- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да потръгнат нещата?
Здравейте!Има едно момче на което симпатизирам,и бих искала да пробвам с него,но незнам как да му привлека вниманието,без да ставам смешна и досадна в очите му.Той идва всяка сутрин да купува кафе от мен и единствените думи който си казваме са:Заповядай!-Мерси.Чао.Чао.На няколко пъти му хванах погледа да гледа към мен,но може би е гледал ей така,без причина..Все си мисля да го заговоря за по-дълго,но не искам да изглеждам лека в очите му,а пък искам да опитам шанса си-незнам,дали да рискувам..?
Ако заговориш момче за по-дълго си лека ? Хм...това не го знаех трябва да е ново.![]()
![]()
И от кога това да заговориш някого означава да си лека?
Я , стига простотии.
Не си губи времето и възможността с такива мисли. Действай просто. В случая няма какво да загубиш, можеш само да спечелиш, стига да се осмелиш да опиташ.
Трябва да го заговориш, иначе просто няма как да разбереш дали нещата ще потръгнат или не,
пък и не мисля, че има нещо досадно или смешно в тва да го заговориш :д
Пробвай се, пък ще видиш как ще се развият нещата, нищо няма да загубиш![]()
По - малки очаквания , по - малко разочарования ! :]]
След като не се познавате и нямате общи познати, защо наистина ти пука за каква ще те помисли?! Заговори го, ако искаш дори му напиши телефонния си номер на чашката с кафе, но недей да бездействаш само защото може да се изложиш. Дори да стане така, голям праз, ще има и други..
Закачи го.Покажи,че имаш някакъв интерес.
Заговори го например,не е трудно.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Както ти казват заговори го покажи интерес няма да разбереш ако не опиташ.Ако го заговориш няма да си смешна или досадна какво остава за лека...![]()
След като си купува кафе от теб-предложи му някакъв нов вид/марка.
Дам, вариант е.Прибираш колебанията в джоба, усмихваш се и казваш "Това е супер силно, доста бързо би те разсънило някоя мързелива сутрин..." :Д. Примерно; може и да го заговориш с нещо съвсем различно. Важното е да се държиш непринудено и да се създаде естествена, леко закачлива атмосфера.
Просто действай. Лека, тежка.. Все тая. Съмнявам се да изглеждаш "лека" в очите му, само защото си го заговорила. По мои лични наблюдения, момчетата харесват мацки, които са достатъчно уверени, за да ги заговорят, а не стоят като напречно сечение да нагънаторог шнорхелоподобен квакльо, чакайки чудо или гюле да падне от небето. Действай:P
Щом копува от теб кафе значи можеш да му предложиш в вас да пиете кафе правиш го по хубаво и т.н развиваи философии ние момчетатано щом се поздравявате кажи му днес си много секси базикни го другия ден незнам ако се видите кажи му здрасти и тои предполагам ще ти отвърне кажи му искаш ли да се поразходим на някаде и така .
а ако е тапанар и му кажеш здрасти и си мълчи като пукал въобще не се занасяи с него ;0 надявам се да съм ти помогнал.
Давай смело и успех !
Другите казаха, заговори го.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Благодаря Ви за мненията!Понеделник като дойде ще видим какво ще направим![]()
После да разкажеш.![]()
nigga stole my bike
Извинявай, ама това твоето...
Момчето всяка сутрин идва при теб. Просто му кажи "Абе, не е ли време да се запознаем най-после?".
Женен е,и си има много хубаво момиченце на 3-4 годинки.![]()
Последно редактирано от Sevdito : 08-20-2012 на 11:27