.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на Chacho
    ^Няма нищо лошо в това, честно казано и мен често ме дразни, по нея обикновено на инат уча. Хем ме завладява, хем я ненавиждам. Но това, за което ти говориш, е съзнателния избор да не се занимаваш с нея. А не, че си неспособна.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Апф,считаш се за човек втора ръка,защото не разбираш математиката,не ти е интересна и нямаш желание да я учиш?В това няма нищо лошо.И аз я мразя,когато се напъна яко разбирам идеално за какво иде реч,но не ми идва отвътре и не искам да се занимавам с това.Това,че нещо не попада в кръга на интересите ти,не означава,че си твърде тъпа за него(тук включвам и хорото и прическите).Опитай няколко пъти да промениш нещо в подхода,и ако и тогава не става-захвърли го.Няма смисъл да се мъчиш върху нещо,което не ти доставя грам удоволствие или не събужда особено интереса ти.

ПС:Тук напълно противореча на милия и добър Chacho.Сега чакам да ме изяде,че,също като теб,мразя да правя неща,които не обичам.Очаквам си присъдата
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

^Всъщност съм казал абсолютно същото.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    И ето така това напълно нормално момиче се мисли за тъпа заради неадекватната ни образователна система...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Аз пък ще ти кажа да страниш от хора, които ще ти кажат, че просто не си добра в нещо и трябва да се концентрираш в друго. Пълни глупости, просто трябва да намериш подхода. Това, че не можеш да схванеш нещо от първия път, не означава, че не ти се отдава или не си годна.
    Еми явно грешно съм те изтълкувала на някои места,защото началото на поста ти ми се стори точно като обобщение на това,което аз имах предвид.Но с уточнението за липсата на желание и удовлетворение от резултата.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мисълта ми е, че може, стига да иска. Не й казвам, че трябва да иска.

Повече от фен Аватара на thelover3
    ^ Мхм, има ли желание, има и начин. Друг е въпросът, че тя явно няма желание...

ПС: Авторке, струва ми се, че нещо имаш проблем със самочувствието. Никой не те харесвал, била си "тъпа", еее стига де, само се критикуваш. Време е да спреш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си