- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: Какво научихте от половинката си?
ewww :3
хуу
От целия си любовен живот
Аз научих, че не трябва да съм депресарчето, което бях. В последно време се усмихвам и смея повече. Научих се да съм по-широкоскроена и вярваща в хубавите неща. Научих, че няма смисъл от сръдни, караници, скандали, обвинения.. (не... това съм си го знаела винаги всъщност, но с човек до себе си разбрах, че наистина е глупаво да прилагаш гореизброените неща). Като цяло се отворих повече (I mean... и сега съм мега задръстена и мълчалива, но преди бях нещо ужасно) и станах по-позитивен човек, защото... се старая да съм добра, да реагирам трезво и адекватно в кофти ситуации, да съм по-толерантна, по-разбрана и по-по-най от това, което съм в настоящия момент и с течение на времето се чувствам в хармония със себе си, уютно ми е в кожата ми и хубавото е, че с човек до себе си всичко това е толкова по-лесно и толкова много ми помага, без дори да го осъзнава. Защото ме кара да мечтая, да чувствам хубави и красиви неща и всичкото това се отразява на всичкото, което изброих. Т.е. човека до мен ми действа като зарядно за батерии и ме кара да искам да се усъвършенствам и да съм по-добра за себе си и за него. Като цяло обичам да се уча/да наблюдавам/да попивам от човека до мен и бих се радвала, ако и той извлече нещо хубаво от мен за себе си.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.