.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Ми за всичките ти НЕ-та съм съгласна, ама за това със скайпа... Какво като ти е искал скайп? Даже е старомоден, вече всички искат фейсбука...Според мен това, не го прави мухльо, просто е преценил, че ако действа прекалено на пряко и уговори веднага друга среща или ти иска номера има вероятност да го помислиш за нагъл тип.
    А това как приятелките ти си намират следващ веднага след приключването на сериозната си връзка - ми нямат твойте критерии, обедена съм, че просто се впускат във връзка, с който им допада, без значение дали прави правописни грешки, дали си общуват по скайп или нещо друго, с което ти не би се примирила.
    Няма лошо в това, че имаш такива критерии, ама трудно ще намериш някой, който отговаря на всичките ти изисквания.
    Онова са скайпа беше в дискотека и беше придружено с неприлично хващане за задните ми части - момъка има късмет, че не му строших неблагодарната ръчица. И какъв е съвета - да намаля критериите ли?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от soinlove Виж мнението
    И какъв е съвета - да намаля критериите ли?
    В никакъв случай! Но внимавай какви сигнали изпращаш- за да те хване този за задника, значи нещо в езика на тялото ти му е подсказало да постъпи така.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от soinlove Виж мнението
    Онова са скайпа беше в дискотека и беше придружено с неприлично хващане за задните ми части - момъка има късмет, че не му строших неблагодарната ръчица. И какъв е съвета - да намаля критериите ли?
    Ааа, е така вече по те разбирам...
    Ама то не очаквай да си намериш принца в дискотека са казали хората. Като искаш някой отговарящ на критерийте ти помисли си да го потърсиш на друго място.
    След като просто не искаш да си сама, защо не пробваш с някой жабок, който пише "въздОх", ако ти харесва достатъчно, това не би те спряло.
    Просто не си намерила някой, който наистина да ти харесва според мен. Когато го намериш, поне някои неща ще отпаднат от списъка с критерийте ти.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 08-18-2012 на 08:14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си