- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обувки : }
Хора вие сериозно ли?!? Bershka...ОБУВКИ...моделите са страшни,но като качество отврад. Deichmann...по-бързо,не съм виждала обувки да се скапват. Diamond,matt star...няма да говоря.
Вижте, дадох 70 лв. за кецове на Converse,3 година ги нося, страшни са. Deichmann за 25лв., 2 месеца ги носех и се съсипаха,ама сърце не ми дава ,да ги изхвърля...харесват си ми.Над 100лв.,а може и на 200лв....ще дам за ботуши,които знам ,че ще издържат и ще ми е топло.
![]()
ПС. Надявам се, че никой не съм обидила.![]()
Ами Nike има качествени и хубави модели ако си търсиш спортни обувки де , също и зимни обувки (апрески), а пък за високи обувки не знам ..![]()
От доста години си купувам обувки само и единствено от магазин StepCare,това е онлайн сайта:stepcare.eu.До момента нямам обувка,която да се е скъсала,разлепила или нещо подобно,изключително високо качество и голямо разнообразие на модели:сандали,пролет-есен и зимни ботуши.С голямо нетърпение очаквам зимната им колекция сигурна съм,че ще покажат изключителни модели.Разгледайте сайта няма да съжалявате убедена съм.Надявам се,че съм била полезна на тази тема![]()
![]()
![]()
Това чак сега го виждам, година по-късноМоето мнение е за Бершката в Анлия, може да има някаква разлика в качеството не знам, може и заради гадните български улици да е, не знам. Имам обувки от магазини "за дрехи", както и от такива специално за обувки и в двата случая нямам проблем с обувките
![]()
Обувки от магазин за дрехи съм си взимала единствено от Манго.
Много държа обувките ми да са естествени и удобни. Като цяло имам проблем с краката и не мога да нося изкуствени боклуци, краката ми стават в рани веднага.
Харесвам Sara Pen , Gianni, Indigo shoes,които са български и страшно удобни и красиви ии още доста други, разбира се.
Обувки от естествена кожа могат да се намерят и на много нормални цени.
Ще ви дам пример с Паоло Ботичели, където едни изкусвени сандали,които ще се скъсат на първия месец струват около 40 лв, а сандали от Indigo shoes, които са целите естесвени струваха 59 лв.
Последно редактирано от POLLINA : 08-17-2013 на 13:22
Здраввей, вече има толкова разнооразие от онлайн магазини за качествени, в http://www.yellow.bg/ има качествени и евтини обувки.)) Освен това има филтър по размер, ходило, височина на платформа и т.н.