- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- имам нужда от съвет....
Аз съм момиче на 18 години и някак се влюбих в едно момче,което е на 23.До сега не съм изпадала в ситуация,в която аз трябва да направя първата крачка и нз как да постъпя.Той разбра за моите чувства към него,но не от мен и сега и двамата се избягване на кватрира сме в една и съща къща.Още като се запознахме той ми писа да излезнем,но аз бях на работа и неможех и след това той започна да се държи по-дръпнато с мен....Как да постъпя да говоря ли с него или да го оставя на мира?
Еми ,няма как да гадаем.Най-правилното решение ще е да седнеш и да поговориш с него.Може да си е помислил,че си го резнала тогава,кой знае.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Според мен - пробвай. Изявил е някакъв интерес в началото, дори и да не знаем точно какъв, но можеш да го поканиш на кафе, например, под предтекст, че му се реваншираш за предния път, в който не си могла да излезеш с него.
Е като сте в една квартира, не се ли засичате? Изпийте заедно едно кафе, поговорете си, виж как ще се държи в компанията ти и прецени дали има интерес към теб или не.
преди да узнае замоите чувства с него в квартирата си приказвахме и си правихме някакви намеци само,но от както той разбра за чувствата ми гледа да не се засичаме
Последно редактирано от sylzichkata : 08-17-2012 на 12:00
Попитай го директно дали има някаква причина, поради която те отбягва, но не със отчаян тон пусни го по-съркастично, без да изглеждаш разочарована, нито пък да очакваш дълго обеснение.
Може да не иска да те нарани, да си има друга, да е чул за теб, не че си влюбена в него, а куп други измислици, за които не подозираш(щом е разбрал 1 нещо, което не е трябвало да разбира, кой знае какво още е стигнало до ушите му)
Малко ми бие на детската градина. Не сте малки. Какво се отбягвате и не знаете защо. Говори с него не е особено сложно.
Искал е да излезете, значи има някакви чувства към теб
Покани го и ти, поговори с него
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Поговорете, както казаха останалите. Покани го някъде, едва ли ще откаже ако има чувства.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()