.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Цистит, цикъл или..?

Здравейте! От няколко дена имам проблем и започвам вече да се притеснявам. Преди около 6 дена ми се появи цистит. Само първия ден имах неприятно усещане и след това отшуумя, но все пак започнах да пия лекарства. В същия ден забелязах, че има малко кръв по ежедневната ми превръзка и в момента продължава да ми тече по малко. Проблемът е, че паренето и неудобството от цистита спряха още първия ден и не е логично да има кръв след като нямам други оплаквания. Попринцип цикълът ми трябва да дойде тези дни, но той е много по-силен и не мисля, че е това. Знам, че трябва да отида на лекар, но в момента не съм си в София. Някой има ли идея каква може да е причината за кръвта?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Веднъж ми се случи /бях 12-ти клас/ да изкарам кофти цистит- от самото начало имах видима с просто око кръв в урината и при избърсване.

Кой ден от цикъла ти е днес и кога очакваш М?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Със времетооооооо всичко ще отмииине!

Цикълът ми идва около 16, но не е много редовен. Не мисля, че е цикъл, защото кръвта е доста малко. Лошото е, че кръвта май не се появява само след уриниране

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от 6alqlqlqlqlqlq Виж мнението
    Здравейте! От няколко дена имам проблем и започвам вече да се притеснявам. Преди около 6 дена ми се появи цистит. Само първия ден имах неприятно усещане и след това отшуумя, но все пак започнах да пия лекарства. В същия ден забелязах, че има малко кръв по ежедневната ми превръзка и в момента продължава да ми тече по малко. Проблемът е, че паренето и неудобството от цистита спряха още първия ден и не е логично да има кръв след като нямам други оплаквания. Попринцип цикълът ми трябва да дойде тези дни, но той е много по-силен и не мисля, че е това. Знам, че трябва да отида на лекар, но в момента не съм си в София. Някой има ли идея каква може да е причината за кръвта?
    понякога след първите приеми на лекарства болките отшумяват и си добре сякаш нищо ти няма
    някои се подвеждат от това и си мислят че са се излекували и спират да ги пият ама после след време им се връща тъпкано с доста по-големи болки
    липсата на болка в случая не значи нищо ти сама каза че си в началото на лечението ако имаш въпроси питай лекуващия той знае какво ти дава и какво може да се очаква тук може само да гадаем
    ОДИН!!!

Проблемът е, че до края на месеца ще се мотая по черноморието. Миналата вечер изпих едно прахче Монурал, което се приема веднъж (то е антибиотик) и повече нищо няма да пия, докато не се върна в София и не отида на лекар. Паренето и неразположението всъщност изчезнаха още преди да започна да вземам лекарства. За момента само мнения мога да събирам

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    кръвта каква е чиста или смесена тъмна светла?
    ОДИН!!!

Голям фен
    Да изписвам лекарството освен ! Забрави за правилата !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си