- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- CupcakeKitty с бан
Аз лично нямам нищо против момичето. Даже ми е жал за нея. Колко ли трябва да е скучен и безинтересен животът ти; колко ли малко внимание трябва да ти обръщат, че да тръгнеш да си правиш драми по форумите и само да си търсиш извинение да пускаш снимки...И то едни и същи снимки, докато не й се обърне внимание.
Тъжно е. И кифленско.
Трябва да си много малолетен на акъл, за да постъпваш по подобен начин.
Надявам се девойчето да помъдрее, поне с една идея и да намери по-приятни и коректни начини на себеизразяване и самоизтъкване, които не включват само интернет и външен вид.
Пък в крайна сметка нищо срамно няма и в това да се ходи на психолог.![]()
Първоначално написано от deFakto
Първоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah
Първоначално написано от deFakto
Първоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah
Готов съм да ти ги покажа когато кажеш, няма проблеми... хем ще видиш как изглеждат ташаци, когато не те шляпат в долната част на гърба :P
Искрено ме забавлявате всички
Но защо трябваше да си изливате душичките чак като я баннаха, ако не ви е харесвало нещо, що не я нахранихте докато беше тук, ако се е държала кофти с вас, защо не и теглихте майните тогава. Супер тъпо е сега да се събирате на отборчета да си изказвате болежките.
Никой не защитавам, не ми пука за китито или някой друг, просто ме е яд, че не може да си изразявате емоциите директно на момента, а чакате удобна възможност
п.п Изключвам уакс и основата, щот за тях поне знам, че не им дреме да кажат какво мислят за някой по всяко едно време..
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
абе китито и да има бан и да няма бан, все ви е в устите.. ето 5 страници тема.
то густо, то пусто
кръгъл идиот ти си грозен, тъп и комплексиран металист![]()
Найт , как успя да го играеш толко тъп 2 седмици, изобщо не заподозрях, че си ти
li0n тя може и да види темата, но аз имах предвид, че сега не си (примерно) само ти срещу нея, а сте отборче
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
никой не обича да си пише с хора които не са му приятни
и никой не може да направи така че всички да са му приятни.. да редиш защото някой не ти е обърнал внимание е просто тъпо