Здравейте! Ще споделя проблемът си с вас! Преди 8 месеца точно отидох в най-добрият ми приятел, за да гледаме филм и да си говорим, но ни беше много скучно и извикахме един негов близък приятел. Познавах го много отдавна, но не се харесвахме особено много. Приятелят ми (А) пусна филмът и легнахме. А беше легнал далеч от нас. Незнам как се извъртяха така нещата, но бях легнала до момчето (Д). Бяхме на една възглавница. Бях сложила ръката си върху одеялото и изведнъж той хвана ръката ми! Аз го погледнах и така се гледахме 5 минути в очите. Той продължи да държи ръката ми! И т.н ..... след 2 седмици той ми предложи на 4 очи и 2 сърца. Беше много романтично. Настръхвам когато се сетя. Той беше прекрасен! Чудесен, НЕВЕРЯТЕН. МОМЧЕТО МЕЧТА! Но аз все още не бях забравила бившия си. Д се държеше просто невероятно с мен. Какво ли не правеше за мен. Плакал е много много пъти, а аз тъпанарката го наранявах. Държах се ужасно.А той, той просто се държеше прекрасно. Ходеше след мен все едно е кученце. А на мен ми беше кеф. Него го болеше. Така се обърнаха нещата, че на 5-тия месец го обикнах и си дадох сметка какво имам. Сега той е много по различен. Аз съм тази, която ходи след него. Той ме наранява постоянно. Все плача и му се моля. Извинявала съм му се милиони пъти за онова време. Той ми казва, че съм го превърнала в изрод. Точно в такъв какъвто никгоа не е искал да става. Било го страх сега да не го нараня пак! НИКОГА няма да позволя това да се случи. Живота дори си давам за него.Чувствам се ужасно. Имам чувството, че на него не му пука грам за мен! Излиза си с друга компания рядко се виждаме. Беше ме оставил за 4 дни. Аз не се отказах борех се за него. Мислех че всичко сега ще е различно но не е! Той е същият. Държи се ужасно крещи ми постоянно. Имам чувството, че ако тръгна няма да ме последва. Той беше ужасно ревнив, а сега май не му пука. Имам съмнения, че харесва едно момиче, но не мога да съм обедена. Незнам как да постъпя. Всеки ден му показвам че го обичам. Всичко правя за него. Но не мога винаги да съм усмихната. Толкова ми е тъжно... Много го обичам не искам да го изгубя, но как да го задържа като виждам ужаса в очите му! Преди ме гледаше толкова влюбено а сега .. все едно пак ли ти?! ;(( Ужасно е! Съжалявам за постъпките си! Всичко ще направя за да го задържа! ВСИЧКО!! Обичам го повече от всичко на тази планета, а той мен ... незнам дали вече е така ;(