Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
Аз съм тежко обиден на щрудела, че пуска теми и не се включва в тях. На всичко от горе пренебрегва моите забележки в тази насока, тцтцтц.
ewww :3
хуу
От целия си любовен живот
Аз научих, че не трябва да съм депресарчето, което бях. В последно време се усмихвам и смея повече. Научих се да съм по-широкоскроена и вярваща в хубавите неща. Научих, че няма смисъл от сръдни, караници, скандали, обвинения.. (не... това съм си го знаела винаги всъщност, но с човек до себе си разбрах, че наистина е глупаво да прилагаш гореизброените неща). Като цяло се отворих повече (I mean... и сега съм мега задръстена и мълчалива, но преди бях нещо ужасно) и станах по-позитивен човек, защото... се старая да съм добра, да реагирам трезво и адекватно в кофти ситуации, да съм по-толерантна, по-разбрана и по-по-най от това, което съм в настоящия момент и с течение на времето се чувствам в хармония със себе си, уютно ми е в кожата ми и хубавото е, че с човек до себе си всичко това е толкова по-лесно и толкова много ми помага, без дори да го осъзнава. Защото ме кара да мечтая, да чувствам хубави и красиви неща и всичкото това се отразява на всичкото, което изброих. Т.е. човека до мен ми действа като зарядно за батерии и ме кара да искам да се усъвършенствам и да съм по-добра за себе си и за него. Като цяло обичам да се уча/да наблюдавам/да попивам от човека до мен и бих се радвала, ако и той извлече нещо хубаво от мен за себе си.