Цитирай Първоначално написано от soinlove Виж мнението
3. Зориту- това, че е на 27, по груба моя сметка е прекарал около 8 години в Студентски град.Пак по толкова груба сметка мога да преценя, че е видял всичко, наебал е всичко и въпреки това все още му се живее.Не става за сериозна връзка..каквато търся аз, ако ми дотрябва нещо ,за някоя самотна нощ, може и да му се обадя.Тук идва въпроса, че не съм такъв тип момиче..
Ама чакай малко сега ...
1.По-горе не си казала,че на въпросния му се е*е с всяка,а че просто още му се е*е.Аз под това разбирам,че му се прави секс на човека,което е нормално.
2.Това,че е на 27 означава ли,че трябва ежедневието му да е само дом-работа-магазин-дом-работа,например?!Нима един човек на 27 няма право да се забавлява в заведения или дискотеки?!
3.И от къде знаеш,че се е наживял в Студентски град?!Някои хора учат и работят - не всички имат време за дискотеки или студентски живот.Има и задочници - те пък още по-малко могат да усетят студентския живот ...

А това с "дори една идея повече от мен, за да има накъде да ме дърпа" - да си се замисляла,че тия идеалните (според твоите разбирания) може би искат някоя,която да им е на нивото или "една идея над тях",а не някоя,която да дърпат?!
И защо искаш теб някой да те дърпа,а не си съгласна ти да дърпаш някого?!
Хората се променят все пак ... Познавам подобна двойка - момчето беше учило до 10 клас,а момичето с отлична диплома.Събраха се,когато тя беше първи курс,а той работеше като общак.След 6-7 месеца той отиде на даскало за да си изкара изпитите за 11 и 12 клас,матурите си изкара с оценки "Мн.добър",че и в университет влезе.
Момчето е изключително умно,земно и забавно,но кофти компания и проблеми в семейството го бяха прецакали.Трябваше му точно едно момиче с "една идея над него",заради което да се стегне и да се докаже