- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лоши момчета !! Момичета споделете
В тийн форум кво друго да се очаква....
Първоначално написано от antifashionshit
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Като бях на 5 ме вкараха в педагогическа стая, защото запалих 2 казана пред патрулката![]()
Опит и странични наблюдения.И малко обща култура.И аз съм била млада и глупава и съм се влюбвала в лошият плейбой,който се прави на влюбен в мен само за да ми се вмъкне в гащичките и да отметне в тефтерчето си че ме е метнал на леглото си.Да,ама не.
Лошите момчета са фаза в живота на добрите момичета. После порастваме и поумняваме.
Темата трябва да се прекръсти: Женкари!! Момичета споделете.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Лошото има много различни измерения.Едно е да наречеш "лошо момче" лекенце,което се прави на вървежно от келешлък и се държи с жената като с човек трето качество,а съвсем друго да го кажеш за пич,който не ти ходи след гъза за щяло и нещяло и има его и достойнство малко в повечко,отколкото на теб самата ти се иска.
Иначе някои от чертите на моя приятел по моите критерии стабилно попадат в графата лоши момчета и това ме устройва напълно![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Виж си мнението по-горе и с какво се съгласяваш, пък после ми говори за доминантност.![]()
Пръски мозък се сивеят
Тези,които аз охарактеризирах като "лекета" отговарят не на 100 ами на 1000% на написаното от Микси.Те са на светлинни години от моето разбиране за лоши момчета.Но друг ще ги оприличи на такива,следователно се съгласявам,че тези лекета,респективно лоши момчета за някой друг,ги очаква точно такова бъдеще.Противоречието липсва,защото никога не го е имало.![]()
Къде по-точно си говорила за лекенца и т.н. И от кое по-точно се разбира за какво говориш? Просто си казала едно "право в десятката" на мнение написано от поредната разочарована кифла. И очакваш при този ти вид - хората да правят асоциация, че си за "лошите момчета" ама си против "лекенцата"? Извинявам се, че не съм разбрала великата мисъл вложена в изреченийцето ти.
Пръски мозък се сивеят
Била съм с такова момче,не си е работа ...особено за момичета,които предпочитат спокойствието и сигурността ;д
Винаги имаше шанс да замине за някъде , постоянно някви разправии ,далавери...побоища ,хулиганщини ... лапешка история. Някои такива се осъзнават след време ,но други избират така да си живеят и занапред.