.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Hybrid View

Aхаха, аз съм същата по доста от нещата, които си изброила. Определено е от концентрацията при мен. От мързела, ниската мотивация и ниското самочувствие + нервенето. Кво да направя, ретард съм. Хора да играя абсурд.
    Кръгла нула по някакви неща свързани с равновесие и физическа култура, ама за други неща съм незаменима.
    Развивай си добрите страни и т'ва то!

Е, сега като прочетох поста на Чачо, сигурно ще го издразня, ама мен ме и мързи и 'ич не ми се занимава да полагам усилия за математика, примерно. о.0
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Chacho
    ^Няма нищо лошо в това, честно казано и мен често ме дразни, по нея обикновено на инат уча. Хем ме завладява, хем я ненавиждам. Но това, за което ти говориш, е съзнателния избор да не се занимаваш с нея. А не, че си неспособна.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Апф,считаш се за човек втора ръка,защото не разбираш математиката,не ти е интересна и нямаш желание да я учиш?В това няма нищо лошо.И аз я мразя,когато се напъна яко разбирам идеално за какво иде реч,но не ми идва отвътре и не искам да се занимавам с това.Това,че нещо не попада в кръга на интересите ти,не означава,че си твърде тъпа за него(тук включвам и хорото и прическите).Опитай няколко пъти да промениш нещо в подхода,и ако и тогава не става-захвърли го.Няма смисъл да се мъчиш върху нещо,което не ти доставя грам удоволствие или не събужда особено интереса ти.

ПС:Тук напълно противореча на милия и добър Chacho.Сега чакам да ме изяде,че,също като теб,мразя да правя неща,които не обичам.Очаквам си присъдата
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

^Всъщност съм казал абсолютно същото.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    И ето така това напълно нормално момиче се мисли за тъпа заради неадекватната ни образователна система...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мисълта ми е, че може, стига да иска. Не й казвам, че трябва да иска.

Повече от фен Аватара на thelover3
    ^ Мхм, има ли желание, има и начин. Друг е въпросът, че тя явно няма желание...

ПС: Авторке, струва ми се, че нещо имаш проблем със самочувствието. Никой не те харесвал, била си "тъпа", еее стига де, само се критикуваш. Време е да спреш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си