- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Срам ли ви е
Не, разбира се.
Приятелят ми не е с бръснати крака, макар и да е рус, и да не си личат особено, ги има. Както и повечето мъже, с които съм излизала, а не помня някой от тях да си е обезкосмявал краката. Сещам се май само за един де, хах. Мъжете трябва да са с косми по краката и ръцете. Ако преди имаше анкети дали да си бръснат краката, или не, сега това не е въпросът, те вече и ръцете започнаха да си обезкосмяват, втф...
Добре че няма ергенски данък
Creative Technologie
мисля, че това е по - нормалното, от това да е епилиран.
По-скоро би ме било срам, ако си е обръснало краката и е с къси панталонки. ^^ И тогава сигурно няма да сме в мола, или в кафене, а в козметичен магазин, избирайки хубав лосион за тяло. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Преди 30 мин. си обръснах краката. Какво съм хомо :/
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
не![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Ако видя моя, че си е обръснал краката, няма да изляза с него две седмици, докато не си върне нормалния облик. Не само в мола, ами сигурно и до магазина няма да си подам носа с него, освен ако не е скрил тоя срам в дълги панталони или дънки.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ХОМОТАА, ще си прекарам косматите крака през лицата виииииииии
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Ако краката на момчето са по-гладки от вашите говори лошо за вас, не са момчето ;D
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Мне.. таман ако ми доскучае в кафето ще има с какво да си играя и да си плета плитчици ^^
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!