- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво обичате най-много в себе си и какво желаете непременно да промените ?
Та въпросът е: Какво обичате най-много в себе си и какво желаете непременно да промените ?Аз ще отговоря първа-най-много харесвам в себе си тялото ,косата ,очите.Непременно ако можеше щях да променя акнето ;xx ..
В себе си най - вече харесвам очите, тялото що - годе също. Миглите , също. За нещо , което не харесвам в себе си - не знам, преди бяха луничките. Но вече не ми правят особено впечатление или поне се опитвам да не се комплексирам за някакви глупости.
ами харесвам очите,косата,тялото си.. абе като цяло се харесвам... бих искала веждите ми да са по гъсти .. и да съм с 5-6см. по-висока...
Единственият ми проблем е коремът. Там трупам, а харесвам плоски коремчета, без нито една мазнинка. Имам талия, но не ми стига. Проблемът е, че съм ценител на добрата кухня.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Харесвам си косата, донякъде тялото и ноктите.
Бих искала да се постегна още и да имам сини очи![]()
Харесвам си очите,ноктите,тялото ми можеше да е и по-зле.Бих искала да съм с десетина см по-висока и носа не си го харесвам, но няма как да го променя (пластичните операции са скъпички)
нЕма да е лошо да попорасна малко на височина,ама свърши промоцията...ясно е,че няма да съм гигант.
Също-искам V-shape.
Иначе си харесвам очите,устните,нослето и ушичките,както и скоростта на метаболизма.Одобрявам и това,че имам фина костна структура и издължени крайници и съм доста младолика.![]()
Обичам си и церебралния кортекс.![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Единственото нещо което си харесвам - очите !И може би косата.. ама малко. Иначе изобщо не си харесвам стомаха.. хаха и да - трябва да се стегна малко откъм упоритост, защото съм се отпуснала доста.. от всякъде.. !
![]()
![]()
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
Харесвам си всичко. Както хората са казали "Има във ръката,няма във главата"
харесвам си очите, веждите, устните, пръстите и ноктите ми и косата. не харесвам фигурата си (определено трябва да сваля още доста), носът ми (с гадна форма), кожата ми (ужасно акне, надявам се временно!)
Аз като цяло се харесвам много. Очите ми са изразителни и когато ги подчертая стават много хубави. Не си харесвам белезите по лицето, които се надявам да се махнат тази година. Ако трябва да търся недостатъци: Носа ми малко ме дразни, не е нещо фрапиращо, но искам мъничко и чипо носле. И гърдите ми ако бяха малко по-големи нямаше да е зле. Трябва да си стегна дупето и да махна целулита. Но ако не бъда чак толкова критична към себе си - много си се харесвам.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Най-много си харесвам
устните - плътни, много хубава форма и цвят, страшни!
циците - размер, форма, супер са.
косата - едно време беше още по-хубава, преди да започна да я съсипвам, но и сега ми е дълга, гъста и направя ли си някаква прическа, докато не си я измия, не мърда.
веждите - еднакви и много лесни за поддръжка, почти не растат.
дупето
зъбите
Не си харесвам пръстите на ръцете и ноктите, мнооого смотана форма и лесно се чупят. Също бих променила цвета на очите си, защото моите са баш, ама баш чисто черни. Глезените също не си ги харесвам.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Във всяко нещо от мен мога да намеря плюсове и минуси.
Не се задоволявам с "до някъде" и винаги си казвам, че може още по - добре.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Като цяло всичко си харесвам.
Ако не си харесвам нещо, то това са някои черти в характера ми.
И спря да се върти за миг земята..
Ами харесвам косата си, ноктите абее като цяло се харесвам.. може би ако отслабна с няколко кг и това е общо взето. Преди не харесвах доста неща в себе си, но точно в това ми е чара![]()
![]()
Направо си обожавам кожата-нежна, без пъпки, петна,черни точки и разширени пори.
Харесвам си и аз веждите, също са лесни за поддръжка.
И устните си харесвам, и очите. И тялото като цяло, много се радвам, че съм с тънки кости :Д
Не си харесвам носа! И понякога искам да разкарам луничките, но вече рядко ми правят впечатление.
Everything changes, but beauty remains ...
Като цяло харесвам себе си , но зъбките хич не си ги харесвам, защото са ми малко редичкиИначе нещюата ,които бих желала да променя са повече от характера ми
![]()
Харесвам очите си, тялото си, устните, миглите, височината; Не си харесвам ушите, бенките и акнето.
Харесвам усмивката си.
Не харесвам косата си ужасна е, коремчето ми, бедрата ми и веждите ми (много са гъсти
)
Може би ако бях с 10 см. по-висока щеше да е добре, амаа ..
Не си харесвам косата в момента, защото е много къса.Искам да порастне.И кожата на лицето не си харесвам, защото е мазна и проблемна.:/ Иначе всичко друго си харесвам...
Амии харесвам си очите, хубава форма и цвят имат, миглите също, понеже са стабилно дълги и по-извити от обичайното, за носа съм 50/50 - с правилна форма е, ако имаше и малко по-добре очертани ноздри, щеше да изглежда доста фин и нямаше да има цена :Д. Ноктите си харесвам също, с хубава нокътна плочка са + са здрави и трябва нещо много сериозно да им се случи, че да се счупят. Харесвам си и краката, и пръстите на ръцете. Готин корем имам и с това се изчерпват нещата, от които съм доволна.
Иначе по зъбите си бих направила корекции, защото не са перфектно подредени, но пък не е и като да е наистина кофти положението. Устните ми щяха да изглеждат в пъти по-добре, ако бяха по-плътни; скромничък ми е бюстът. Скоростно растящите ми вежди също са кофти нещо. Имам и един миниатюрен белег, който май само на мен прави впечатление, ама все пак предпочитам да го няма. Искам и малко да дръпна на височина, ама съм изпуснала влака. хД
Последно редактирано от paradosou : 09-30-2012 на 11:21
Харесвам си най-много очите, косата горе долу, веждите, устните..
Не си харесвам коремчето, но ще си го стегна, защото много искам да изглежда добре. Не си харесвам ноктите.. прекалено малка плочка имат. Зъбите! ето това най-не си харесвам. Имам апаратчета, но не искам да ги нося.. сега се навивам за брекети.. ще е доста болезнено, но пък зъбите ми ще станат идеални. Искам да съм доста по-висока.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