.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Добре.. Как го правите?

Не- честно- всички онези щастливи връзки, които се раждат от нищото.Как хората успяват да зарежат дълга връзка и след максимум седмица да се подвизават с нов, като ..преди да кажете, че съм на 14 не е така.На почти 22 съм и положението е опряло в кокала направо..Имам приятелки , които след 3 годишна връзка си поревават ЦЯЛ един ден! , а на следващия вече се е появила потенциалната сериозна връзка с друго момче?Добре- КАК?
    4 месеца вече съм сама- с възглед това да не се промени скоро...И пак преди да кажете , че не правя нищо по въпроса, ще си се защитя - казвайки, че не стоя вкъщи, излизам, абе..не е като да не го търся тоя ЕДИНСТВЕНИЯ..Знам, че той уж не се търсел, ама аз съм от най-нетърпеливите и съдбата редовно ме подминава и съм се научила, че ако аз не се погрижа за собственото си щастие , тя няма да ми се отзове..ДОбре- изключвам интернет простраството- за мен това отдавна е абсурден начин да си намериш половинка..Тъй.. навън- какво показа опита ми- ами все някъде бъркат - потенциалните избраници..И преди да кажете, че правя на "тежко с картофи" ще поясня, че
    единият пишеше "въздОх" - отговорът на журито беше твърдо НЕ!Под журито визирам себе си, понеже съм филолог и не мога да допусна контакт с такъв мъж..Да е грамотен мъжът до мен не е чак такова голямо изискване- нали?
    другият е на 27 - твърде ненаживял се, още му се е*е, още му се ходи по дискотеки - твърдо НЕ
    трети- ще се издъни с въпрос на първата среща "Не искаш ли да изгориш?" ... фейспалм..Твърдо не..
    четвърти ще ме спре с въпрос "дай си скайпа" - ДАЙ СИ СКАЙПА- моля ви се.. нямат ли въображение днешните мъже?
    Високи ли са ми критериите, или просто все попадам на мухльовци?
    Аз обаче малко си се изживявам в приказките и копнея за необикновено запознанство- не тип- Холивуд, но все пак имам познати, дето са се запознали по супер уникалния начин и няма как да се усъмниш дали това е истинският- той просто е- такава любов се случва веднъж на хиляда..Добре къде да го търся?Ако трябва с GPS ще го издиря!- просто се задушавам от самота, бившият ми ме преследва ( 2 години и половина бяхме заедно) , спомени , моменти.. всичко и ако скоро не мина на антидепресанти- трябва да си намеря спешно НЕГО..защото единственото нещо от което ме е страх, повече от смъртта това е самотата...

И аз съм така. Търся това, което не се знае дали съществува. Също като теб, не бих допуснал до себе си неграмотен човек, независимо дали като приятел или спътник в живота, или такъв, който не знае елементарни неща, ниска култура и лошо възпитание. Бих казал, че и аз си имам високи критерии, но когато намеря жена, отговаряща на тези изисквания, ще е тази, която съм търсил и искал, а не някоя, която да приема с недостатъците й и после като намеря по-добра от нея да я зарежа...

Като цяло хората са непостоянни и искат разнообразие. Затова и връзките не са дълготрайни. Вече почти всеки предпочита неангажиращи връзки, тъй като хората си нямат голямо доверие.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от soinlove Виж мнението
    единият пишеше "въздОх" - отговорът на журито беше твърдо НЕ!Под журито визирам себе си, понеже съм филолог и не мога да допусна контакт с такъв мъж..Да е грамотен мъжът до мен не е чак такова голямо изискване- нали?
    другият е на 27 - твърде ненаживял се, още му се е*е, още му се ходи по дискотеки - твърдо НЕ
    трети- ще се издъни с въпрос на първата среща "Не искаш ли да изгориш?" ... фейспалм..Твърдо не..
    четвърти ще ме спре с въпрос "дай си скайпа" - ДАЙ СИ СКАЙПА- моля ви се.. нямат ли въображение днешните мъже?
    Високи ли са ми критериите, или просто все попадам на мухльовци?
    Ми за всичките ти НЕ-та съм съгласна, ама за това със скайпа... Какво като ти е искал скайп? Даже е старомоден, вече всички искат фейсбука...Според мен това, не го прави мухльо, просто е преценил, че ако действа прекалено на пряко и уговори веднага друга среща или ти иска номера има вероятност да го помислиш за нагъл тип.
    А това как приятелките ти си намират следващ веднага след приключването на сериозната си връзка - ми нямат твойте критерии, обедена съм, че просто се впускат във връзка, с който им допада, без значение дали прави правописни грешки, дали си общуват по скайп или нещо друго, с което ти не би се примирила.
    Няма лошо в това, че имаш такива критерии, ама трудно ще намериш някой, който отговаря на всичките ти изисквания.

