.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: Обувки : }

Хора вие сериозно ли?!? Bershka...ОБУВКИ...моделите са страшни,но като качество отврад. Deichmann...по-бързо,не съм виждала обувки да се скапват. Diamond,matt star...няма да говоря.
    Вижте, дадох 70 лв. за кецове на Converse,3 година ги нося, страшни са. Deichmann за 25лв., 2 месеца ги носех и се съсипаха,ама сърце не ми дава ,да ги изхвърля...харесват си ми. Над 100лв.,а може и на 200лв....ще дам за ботуши,които знам ,че ще издържат и ще ми е топло.
    ПС. Надявам се, че никой не съм обидила.

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    А бе я стига глупости... Бершка имат доволно много модели обувки от хубави по-хубави И не значи, че като дрехите им са добри, че обувките не струват OMG.... О, да магазин за дрехи, хаха, в който продават какво ли още не, освен дрехи и защо пък да не може да си купи от там?
    Ти сериозно ли?!? Като ги видях,как се разлепят, токовете колко са криви...ми се прииска да отида в Липненски.

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Ами Nike има качествени и хубави модели ако си търсиш спортни обувки де , също и зимни обувки (апрески), а пък за високи обувки не знам ..

anita66
    Guest
    От доста години си купувам обувки само и единствено от магазин StepCare,това е онлайн сайта:stepcare.eu.До момента нямам обувка,която да се е скъсала,разлепила или нещо подобно,изключително високо качество и голямо разнообразие на модели:сандали,пролет-есен и зимни ботуши.С голямо нетърпение очаквам зимната им колекция сигурна съм,че ще покажат изключителни модели.Разгледайте сайта няма да съжалявате убедена съм.Надявам се,че съм била полезна на тази тема

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Не обичам да давам много пари за обувки, защото при мен не издържат много време.
    Но за това пък обичам да си купувам нови и нови.
    От Паоло Ботичели имам много добри попадения.
    +

Tendenz не са им лоши тези които са на токове ( но някои ниски сандали и пантофки са ме учудвали дори колко бързо се късат )

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от awe_mahaise Виж мнението
    Ти сериозно ли?!? Като ги видях,как се разлепят, токовете колко са криви...ми се прииска да отида в Липненски.
    Това чак сега го виждам, година по-късно Моето мнение е за Бершката в Анлия, може да има някаква разлика в качеството не знам, може и заради гадните български улици да е, не знам. Имам обувки от магазини "за дрехи", както и от такива специално за обувки и в двата случая нямам проблем с обувките

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Обувки от магазин за дрехи съм си взимала единствено от Манго.
    Много държа обувките ми да са естествени и удобни. Като цяло имам проблем с краката и не мога да нося изкуствени боклуци, краката ми стават в рани веднага.
    Харесвам Sara Pen , Gianni, Indigo shoes,които са български и страшно удобни и красиви ии още доста други, разбира се.
    Обувки от естествена кожа могат да се намерят и на много нормални цени.
    Ще ви дам пример с Паоло Ботичели, където едни изкусвени сандали,които ще се скъсат на първия месец струват около 40 лв, а сандали от Indigo shoes, които са целите естесвени струваха 59 лв.
    Последно редактирано от POLLINA : 08-17-2013 на 13:22

ina5
    Guest
    Здраввей, вече има толкова разнооразие от онлайн магазини за качествени, в http://www.yellow.bg/ има качествени и евтини обувки. )) Освен това има филтър по размер, ходило, височина на платформа и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си