.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Hybrid View

Супер фен Аватара на 4o4ina
    В себе си най-много харесвам:миглите,устните,к сата горе-долу,очите,тялото,ушите
    Искам да променя зъбите си!

Супер фен Аватара на 4o4ina
    В себе си най-много харесвам:миглите,устните,к сата горе-долу,очите,тялото,ушите
    Искам да променя зъбите си!

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Има много неща , които харесвам в себе си , но най - много си харесвам дупето,краката и в лице (хохо). А това което не харесвам е коремчето .
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Голям фен Аватара на shaunaa
    Харесвам тялото си и очите, които са тъмно кафяво, даже бият към черни и формата им много ми харесва. Много бих искала да променя зъбите си, защото са криви и въпреки, че нося шини от 2 години не намирам особена разлика. Самите ми зъби са много малки и горните ми зъби са много остри, освен предните два и крайните, направо ме е срам да се усмихвам понякога ;ххх Бих искала да си променя носа, защото е доста дълъг, устните също не си харесвам, защото са много малки и ушите ми са прекалено големи ;ххх И косата си също не я харесвам
    Вярвай в мечтите си !

Хм... харесвам си с зъбите. Подредени са добре, много често получавам комплименти за тях. Цвета и формата на устните, миглите, кожата, пропорционалността на тялото, височината, крака.
    Не си харесвам изобщо косата (въпреки че всички я харесват...), веждите, носа. Ноктите ми са отвратителни.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Обичам всичко и нищо.
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от OutlawGirl Виж мнението
    Обичам всичко и нищо.

Обичам си очите, миглите, веждите..Формата на лицето. Ноктите, устните, дупето..
    Тялото също, през по-голямата част от времето..искам маалко по-тънка талия и по-големи гърди.

Не си тача носа много!
    И искам да ми порасне косата вече!
    Come on skinny love just last the year...

Харесвам си косата, формата на очите, устните, ръцете и плоския корем. Не харесвам бедрата си особено, брадичката и носа. Не, че изглеждат адски зле, просто обръщам прекалено много внимание на малките неща. Особено тая работа с бедрата, от доста време се комплексирам, но истината е, че краката ми са много по-хубави и слаби от тези на повечето останали момичета покрай мен, на които хората се възхищават за фигурата им.

Голям фен Аватара на Богиня
    Ръста, лицето, косата и усмивката /носих брекети /. Не си харесвам тялото, защото съм малко хърбава, но и с това съм се примирила. /тук, разбира се, изключваме дългите слаби крака... /

Харесвам лицето си и най-вече очите.Не съм се замисляла какво не харесвам,приемам се такава,каквато съм

Супер фен Аватара на bilqnavod
    По принцип се харесвам .Проблема е, че се остригах и сега не си харесвам косата. Толкова е къса, че не мога да я хвана дори. Много ме е е яд.

Харесвам най-много в себе си косата(гъста,дълга на големи прекрасни къдрици *.*), белите си прави зъби, плътната долна устна xD, краката,дупето,раменете. Не харесвам ръцете си о.о Изглеждат ми някак си отпуснати на фона на останалото (май, че не звуча скромно >.<) и пръстите на ръцете, които са къси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си