- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- CupcakeKitty с бан
Жалко е това,че той я защитава,а тя го ебава пред целия форон и го прави на 2 стотинки.
Което автоматично и безпрекословно прави нея жалка, а не него!
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
За мен той е жалък,тя да го храни и унижава ,пък той да продълажа да я защитава.
И него, че търпи цялата работа. Още по-малко че я защитава с невалидни аргументи, нещо което е видял или прочел някъде набързо и бегли нападки отправени към всеки, който не му приглася
тука от всичките изписани глупости само с това мога да се съглася
това изобщо не го прави жалък.. не е жалко да държиш на някой... а когато държиш на някой не се замисляш много много какво ти причинява той и винаги ще си готов да му влезеш в защита (въпреки че в случая не го виждам като да го е направил)
мда и т.н
Защитава я с квото разполага бе! Решил е, че се чувства длъжен да каже някоя добра дума за нея тва, че не е успял да намери е друг въпрос! Не знам кога и как го е обиждала, ама или не го е видял или е извънредно тъп, не бих казала жалък.
Целият форум наскача на един човек, заради друг, ебати филма....
Ами не, кити. Ние сме запознати с твоето естество недоброволно, за съжаление.
Аз ако трябва да се застъпя за някого - бидейки и най-добрия ми приятел - бих го направил само ако е прав и просто остава неразбран. Когато очевидно е съгрешил, няма да го вкарвам допълнително в лайната, но няма и да го защитавам на сляпо.
Ми само си представи, че той не мисли, че тя е сгрешила по някакъв начин?
И този тук отличен момък цяла нощ
не се разбужда, не, загърнат хубаво
във пет кожуха, си пърди. Но ха сега
да се завием и да си похъркаме!
Офтопик ... Наско ,днес да си бил в мола?![]()
maDamn