Цитирай Първоначално написано от Kavichki Виж мнението
    И аз съм така. Търся това, което не се знае дали съществува. Също като теб, не бих допуснал до себе си неграмотен човек, независимо дали като приятел или спътник в живота, или такъв, който не знае елементарни неща, ниска култура и лошо възпитание. Бих казал, че и аз си имам високи критерии, но когато намеря жена, отговаряща на тези изисквания, ще е тази, която съм търсил и искал, а не някоя, която да приема с недостатъците й и после като намеря по-добра от нея да я зарежа...

Като цяло хората са непостоянни и искат разнообразие. Затова и връзките не са дълготрайни. Вече почти всеки предпочита неангажиращи връзки, тъй като хората си нямат голямо доверие.
    Баш тъй! А дотогава какво правим- седим самотни и оценяваме от 1 до 10 кой става и кой не ли ?

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Ми за всичките ти НЕ-та съм съгласна, ама за това със скайпа... Какво като ти е искал скайп? Даже е старомоден, вече всички искат фейсбука...Според мен това, не го прави мухльо, просто е преценил, че ако действа прекалено на пряко и уговори веднага друга среща или ти иска номера има вероятност да го помислиш за нагъл тип.
    А това как приятелките ти си намират следващ веднага след приключването на сериозната си връзка - ми нямат твойте критерии, обедена съм, че просто се впускат във връзка, с който им допада, без значение дали прави правописни грешки, дали си общуват по скайп или нещо друго, с което ти не би се примирила.
    Няма лошо в това, че имаш такива критерии, ама трудно ще намериш някой, който отговаря на всичките ти изисквания.
    Онова са скайпа беше в дискотека и беше придружено с неприлично хващане за задните ми части - момъка има късмет, че не му строших неблагодарната ръчица. И какъв е съвета - да намаля критериите ли?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    И какъв е съвета - да намаля критериите ли?
    В никакъв случай! Но внимавай какви сигнали изпращаш- за да те хване този за задника, значи нещо в езика на тялото ти му е подсказало да постъпи така.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

според мен излишно си усложняваш живота...
    според мен си дребнава, няма как да намериш единствения, ако не дадеш шанс на някой да се докаже като такъв, отвъд как пишел някоя си дума или по какъв начин те пита нещо. тия неща нямат значение, по-важни са други работи в една връзка

Да разбирам ли, че искаш да си обвързана само, за да не си самотна?

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Нали знаеш,че може и да не намериш ''перфектния'' мъж както ти си го представяш ? Няма перфектни хора всеки си има недостатъци. Пък и си доста капризна. Вместо скайпа какво трябва да ти поиска ? Да ти каже хайде да скочим от самолет с парашут да се приземим в Париж да се разходим и да се опознаем ?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не се филмирай прекалено много.

Аз обаче малко си се изживявам в приказките и копнея за необикновено запознанство- не тип- Холивуд, но все пак имам познати, дето са се запознали по супер уникалния начин и няма как да се усъмниш дали това е истинският-
    Така ли и защо? Откъде пък знаеш, че това е истинския само по факта, че са се запознали, докато е падал метеоритен дъжд и той се е блъснал в нея и и е съборил апарата? Колко прекрасни връзки започват съвсем обикновено... Важен е начинът, по който един човек се държи в самата връзка.

Любовта на живота ти не се търси специално. Това не ти е предмет, който просто съществува някъде. Намираш си нормално момче, което харесваш (обикновено се появява точно там, където не си мислила, че може да бъде) и с времето, със старание, с компромиси и много обич се превръща в Любовта на живота ти.

