Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
Мисля, че ми има нещо, защото не мога да рабирам доста работа. Още от малка не съм била добра по математика и постоянно ходя на уроци по математика, защото не мога да разбирам работите. Просто не мога да ги осмисля как стават така, даже и като ми ги обяснят пак не го осмислям, сякаш съм някоя бавна и тъпа, а до сега винаги съм била отличничка само тази математика, химия и физика. И всичко това, защото не мога да осмислям работите, колкото и да опитвам не става и не става, вече се изнервям. Ето сега например гледах едно клипче за една прическа и, когато започнаха малко по-бързо да го дават съвсем се обърках и :@ А преди, когато ходех на народни танци трябваше да науча едно хора и уж му научих стъпките после не можах да го направя бързо, а всички си го танцуваха сякаш са го играли и преди, а аз само седях и ми стана толкова гадно, заради това, че не мога да повторя едни прости стъпки, както всички !!!!! Направо ми се реве, защо съм толкова тъпа за бога ????? Трябва ли да отида на лекар или да пия нещо ??? Моля Ви помогнете ми

Аз си мисля, че нямаш проблеми... математиката е трудна за голяма част от хората, освен това танцуването, прическите и т.н. не се отдават на всеки! Сама казваш, че си отличничка, явно просто не ти се отдават точните науки. Това не значи, че си тъпа, малоумна и бавноразвиваща се. Не можеш да си перфектна във всичко, никой не може. Намери това, което ти ссе отдава най-много и наблегни на него. Пък може и някакъв проблем да имаш, но това аз не мога да го кажа. Ако толкова се притесняваш, посети личния си лекар и той ще те насочи към съответния специалист.