.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Hybrid View

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не съм си падала по такива.
    Някакви, с високо самочувствие без да има реална причина за това - не ми харесват. Чрез лошите си постъпки някои будят страх и респект, тия са лошите момчета. Гадни, държащи се отвратително. Самоуверени, самонадеяни и куп качества, които на почти никой не им допадат.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Лоши момчета няма има маски, които се свалят, когато някоя им докосне " камъка" в гърдите . Останалите са били наранени.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Първата ми асоциация, когато чуя "лошо момче" е Аче от "Три метра над небето"
    Поведението на всеки мъж към половинката му винаги е малко по-различно и по-мило отколкото поведението му в друга компания. Жените си мислим, че ние сме причината такъв тип мъж да се променя, да е по-добър, а всъщност той си е същия пред обществото, само с половинката си е различен, което е съвсем нормално.

Усещам, че пак ще се възцари спор. Най-добре заключете темата.

Лошо момче/момиче какво е това?
    Като не можеш да впечатлиш някой с нещо различно от тялото си, какво очакваш?

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Голям фен Аватара на notlike
    Лошите момчета стават за любовници, но нямат потенциала да бъдат съпрузи и често след "чувствения" период (16-21) години, жените почват да мислят рационално и тогава в сила влизат парите....
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Супер фен Аватара на djipsito
    В тийн форум кво друго да се очаква....
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Като бях на 5 ме вкараха в педагогическа стая, защото запалих 2 казана пред патрулката

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Темата трябва да се прекръсти: Женкари!! Момичета споделете.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Имаш различна представа за лошо момче от моята, в смисъл такъв, пиенето и пушенето, когато не са за позьорщината тип "колко съм як", не са толкова лоши качества. Но, може да се каже,че и в момента съм в такава връзка и изводът е: Дресирай и владей. Иначе си е*ава лелята.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Лошото има много различни измерения.Едно е да наречеш "лошо момче" лекенце,което се прави на вървежно от келешлък и се държи с жената като с човек трето качество,а съвсем друго да го кажеш за пич,който не ти ходи след гъза за щяло и нещяло и има его и достойнство малко в повечко,отколкото на теб самата ти се иска.

Иначе някои от чертите на моя приятел по моите критерии стабилно попадат в графата лоши момчета и това ме устройва напълно
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Лошото има много различни измерения.Едно е да наречеш "лошо момче" лекенце,което се прави на вървежно от келешлък и се държи с жената като с човек трето качество,а съвсем друго да го кажеш за пич,който не ти ходи след гъза за щяло и нещяло и има его и достойнство малко в повечко,отколкото на теб самата ти се иска.

Иначе някои от чертите на моя приятел по моите критерии стабилно попадат в графата лоши момчета и това ме устройва напълно
    Противоречиш си. Или просто се съгласяваш с мнения, които и ти не знаеш за какъв "вид" "лошо момче" се отнасят.
    Пръски мозък се сивеят

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Противоречиш си. Или просто се съгласяваш с мнения, които и ти не знаеш за какъв "вид" "лошо момче" се отнасят.
    С кое по-точно?Всеки влага различен смисъл в понятието "лошо момче".Аз съм по склонна да го интерпретирам като положителната доминантност на мъжа,от която жената има нужда(но не всяка),БЕЗ ДА бъде унижавана.

Град
    Виж си мнението по-горе и с какво се съгласяваш, пък после ми говори за доминантност.
    Пръски мозък се сивеят

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Виж си мнението по-горе и с какво се съгласяваш, пък после ми говори за доминантност.
    Тези,които аз охарактеризирах като "лекета" отговарят не на 100 ами на 1000% на написаното от Микси.Те са на светлинни години от моето разбиране за лоши момчета.Но друг ще ги оприличи на такива,следователно се съгласявам,че тези лекета,респективно лоши момчета за някой друг,ги очаква точно такова бъдеще.Противоречието липсва,защото никога не го е имало.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Ако кажеш,че от това не се разбира какво имам предвид ...

ПС:Като чета написаното от теб,мисля,че си пропуснала да прочетеш този.

Град
    Къде по-точно си говорила за лекенца и т.н. И от кое по-точно се разбира за какво говориш? Просто си казала едно "право в десятката" на мнение написано от поредната разочарована кифла. И очакваш при този ти вид - хората да правят асоциация, че си за "лошите момчета" ама си против "лекенцата"? Извинявам се, че не съм разбрала великата мисъл вложена в изреченийцето ти.
    Пръски мозък се сивеят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си