- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Защо съм толкова тъпа ??? Какво ми е ?
^Няма нищо лошо в това, честно казано и мен често ме дразни, по нея обикновено на инат уча. Хем ме завладява, хем я ненавиждам. Но това, за което ти говориш, е съзнателния избор да не се занимаваш с нея. А не, че си неспособна.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Апф,считаш се за човек втора ръка,защото не разбираш математиката,не ти е интересна и нямаш желание да я учиш?В това няма нищо лошо.И аз я мразя,когато се напъна яко разбирам идеално за какво иде реч,но не ми идва отвътре и не искам да се занимавам с това.Това,че нещо не попада в кръга на интересите ти,не означава,че си твърде тъпа за него(тук включвам и хорото и прическите).Опитай няколко пъти да промениш нещо в подхода,и ако и тогава не става-захвърли го.Няма смисъл да се мъчиш върху нещо,което не ти доставя грам удоволствие или не събужда особено интереса ти.
ПС:Тук напълно противореча на милия и добър Chacho.Сега чакам да ме изяде,че,също като теб,мразя да правя неща,които не обичам.Очаквам си присъдата![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
^Всъщност съм казал абсолютно същото.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И ето така това напълно нормално момиче се мисли за тъпа заради неадекватната ни образователна система...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Мисълта ми е, че може, стига да иска. Не й казвам, че трябва да иска.
^ Мхм, има ли желание, има и начин. Друг е въпросът, че тя явно няма желание...
ПС: Авторке, струва ми се, че нещо имаш проблем със самочувствието. Никой не те харесвал, била си "тъпа", еее стига де, само се критикуваш. Време е да спреш![]()