- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лоши момчета !! Момичета споделете
Много се е писало за лошите момчета,но все пак... Какво ви е мнението за лошите момчета ? Имали ли сте връзка някога с такова момче ? Влюбвали ли сте се в такова момче ? Мислите ли,че би потръгнала такава връзка ? Хайде споделяйте..![]()
Не, защото го правиш хубаво, не за това.А, защото го правим заедно ето това.... (H)
Под „лоши момчета“ какво да разбираме?
Какво разбираш под "лошо момче"?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Аз съм лошо момче, нарушавал съм много закони.
Ами типичните женкари тези, които са спали с много само за бройката,пият,пушат,друсат се, казват това,което всяко момиче иска да чуе,карат я да повярва,че е единствена само за да я вкарат в леглото си,типичният женкар. Имат много високо самочувствие.Арогантни и надути.Тези,които накрая ти разбиват сърцето..
Не, защото го правиш хубаво, не за това.А, защото го правим заедно ето това.... (H)
Класика са лошите момчета. Жените си падат по тях, защото смятат,че лошото момче може да ги защити. Но си има различни видове лоши момчета.Не всичко е като в приказките.Той е лош, влюбва се обаче и става ангелче. Или остават лоши и се държат отвратително с момичето или стават прекалено добри и биват зарязвани от момичето.Живот ли бе да го опишеш
Абсолютни идиоти, които нямат никакво бъдеще! Сега са хубави с мускули самочувствие и т.н, а после дебели, плешиви, миризливи чичковци.![]()
Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…
като бях на 10-1, харесвах едно момче(нце), което пускаше дебелашки шеги, за да прикрие несигурността и чувствата си, с които явно не беше на "ти". понеже тогава позволявах на хората да се чувстват сейф покрай мен, той съществуваше единствено в моята компания. докато не реши, че може да се шегува и с мен, за да не се пропука суагъра. следващите години не съм го виждала по-тъжен. милият.
така че, за мен не съществуват "лоши момчета". има объркани хора, които играят разни игри и се правят на кОрави, защото не са достатъчно големи хора. има и безсмислени тестостерони, за които да се сбиеш и да удряш по масата са най-големите прояви на мъжественост и, разбира се, категорично осмислящи живота. с подобни имбецили не искам да си имам работа и нямам, защото обитаваме различни светове.
т.е. - ако "лошото" е бит - кофти, ако е и култура - повече късмет в следващия живот;
//тези теми са безумно тъпи, впрочем. форумът е тооооолкова затъпял в последно време. къде е шадоу да вдигне летвата:Д
пак ли такава тема беее![]()
Представата ти за лошо момче няма нищо общо с моята.
Това, което описваш са чалгари с пари, комплекси и много свободно време.
Лошо момче е нещо, всяващо респект по един определен начин на дистанцираност, самоувереност и оправност. Не извикващо съжаление човече с розова блузка. И в двата случая, никога не съм харесвала този тип.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Тез,авторке,които описваш са женкарчета, не лоши момчета -.-
Я под лошо момче визирам ужасен,гаден,държащ се с момичетата гадно,сякаш не го интересуват,всяващ респект и страх у другите с визията си....но въпреки това умен и неустоим>>оттам и момичетата му се лепят о.О
Лошите момчета си пасват по особен начин с простите момичета.
Welcome to the Jungle...
"Ами типичните женкари тези, които са спали с много само за бройката,пият,пушат,друсат се, казват това,което всяко момиче иска да чуе,карат я да повярва,че е единствена само за да я вкарат в леглото си,типичният женкар. Имат много високо самочувствие.Арогантни и надути.Тези,които накрая ти разбиват сърцето.."
ТОВА са лоши момчета (още тотални гадове, за които изобщо не си заслужава да плачеш)
Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…
Не съм си падала по такива.
Някакви, с високо самочувствие без да има реална причина за това - не ми харесват. Чрез лошите си постъпки някои будят страх и респект, тия са лошите момчета. Гадни, държащи се отвратително. Самоуверени, самонадеяни и куп качества, които на почти никой не им допадат.
Лоши момчета няма има маски, които се свалят, когато някоя им докосне " камъка" в гърдите. Останалите са били наранени.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Първата ми асоциация, когато чуя "лошо момче" е Аче от "Три метра над небето"
Поведението на всеки мъж към половинката му винаги е малко по-различно и по-мило отколкото поведението му в друга компания. Жените си мислим, че ние сме причината такъв тип мъж да се променя, да е по-добър, а всъщност той си е същия пред обществото, само с половинката си е различен, което е съвсем нормално.
Усещам, че пак ще се възцари спор. Най-добре заключете темата.
Лошо момче/момиче какво е това?
Като не можеш да впечатлиш някой с нещо различно от тялото си, какво очакваш?
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Лошите момчета стават за любовници, но нямат потенциала да бъдат съпрузи и често след "чувствения" период (16-21) години, жените почват да мислят рационално и тогава в сила влизат парите....
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Ама вие много странни представи имате за лоши момчета.. Това, което ти описваш, са лекета, нищо повече. По такива не си падам, не. Но иначе харесвам мъже, които са леко арогантни (но не по просташки), умеят да заявяват желанията си и да бъдат доминантни (както се полага на един мъж междувпрочем), но не с елементарното селско чувство за собственост, такива, които имат лично мнение и няма да преглътнат гордостта си само, за да докажат на своята "принцеса" , че тя е единствената, но това не значи да се държат с жената като с парцал, харесвам хладнокръвни личности, които не си поплюват и това личи дори само от погледа им, но не психопати със завишено чувство за безнаказаност или пък самочувствие. Харесвам кавалерството, но не и свалянето на звезди.
Явно за мен терминът има съвсем различни измерения..
П.П. От кога пушещите са лоши О.о. ?? Не говорим за 14-5 годишни позьорчета..