.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
    И просто седни и поговори с двете по отделно и се разберете,все пак си с момичето 2 години заедно...
    От личен опит ти казвам,че с говорене НЕ става.Е,допреди 5 минути пак с майка ми обсъждахме темата за не знам си кой път като всеки път тя вади по някой нов "компетентен" довод.Понякога направо се чудя откъде ги измисля Просто е загубена кауза...Не се ли разбират отначалото,едва ли някога ще стане...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    От личен опит ти казвам,че с говорене НЕ става.Е,допреди 5 минути пак с майка ми обсъждахме темата за не знам си кой път като всеки път тя вади по някой нов "компетентен" довод.Понякога направо се чудя откъде ги измисля Просто е загубена кауза...Не се ли разбират отначалото,едва ли някога ще стане...
    Всеки с номера си,нали знаеш : ) . Понякога хората трябва да правят компромиси,за да направят някой щастлив.Мисля,че ако не е говорил още с двете по отделно ,не е късно
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Колко познато ...
    И при мене ситуацията е като при Amore-Mio*. Техните ме приемат като част от семейството, наще ( и най-вече мама ) не го одобряват много много, но вече и дума не им давам да кажат по тая тема. И те като цяло се примирах, че ще е той човека и това е. Моят живот - моите решения.
    по темата: По-добре не я вземай с тебе, защото шанса твоита и майка ти хептен да се изпокарат не е никък малък. Ще изтраеш 3 седмици, после ще наваксвате. Ако толкос искаш на почивка с нея, идете после някъде само двамата за няколко дни и си правете кефа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си