- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да потръгнат нещата?
Здравейте!Има едно момче на което симпатизирам,и бих искала да пробвам с него,но незнам как да му привлека вниманието,без да ставам смешна и досадна в очите му.Той идва всяка сутрин да купува кафе от мен и единствените думи който си казваме са:Заповядай!-Мерси.Чао.Чао.На няколко пъти му хванах погледа да гледа към мен,но може би е гледал ей така,без причина..Все си мисля да го заговоря за по-дълго,но не искам да изглеждам лека в очите му,а пък искам да опитам шанса си-незнам,дали да рискувам..?
Ако заговориш момче за по-дълго си лека ? Хм...това не го знаех трябва да е ново.![]()
![]()
И от кога това да заговориш някого означава да си лека?
Я , стига простотии.
Не си губи времето и възможността с такива мисли. Действай просто. В случая няма какво да загубиш, можеш само да спечелиш, стига да се осмелиш да опиташ.
След като не се познавате и нямате общи познати, защо наистина ти пука за каква ще те помисли?! Заговори го, ако искаш дори му напиши телефонния си номер на чашката с кафе, но недей да бездействаш само защото може да се изложиш. Дори да стане така, голям праз, ще има и други..
Трябва да го заговориш, иначе просто няма как да разбереш дали нещата ще потръгнат или не,
пък и не мисля, че има нещо досадно или смешно в тва да го заговориш :д
Пробвай се, пък ще видиш как ще се развият нещата, нищо няма да загубиш![]()
По - малки очаквания , по - малко разочарования ! :]]
Закачи го.Покажи,че имаш някакъв интерес.
Заговори го например,не е трудно.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Както ти казват заговори го покажи интерес няма да разбереш ако не опиташ.Ако го заговориш няма да си смешна или досадна какво остава за лека...![]()
След като си купува кафе от теб-предложи му някакъв нов вид/марка.
Дам, вариант е.Прибираш колебанията в джоба, усмихваш се и казваш "Това е супер силно, доста бързо би те разсънило някоя мързелива сутрин..." :Д. Примерно; може и да го заговориш с нещо съвсем различно. Важното е да се държиш непринудено и да се създаде естествена, леко закачлива атмосфера.
Просто действай. Лека, тежка.. Все тая. Съмнявам се да изглеждаш "лека" в очите му, само защото си го заговорила. По мои лични наблюдения, момчетата харесват мацки, които са достатъчно уверени, за да ги заговорят, а не стоят като напречно сечение да нагънаторог шнорхелоподобен квакльо, чакайки чудо или гюле да падне от небето. Действай:P
Щом копува от теб кафе значи можеш да му предложиш в вас да пиете кафе правиш го по хубаво и т.н развиваи философии ние момчетатано щом се поздравявате кажи му днес си много секси базикни го другия ден незнам ако се видите кажи му здрасти и тои предполагам ще ти отвърне кажи му искаш ли да се поразходим на някаде и така .
а ако е тапанар и му кажеш здрасти и си мълчи като пукал въобще не се занасяи с него ;0 надявам се да съм ти помогнал.
Давай смело и успех !
Другите казаха, заговори го.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Благодаря Ви за мненията!Понеделник като дойде ще видим какво ще направим![]()
После да разкажеш.![]()
nigga stole my bike
Извинявай, ама това твоето...
Момчето всяка сутрин идва при теб. Просто му кажи "Абе, не е ли време да се запознаем най-после?".
Женен е,и си има много хубаво момиченце на 3-4 годинки.![]()
Последно редактирано от Sevdito : 08-20-2012 на 11:27