Наистина ли си представяш как го срещаш на моста на влюбените и после заживяли щастливо? о.О Всичко хубаво става трудно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от Teenhelp1 Виж мнението
    Нали знаеш,че може и да не намериш ''перфектния'' мъж както ти си го представяш ?
    именно, изградила си си някакъв стериотип, който търсиш, но това е фантазия в главата ти - как искаш да се запознаете, как да изглежда, как да се държи, какво ТОЧНО да ти говори.... малко по-реално мисли, живота не е приказка. няма как да има точна проекция (човек) на това, което е в главата ти. ако срещнеш някой по-различен от това, което си представяш, автоматично го категоризираш като неподходящ, защото не се приближава до идеалния ти модел. несериозно е... според мен

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Ти би ли припкала от щастие, ако те сграбчи за задника непознат в дискотеката и ти поиска скайпа?
    Аз, дано не попадам в нейната ситуация, но бих потънала от срам....
    P. S.
    Ако се вглеждах в правопис и правех диктовка на първа среща, нямаше да си намеря половинка скоро.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ^Ти би ли припкала от щастие, ако те сграбчи за задника непознат в дискотеката и ти поиска скайпа?
    Аз, дано не попадам в нейната ситуация, но бих потънала от срам....
    P. S.
    Ако се вглеждах в правопис и правех диктовка на първа среща, нямаше да си намеря половинка скоро.
    към мен ли е въпроса?
    едва ли първото нещо ще е да си задам въпроса дали това ме прави щастлива или не, просто ще си помисля, че е пиян и загорял и няма да го отразявам изобщо. ама това как пишел някоя дума....... О_о смисъл, да, трябва да сме грамотни, но ти като филолог имаш доста повече знание от повечето хора в тая област и не можеш да искаш да имат същите знания като теб.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Онова са скайпа беше в дискотека и беше придружено с неприлично хващане за задните ми части - момъка има късмет, че не му строших неблагодарната ръчица. И какъв е съвета - да намаля критериите ли?
    Ааа, е така вече по те разбирам...
    Ама то не очаквай да си намериш принца в дискотека са казали хората. Като искаш някой отговарящ на критерийте ти помисли си да го потърсиш на друго място.
    След като просто не искаш да си сама, защо не пробваш с някой жабок, който пише "въздОх", ако ти харесва достатъчно, това не би те спряло.
    Просто не си намерила някой, който наистина да ти харесва според мен. Когато го намериш, поне някои неща ще отпаднат от списъка с критерийте ти.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 08-18-2012 на 08:14

Soinlove - Не ми отговори на въпроса. Искаш да си обвързана само за да не си самотна ли? Спомена и за приятелките си, че след дълги връзки се повеждали с други...
    Като тях ли искаш да си? Моето мнение е,че не си готова за сериозна връзка, въпреки, че си на 22...

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Аз щях да се зарадвам и да й го дам.Ако някоя мадама го направи.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Е к'во като е на 27 трябва вече да не иска да прави секс и да не се забавлява по заведения и дискотеки ли?!

Няма да е зле да си разнообразиш мислите с нещо по-интересно,а не само да се фиксираш над търсенето на "Единствения",който в повечето случаи си е просто "Поредния".
    А като толкова много искаш да го намериш - ами търси на друго място.В някоя библиотека,например (и това съвсем сериозно).Явно търсиш само на места,на които се срещат главно мъже,които не са подходящи за теб.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Много често баналните запознанства водят до нещо красиво и истинско.Аз се запознах с моята половинка по начина,който ти най-много оплю-интернет.Намирам го за по-добра алтернатива от дискотеката,защото шансът да попаднеш на свестен човек там е по-голям,отколкото на място,където най-често ходят недо*бали пубертети,за да се напият като свине и да хванат някоя срамна болест в тоалетните...Моят съвет е да не търсиш перфектния под каталог с критерии,защото много често оставаш разочарован,не от това,което не намираш,а от това,което получаваш.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Престани да гледаш и да се сравняваш с другите. Твоят живот си е твой, твоите изживявания са неповторими и уникални по свой си начин. Гледай по - позитивно на нещата. Не превръщай идеята да си намериш сериозен приятел във фикс-идея. Ясно е, че няма да стане изведнъж. "Всичко се случва, когато най - малко го очакваш". Продължавай да си излизаш , забавляваш и така нататък, и живота ти един ден ще ти се усмихне, срещайки те с любовта, която искаш.

Мега фен Аватара на Blab
    някои хора никога не срещат любовта. днес по-високо се цени количеството от качеството, без значение за какво иде реч. такъв е духът на епохата.
    и аз имам високи изисквания (които са достатъчно свободно формулирани, за да може жив човек да се впише в тях; подобно твоите), и аз твърде рядко срещам хора, които възбуждат някакъв интерес в съществото ми, но противно на мнозинството дотук, ще те посъветвам да не предаваш фронта. всеки един компромис със себе си е отдалечаване от личността ти, отмиване на същността, прочее. развивай себе си, без да развиваш (твърде много) от кълбенцето, защото същественото/съществуващото се цени, то подлежи на оценка/преценка, а нишката води единствено до началото.;

