![]()
Да ѝ бяха сложили един вечен бан, форума щеше да е с една идея по-добър. Колко хубаво беше без постоянните просения на коментарчета, еднаквите снимки, постоянното атеншън хорстване и постоянното хранене на другите, макар че тя е далеч от красива.![]()
Първоначално написано от deFakto
Първоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah
Доста си нелогичничък... Не съм казвал нито че си ме травмирал, нито че си направил кой знае какво на някого с нападките си - конкретно ти направих забележка, и тя нямаше нищо общо с това... Травмирал ме бил, леле майкоТи себе си травмираш с начина, по който изглеждаш...
китито не е грозна в никакъв случай, стига глупосте
то густо, то пусто
а кой си ти, че да не ти прави?
то густо, то пусто
Ся да ви кажа само че всичките дето сте се събрали тука само и единствено да хейтвате не сте по- добре
има още няколко потребителя които постват също толкова снимки да не говорим пък че техните са абсолютно еднакви и не им казвате нищо само и единствено защото не са ви казали като са видяли нещо лошо у вас и защото винаги са мили и прекрасни
а ти стига си се оправдавал като една путка и се покрий, едно е да се опиташ да защитиш някой, друго е да лаеш като болен пинчер на посоки
то густо, то пусто