- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Не мога да се накарам :(
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мерси и на теб,и на осъаналите за поздравленията.Честно казано не знам колко бяха пълните шестици,ама с това "Под игото" няма да са били многоОбщо в цяла България имаше 181 отлични оценки на матурата(от 5,50 нагоре),ама не знам пълните колко са.А това за единственото момиче беше,че само една мацка от гр.София имаше пълния брой точки 100.Иначе между 95-100 е пълна шестица.
А иначе аз учих в Търговската гимназия на Пловдив и там имахме предмети като Публични,Международни и Корпоративни финанси,които ми бяха любимите.А и всички икономически предмети,които имахме,ги обичах.И като се позаинтересувах повече от познати и приятели,си дадох сметка,че Правото е прекалено скучна и трудоемка материя без особена реализавия при липсата на връзки в България.Аз смятам,че колкото и да обичаш работата си,тя трябва да ти носи и пари.Затова не се записах основно висше Психология,което е наистина мечтата ми.Но е мечта без пари,така че избрах да уча това,което също много обичам,но има и пари в него.А Психологията може да остане като любителски вариант или второ висше,ще видим.Много се разприказвах.В общи линии няколко месеца преди кандидатстудентските изпити осъзнах напълно,че Правото не е за мен.Но продължиш с историята,защото и към нея проявявам голям интерес,предстоеше ми и матура по нея все пак,а и точно тя ми помогна да си напиша и темата по БЕЛ.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Днес също си седнах на дупИту да учкам,обаче имам някакъв предел явно и след определен обем материал прегрявам и няма накъде.![]()
русокоске ти определено си най-умното момиче на света! пхахаха толкова голямо самочувствие не бях виждал,но всичко си има първи път
^аз пък никъде не го видях това самочувствие.
А и дори да го има-срам ли трябва да я е,защото е умна?
оф няма значение,аз самочувствие като нейното харесвам,никъде не съм написал нещо лошо и че не харесвам налиииииииии ;д самият аз имам голямо самочувствие ;д
Да,аз съм най-умната,най-красивата,най-интелигентната и най-вървежната мацка на света.Завиждай ми,за да се чувствам велика и прекрасна и да продължавам да задоволявам безкрайното си самочувствие без покритие!!!
ПС:@nymphadora продължавай в същия дух.Браво за това,че полагаш усилия,докато наборите ти само мързелуват!Естествено,че ще си имаш предел на силите,всичко малко по малко се натрупва и накрая дава своя резултат. И мерси за подкрепата.Един човек да си погледне по-далече от носа и да види реално нещата...![]()
Последно редактирано от PyCoKoCkA93 : 08-20-2012 на 20:42
днес направих 10 теста по английски (Граматика на Мърфи) !!! започвам да напредвам :Д:Д:
Последно редактирано от Allex : 08-20-2012 на 21:53
Вчера най-накрая се реших и си направих това, което си бях наумила по немски. Днеска пак ще уча. :Д
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Калпазанке,от всичките ти постове,които съм засичала досега,виждам,че имаш много познания в най-различни области,най-вече в медицината.Това ли си завършила?А сега още ли учиш,защото на профила ти пише,че си на 42?Интересно ми е,защото винаги мненията ти са точни и на място и показваш наистина завидна(в добрия смисъл на думата) обща и по-тясно специализирана култура.Поздравления за което.Възхищавам се на хора като теб,както и на голяма част от потребителите тук,които вървят по същия път.Светът има нужда от такива хора.![]()
И аз съм се захванала задълбочено да изучавам биологията.
Само да започна и почти цял ден убивам в четене. Ама на моменти мързелът ми надделява и ми смущава обучението.![]()
You are broken, I can fix you...
Ох, на мен така ми се учи нещо биологично най-сетне... Първи курс е голяма мъка. Наблъскани са един тон неща, нямащи нищо общо с мен и биологията. Сега с тая математика... вчера минах граници. Днес ще чистя и евентуално утре след работа може и да започна производни. Ужасно трудно се навивам да уча предмети, които са ми извън интересите. Когато се напъна, стават чудеса. Сега, обаче, май няма да има такова чудо.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Някой може ли да ми препоръча книжка с тестове по английски?! Или някакъв сайт?! Или нещо?! Моля!
От миналата година се бях снабдила с принтирани тестове цял куп и днес забелязах, че ми остават само 3 CAE...
Хайде, че тъкмо ми е дошла музата.![]()
Трябват ми тестове за нивата Upper-Intermediate, Advanced.. и може би Proficient, за предварителна подготовка.
Тия дни ще обикалям по книжарници и библиотеки, но няма да е зле да имам някаква представа преди това какво търся.
И спря да се върти за миг земята..
Че кой нормален ще запише нещо, което не му е интересно? То това е смисълът на висшето. Да се захванеш с това, което те интересува и в което те бива, и да го превърнеш в занаят. Човек, записал нещо само заради евентуални приходи един ден и без реален интерес към него, само се напъва и тормози 4 години, а накрая не помни нищо. Или те влече, или не ставаш.
Ок. Майната и на математиката. Ще се захвана пак утре. Сега ми се чете Биохимия. <3
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Сиси,ти какво учиш?Че нещо тaя математика не ми се вписва при биологията и химията![]()
Отново се заяждаш на дребно.И,за да видиш,че и аз съм човек,ще ти кажа като съвет,че докато учиш "от новияТ учебник" ще си останеш само с желанието за Правото... Добре,че Сиси имаше търпението да ти каже това,което и аз мисля в общи линии,но не смятам да обяснявам точно на теб.Уж се пишеш за много широко скроена личност,а при първия път,когато някой не боготвори твоите интереси и амбиции или има различна гледна точка,захапваш безпричинно.
Едит:Сега пак ще съм свръхнадутата к*чка...
Аз съм се взела в ръце и уча доста усилено....още от началото на ваканцията,а тия дни.....Човек като има мотивация може да постигне всичко!Случвало се е да ми омръзва,да се отпускам,но когата се подсетя за целта,която съм си поставила и обещанието,което съм дала веднага се стягам.....![]()
Поздравления за Русокоска и от мен.Страхотни резултати.
Само за протокола,тази година едно единствено момиче имаше на матурата по БЕЛ максималните 100 точки. То е с най-добрата матура, от София е и се казва Любов, възпитаничка е на 73 СОУ. Русокоска вече е пояснила.
По темата, аз през лятото също съм обхваната от тотален мързел. Занимавам се само с онова, което ми доставя наистина удоволствие. Уж щях да правя тестове по немски и английски,да си преговоря това-онова, но си останах само с четенето на книги на двата езика. Но и това не е съвсем нищо. Прочетох на немски няколко книжки и още толкова на английски. И това е. Единственото, което не ми тежи въобще, без значение дали е през лятото или по учебно време, е решаването на интересни задачи по математика.За тях винаги съм навита. За входните по останалите предмети не ми се мисли.
Последно редактирано от irrationalDecision : 08-24-2012 на 09:53
Аз бях така със матурите тази година..2 дни преди изпита си прочетох произведенията,които вече трябваше да знам на изуст![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