Здравейте!!! Аз съм на 15 и харесвам едно мом4е,което е на 16. Мисля си,че той харесва една от най-добрите ми приятелки и това много ме натъжаваше. Затова реших да попитам братовчед му. Той ми каза следното ,,Не е тя,ти си!". Разбира се това ме зарадва! И тогава реших да му кажа,4е и аз го харесвам и му казах. След един разговор решихме,4е е по-добре да не се събираме и да забравим за това,защото той е българин,но живее в Испания и се виждаме само лятото и ще е гадно и за двама ни. Но разбира се това е невъзможно и го установих преди няколко дни. На няколко пъти той ме хваща за ръката,стой по4ти винаги седнал до мен,каза ми ,,любов моя" ,а в4ера за малко да ме целуне,но аз се отдръпнах. И дори не знам защо? Убедена съм,че щеше да ми хареса. А сега и за проблема приятелката ми. Той я прегръща,дори тя беше облякла неговата блуза и неговия синджир. И тогава аз я прегърнах,защото все пак ми е приятелка и ми беше ужасно гадно да усещам неговия парфюм на нейното тяло и с всеки изминал ден аз запо4вам да я намразвам. Дори ревах няколко пъти заради това. А най-добрата ми приятелка ми казва ,,Остави го за него не си заслужава,откажи се...". Но аз не мога опитах се и не успях. Той също се опита и не успя. А само като ме докосне и аз пламвам а той го прави доста 4есто.МОЛЯ ВИ,КАЖЕТЕ МИ КАКВО ДА ПРАВЯ.ДАЙТЕ МИ НЯКАКЪВ СЪВЕТ. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!
Последно редактирано от dani4kata : 08-17-2012 на 12:49