- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Цистит, цикъл или..?
Здравейте! От няколко дена имам проблем и започвам вече да се притеснявам. Преди около 6 дена ми се появи цистит. Само първия ден имах неприятно усещане и след това отшуумя, но все пак започнах да пия лекарства. В същия ден забелязах, че има малко кръв по ежедневната ми превръзка и в момента продължава да ми тече по малко. Проблемът е, че паренето и неудобството от цистита спряха още първия ден и не е логично да има кръв след като нямам други оплаквания. Попринцип цикълът ми трябва да дойде тези дни, но той е много по-силен и не мисля, че е това. Знам, че трябва да отида на лекар, но в момента не съм си в София. Някой има ли идея каква може да е причината за кръвта?
Веднъж ми се случи /бях 12-ти клас/ да изкарам кофти цистит- от самото начало имах видима с просто око кръв в урината и при избърсване.
Кой ден от цикъла ти е днес и кога очакваш М?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Цикълът ми идва около 16, но не е много редовен. Не мисля, че е цикъл, защото кръвта е доста малко. Лошото е, че кръвта май не се появява само след уриниране![]()
понякога след първите приеми на лекарства болките отшумяват и си добре сякаш нищо ти няма
някои се подвеждат от това и си мислят че са се излекували и спират да ги пият ама после след време им се връща тъпкано с доста по-големи болки
липсата на болка в случая не значи нищо ти сама каза че си в началото на лечението ако имаш въпроси питай лекуващия той знае какво ти дава и какво може да се очаква тук може само да гадаем
ОДИН!!!
Проблемът е, че до края на месеца ще се мотая по черноморието. Миналата вечер изпих едно прахче Монурал, което се приема веднъж (то е антибиотик) и повече нищо няма да пия, докато не се върна в София и не отида на лекар. Паренето и неразположението всъщност изчезнаха още преди да започна да вземам лекарства. За момента само мнения мога да събирам
кръвта каква е чиста или смесена тъмна светла?
ОДИН!!!
Тъмна е
Да изписвам лекарството освен ! Забрави за правилата !