- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво обичате най-много в себе си и какво желаете непременно да промените ?
В себе си най-много харесвам:миглите,устните,к сата горе-долу,очите,тялото,ушите
Искам да променя зъбите си!![]()
В себе си най-много харесвам:миглите,устните,к сата горе-долу,очите,тялото,ушите
Искам да променя зъбите си!![]()
Има много неща , които харесвам в себе си , но най - много си харесвам дупето,краката и в лице (хохо). А това което не харесвам е коремчето .![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Харесвам тялото си и очите, които са тъмно кафяво, даже бият към черни и формата им много ми харесва. Много бих искала да променя зъбите си, защото са криви и въпреки, че нося шини от 2 години не намирам особена разлика. Самите ми зъби са много малки и горните ми зъби са много остри, освен предните два и крайните, направо ме е срам да се усмихвам понякога ;ххх Бих искала да си променя носа, защото е доста дълъг, устните също не си харесвам, защото са много малки и ушите ми са прекалено големи ;ххх И косата си също не я харесвам
Вярвай в мечтите си !
Хм... харесвам си с зъбите. Подредени са добре, много често получавам комплименти за тях. Цвета и формата на устните, миглите, кожата, пропорционалността на тялото, височината, крака.
Не си харесвам изобщо косата (въпреки че всички я харесват...), веждите, носа. Ноктите ми са отвратителни.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Обичам всичко и нищо.![]()
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
Come on skinny love just last the year...
Харесвам си косата, формата на очите, устните, ръцете и плоския корем. Не харесвам бедрата си особено, брадичката и носа. Не, че изглеждат адски зле, просто обръщам прекалено много внимание на малките неща. Особено тая работа с бедрата, от доста време се комплексирам, но истината е, че краката ми са много по-хубави и слаби от тези на повечето останали момичета покрай мен, на които хората се възхищават за фигурата им.
Ръста, лицето, косата и усмивката /носих брекети/. Не си харесвам тялото, защото съм малко хърбава, но и с това съм се примирила. /тук, разбира се, изключваме дългите слаби крака...
/
Харесвам лицето си и най-вече очите.Не съм се замисляла какво не харесвам,приемам се такава,каквато съм![]()
По принцип се харесвам .Проблема е, че се остригах и сега не си харесвам косата. Толкова е къса, че не мога да я хвана дори. Много ме е е яд.
Харесвам най-много в себе си косата(гъста,дълга на големи прекрасни къдрици *.*), белите си прави зъби, плътната долна устна xD, краката,дупето,раменете. Не харесвам ръцете си о.о Изглеждат ми някак си отпуснати на фона на останалото (май, че не звуча скромно >.<) и пръстите на ръцете, които са къси![]()