//представям си как авторката се обрива и я втриса на всеки от неграмотните отговори в темата:Д

Мега фен Аватара на Chacho
    Тва твойто не са високи критерии, ми някво парадиране.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    някои хора никога не срещат любовта. днес по-високо се цени количеството от качеството, без значение за какво иде реч. такъв е духът на епохата.
    и аз имам високи изисквания (които са достатъчно свободно формулирани, за да може жив човек да се впише в тях; подобно твоите), и аз твърде рядко срещам хора, които възбуждат някакъв интерес в съществото ми, но противно на мнозинството дотук, ще те посъветвам да не предаваш фронта. всеки един компромис със себе си е отдалечаване от личността ти, отмиване на същността, прочее. развивай себе си, без да развиваш (твърде много) от кълбенцето, защото същественото/съществуващото се цени, то подлежи на оценка/преценка, а нишката води единствено до началото.;

//представям си как авторката се обрива и я втриса на всеки от неграмотните отговори в темата:Д
    Добър отговор.
    Генерално разбирам какво искаш да кажеш, особено частта с грамотността. На мен ми бъркат в мозъка хора, които бъркат пълен и кратък член, какво остава за въздОх. Хич не мисля, че това е парадиране - вероятно снобизъм в днешния модерен неграмотен свят, но пък никога не съм отричала, че съм сноб.
    Съветът ми е да не правиш компромиси със себе си, но да не подхождащ с прекалено точна представа за човека, който търсиш. И... това, че двама човека са се запознали при необичайно обстоятелства, не значи абсолютно нищо, камо ли, че това е Единственият. С моя приятел се запознахме в този форум, което си е тривиално, но сме заедно 9 месеца вече и съм много щастлива с него.

Мега фен Аватара на Chacho
    Забелязвате ли как момиченцето пише, че не й върви с некви келеши, ама не споменава нещо за другия тип хора. И като се замислим на кое кацат мухите, картинката се нарежда и всичко се изяснява.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Забелязвате ли, че два пъти й зададох един и същ въпрос и не получих отговор?

А забелязвате ли, че не стоя постоянно във форума, за да отговарям на всеки един отговор в темата.Kavichki - специално за теб, не, не си търся някого , защото съм самотна, а защото искам отново да бъда обичана, защото прекрасно,а си спомням какво е това чувство и ми липсва то.

ДО останалите карам поред..- да , може да изглежда снобарско , наречете го както искате, но искам човекът до мен да е интелигентен, дори една идея повече от мен, за да има накъде да ме дърпа, да се развиваме.Аз харесвам мъжът да води в една връзка ( тука ще почнат едни коментари, че искам да ме командват, а за тях отговорът ми е НЕ, не искам.. в една връзка никой никого не трябва да командва, но за мен идеално е когато мъжът води..Не съм издигнала еманципацията на свой собствен връх..)
    1. Далеч съм от идеята да срещна мъжЪТ в дискотеката- това не ми пречи да излизам.И едно "хайде да танцуваме" би било много на място, отколкото един скайп.
    2. Специално за Chacho, който редовно чета и е пчелата -майка-съветничка на форума- момиченцето ! , моля ти се, ти сигурно си по-малък от мен.. - не съм лайно да ми кацат мухите, имало е и свестни, просто не са ме запалили.Може да е добър, свестен , интелигентен и грамотен, но трябва да и да ме запали по някакъв начин..Това, че е интересен, не значи че един ден ще искам да правя секс с неговата интелигентност..Тук множеството едва ли не ще тръгне да ме убеждава да направя компромис с принципите си, за да съм щастлива с някой "въздОх"..
    3. Зориту- това, че е на 27, по груба моя сметка е прекарал около 8 години в Студентски град.Пак по толкова груба сметка мога да преценя, че е видял всичко, наебал е всичко и въпреки това все още му се живее.Не става за сериозна връзка..каквато търся аз, ако ми дотрябва нещо ,за някоя самотна нощ, може и да му се обадя.Тук идва въпроса, че не съм такъв тип момиче..
    4.В библиотека съм пробвала..- все пак сесията я прекарвам кажи -речи постоянно там- ами там ходят някакви nerd-ове, на които едно "здрасти" трябва да им го извадя с ченгел от устата.
    5.За тези , които ще ме нападнат по нататък- щом съм имала връзка 2 години и половина и не прекъснахме по моя вина..значи съм търпима и мога да търпя..значи не е трудно някой да ме грабне..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си