.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Супер фен Аватара на djipsito
    В тийн форум кво друго да се очаква....
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Synshinee Виж мнението
    Ами типичните женкари тези, които са спали с много само за бройката,пият,пушат,друсат се, казват това,което всяко момиче иска да чуе,карат я да повярва,че е единствена само за да я вкарат в леглото си,типичният женкар. Имат много високо самочувствие.Арогантни и надути.Тези,които накрая ти разбиват сърцето..
    Не, не съм била с такъв човек. Не виждам смисъл. Губене на време.

Като бях на 5 ме вкараха в педагогическа стая, защото запалих 2 казана пред патрулката

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Ама вие много странни представи имате за лоши момчета.. Това, което ти описваш, са лекета, нищо повече. По такива не си падам, не. Но иначе харесвам мъже, които са леко арогантни (но не по просташки), умеят да заявяват желанията си и да бъдат доминантни (както се полага на един мъж междувпрочем), но не с елементарното селско чувство за собственост, такива, които имат лично мнение и няма да преглътнат гордостта си само, за да докажат на своята "принцеса" , че тя е единствената, но това не значи да се държат с жената като с парцал, харесвам хладнокръвни личности, които не си поплюват и това личи дори само от погледа им, но не психопати със завишено чувство за безнаказаност или пък самочувствие. Харесвам кавалерството, но не и свалянето на звезди.
    Явно за мен терминът има съвсем различни измерения..

П.П. От кога пушещите са лоши О.о. ?? Не говорим за 14-5 годишни позьорчета..
    Присъединявам се към това мнение.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от mixii017 Виж мнението
    Абсолютни идиоти, които нямат никакво бъдеще! Сега са хубави с мускули самочувствие и т.н, а после дебели, плешиви, миризливи чичковци.
    Право в десетката!!!
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от Teenhelp1 Виж мнението
    So fucking true... От къде знаеш btw ? Опит ?
    Опит и странични наблюдения.И малко обща култура.И аз съм била млада и глупава и съм се влюбвала в лошият плейбой,който се прави на влюбен в мен само за да ми се вмъкне в гащичките и да отметне в тефтерчето си че ме е метнал на леглото си.Да,ама не.

Лошите момчета са фаза в живота на добрите момичета. После порастваме и поумняваме.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Темата трябва да се прекръсти: Женкари!! Момичета споделете.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Имаш различна представа за лошо момче от моята, в смисъл такъв, пиенето и пушенето, когато не са за позьорщината тип "колко съм як", не са толкова лоши качества. Но, може да се каже,че и в момента съм в такава връзка и изводът е: Дресирай и владей. Иначе си е*ава лелята.

Мега фен Аватара на FunkyPie
    Цитирай Първоначално написано от mixii017 Виж мнението
    "Ами типичните женкари тези, които са спали с много само за бройката,пият,пушат,друсат се, казват това,което всяко момиче иска да чуе,карат я да повярва,че е единствена само за да я вкарат в леглото си,типичният женкар. Имат много високо самочувствие.Арогантни и надути.Тези,които накрая ти разбиват сърцето.."

ТОВА са лоши момчета (още тотални гадове, за които изобщо не си заслужава да плачеш)
    ъ,ти на 14 знаеш кво е лошо момче? представите ти да не са джъстин бибър?
    а и кой плаче след зарязване?някоя наистина влюбена,но на това не му се вика свалка (каквато всъщност знаят да правят "лошите момчета")

Град
    Пловдив
    Лошото има много различни измерения.Едно е да наречеш "лошо момче" лекенце,което се прави на вървежно от келешлък и се държи с жената като с човек трето качество,а съвсем друго да го кажеш за пич,който не ти ходи след гъза за щяло и нещяло и има его и достойнство малко в повечко,отколкото на теб самата ти се иска.

Иначе някои от чертите на моя приятел по моите критерии стабилно попадат в графата лоши момчета и това ме устройва напълно

Град
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Лошото има много различни измерения.Едно е да наречеш "лошо момче" лекенце,което се прави на вървежно от келешлък и се държи с жената като с човек трето качество,а съвсем друго да го кажеш за пич,който не ти ходи след гъза за щяло и нещяло и има его и достойнство малко в повечко,отколкото на теб самата ти се иска.

Иначе някои от чертите на моя приятел по моите критерии стабилно попадат в графата лоши момчета и това ме устройва напълно
    Противоречиш си. Или просто се съгласяваш с мнения, които и ти не знаеш за какъв "вид" "лошо момче" се отнасят.
    Пръски мозък се сивеят

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Противоречиш си. Или просто се съгласяваш с мнения, които и ти не знаеш за какъв "вид" "лошо момче" се отнасят.
    С кое по-точно?Всеки влага различен смисъл в понятието "лошо момче".Аз съм по склонна да го интерпретирам като положителната доминантност на мъжа,от която жената има нужда(но не всяка),БЕЗ ДА бъде унижавана.

Град
    Виж си мнението по-горе и с какво се съгласяваш, пък после ми говори за доминантност.
    Пръски мозък се сивеят

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Виж си мнението по-горе и с какво се съгласяваш, пък после ми говори за доминантност.
    Тези,които аз охарактеризирах като "лекета" отговарят не на 100 ами на 1000% на написаното от Микси.Те са на светлинни години от моето разбиране за лоши момчета.Но друг ще ги оприличи на такива,следователно се съгласявам,че тези лекета,респективно лоши момчета за някой друг,ги очаква точно такова бъдеще.Противоречието липсва,защото никога не го е имало.

Град
    Къде по-точно си говорила за лекенца и т.н. И от кое по-точно се разбира за какво говориш? Просто си казала едно "право в десятката" на мнение написано от поредната разочарована кифла. И очакваш при този ти вид - хората да правят асоциация, че си за "лошите момчета" ама си против "лекенцата"? Извинявам се, че не съм разбрала великата мисъл вложена в изреченийцето ти.
    Пръски мозък се сивеят

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Ако кажеш,че от това не се разбира какво имам предвид ...

ПС:Като чета написаното от теб,мисля,че си пропуснала да прочетеш този.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Била съм с такова момче,не си е работа ...особено за момичета,които предпочитат спокойствието и сигурността ;д
    Винаги имаше шанс да замине за някъде , постоянно някви разправии ,далавери...побоища ,хулиганщини ... лапешка история. Някои такива се осъзнават след време ,но други избират така да си живеят и занапред.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си